MARIËLLE OVER DE PRODUCTIEVLOER BIJ… SUZANNE EVERS VAN EVERS & EVERS GLAS

Mariëlle Ploegmakers, eigenaar van Regio Business, is de afgelopen weken weer bij veel prachtige maakbedrijven op bezoek geweest. Jullie weten het ondertussen: ze is op een missie! Brabantse maakbedrijven verbinden zodat er meer, efficiënter én aangenamer wordt samengewerkt in de regio. Dit bracht haar deze keer bij Suzanne Evers.


Wo 15 Mei 2024

‘Een bezoek in het, jazeker, prachtige Helmond, dat begon met een hoop kabaal. De ontvangst wordt namelijk verzorgd door Boris en Holly, de hondjes (ik ben het merk even vergeten) van Suzanne en haar partner in alles Marcel. Gelukkig heb ik deze keer niets te eten in mijn tas zitten, dus de rust keert snel terug. Maar niet voor lang. Want een bezoek aan Suzanne betekent Energie. Betekent Lachen. Betekent een bak ondernemerschap en ideeën. Mocht je even op een dood spoor zitten dan ben je daar na een half uurtje Suzanne zo weer overheen. Wist ik al, want zo is ze ook met haar aanwezigheid op de BOB Academies. Altijd dynamisch, enthousiast en positief. Ik word er blij van!

Nog leuker is dat ze een prachtige prijs hebben gewonnen: ze zijn winnaar geworden van de allereerste Bouw en Infra Inclusief Award. Een initiatief van Bouwend Nederland, SER Diversiteit in Bedrijf en de Goldschmeding Foundation waarmee het belang van diversiteit en inclusie in de bouw en infra onderstreept wordt. En laat diversiteit en inclusie nou op het hart van Suzanne en Marcel geschreven zijn. Bijna letterlijk, want zoals Suzanne haar speech begon: ‘Alles begint met een open hart.’ En hoe mooi is het nou dat je én iets heel waardevols doet én dat het zakelijk gezien ook nog eens hartstikke goed werkt. Een klassieke win-win, heerlijk! De jury gaf aan dat een klein bedrijf met 40% mensen in dienst met een afstand tot de arbeidsmarkt heel knap is, dat het buddysysteem echt goed is en dat Evers & Evers al vanaf 2016 laat zien dat het werkt. Applaus voor Team Evers!

Suzanne en Marcel zijn al jaren trouw lid van onze Brabantse Business Community (hoera!, blij mee). Laat het me weten als je zelf ook op zoek bent naar contact met ondernemers van echte Brabantse maakbedrijven, dan gooi ik een Brabants lijntje voor je uit. Ik kom graag kennismaken (ik ben van de thee zonder suiker), bel (06-21563028) of mail me maar (marielle@regio-business.nl).’

< Alle nieuwsberichten