Mark Jans nieuwe directeur bij Van Iersel Luchtman Advocaten

Mark Jans is als nieuwe directeur aangesloten bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Mark zal samen met de huidige bestuurders Boudewijn Cremers en Rob van Seumeren het Dagelijks Bestuur van het advocatenkantoor gaan vormen.


Ma 18 Mrt 2019

Met Mark Jans (48) haalt Van Iersel Luchtman een professional in huis die veel ervaring heeft met het geven van leiding in de zakelijke dienstverlening. Dit komt vanwege onder meer zijn directeurschappen bij Lloyds Banking Group, Rabobank Betuwe/Tiel en Van Lanschot Den Bosch. Omdat Mark tevens directeur/bestuurder is geweest bij Arnold & Siedsma, is de advocatuur ook geen onbekend terrein voor hem. Managing partner Boudewijn Cremers: ‘We zijn erg blij dat we Mark aan boord mogen verwelkomen. Mark is een inspirerende en ervaren kracht die zowel intern als extern samen met ons het boegbeeld van ons kantoor zal zijn.’ Ook Mark kijkt uit naar een succesvolle en mooie samenwerking: ‘Met veel enthousiasme ga ik van start bij dit mooie kantoor. Het doel is om samen Van Iersel Luchtman nog beter op de kaart te zetten als het kantoor voor de ondernemer.’

Van Iersel Luchtman (www.vil.nl) is met circa 40 advocaten en vestigingen in Breda en ’s-Hertogenbosch één van de grotere advocatenkantoren in Zuid Nederland. Het advocatenkantoor biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen op de rechtsgebieden Aansprakelijkheid & Procespraktijk, Onderneming & Vennootschap, Insolventie & Herstructurering, Vastgoed & Omgeving, Arbeid & Medezeggenschap, Intellectueel Eigendom & IT en Mededinging & Aanbesteding. Daarnaast bedient het met specialistische teams diverse branches zoals de Afval & Recycling, Bouw, Finance, Food, Gaming en Zorg. Op internationaal gebied is Van Iersel Luchtman lid van het Europese samenwerkingsverband IUROPE (www.iurope.eu).

< Alle nieuwsberichten