Master social media en marketing voor Ron Bosch

Ron Bosch, Technisch Ingenieurs en Adviesbureau Bosch, heeft deelgenomen aan de master social media en marketing. De toekomst visie die hij heeft, gaat hij nu verder uitdragen. Doordat hij tijdens de colleges in een gemêleerde groep deelnemers zat, heeft hij veel geleerd, ook van hun bedrijfsvisies.


Do 5 Jul 2018

Aan de hand van de colleges heeft Ron zijn bedrijfsscriptie gevormd en is hij zakelijk in contact gekomen met Jef Wingerden, verkooptrainer en competentiecoach (ISTN). Jef heeft Ron vrijblijvend een aantal praktische tips toegespeeld. 'Ik leerde veel van anderen, iets wat met het oog op de toekomst van essentieel belang is voor ingenieursbureaus zoals wij.’  Ron heeft al diverse opdrachten mogen ontvangen nadat hij een en ander geïmplementeerd heeft op de social mediakanalen.

TIAB helpt je om je vragen te beantwoorden, zodat je efficiënter met jouw werk bezig kunt zijn, en TIAB de rest van de energievraagstukken voor je uitzoekt. Ook als TIAB je verder van dienst kan zijn met hun ingenieursbureau of anderszins.

< Alle nieuwsberichten