Error loading MacroEngine script (file: MainNavigation.cshtml)

Met ondernemers uit de hele wereld masterminden op Bali

Het Nederlandse CoworkParadise biedt ondernemers 2 keer per jaar de kans om in een paradijselijke omgeving te werken aan hun bedrijf. Voor slechts 2 keer 11 ondernemers bestaat deze kans in 2020. Voorwaarde is een omzet van minimaal 250.000 euro.


Di 3 Dec 2019

CoworkParadise werd opgericht in 2015 en houdt in 2020 voor het vijfde jaar op rij de zogenaamde business retreats. Deze retreats hebben een gezamenlijk doel voor alle deelnemende ondernemers: het eigen bedrijf verder ontwikkelen door te netwerken, van elkaar te leren en te delen. Gedurende een periode van drie weken biedt CoworkParadise ruimte voor sparren en masterminden met gelijkgestemden. Er worden workshops gevolgd en een businesscoach begeleidt de ondernemers. Het werken met collega ondernemers van het zelfde niveau brengt veel kennis en ervaring bij elkaar.

Waarom Bali?
Bali is bewust als locatie gekozen, dit eiland heeft alles: een fijne bevolking, prachtige natuur met jungle, rijstvelden, bergen en stranden en een fijne cultuur met een tropisch klimaat. Bovendien is de sfeer er bijzonder en spiritueel met o.a. de ceremonies die vanuit het Hindoeïstische geloof te zien zijn. Er is veel afwisseling en daardoor is Bali voor iedereen die tegen warmte kan, een paradijs op aarde. Een andere omgeving maakt dat de ondernemers los komen van routines en dat ze open staan voor nieuwe impulsen. Nieuwe ideeën borrelen spontaan op en dat is precies de bedoeling.

De beste omstandigheden
De deelnemers komen vanuit de hele wereld. De voertaal is Engels. Het sparren en masterminden wordt gecoördineerd en gestimuleerd door de beste omstandigheden te creëren, zowel in omgeving als de werksituatie. Zo verblijft de groep in een villa met zwembad en wordt er een goede werkplek gereserveerd in een co-workcenter met 24/7 toegang, snel internet, aparte Skype vergaderruimtes en een zwembad dichtbij zee, om zo de nodige werkzaamheden voor het eigen bedrijf te kunnen uitvoeren.

Directeur eigenaar Brigitte van der Pluijm
Brigitte is sinds 2019 eigenaar van CoworkParadise, zij heeft het bedrijf overgenomen op haar 51e. Het werken met ondernemers is haar tweede natuur. CoworkParadise is het logische resultaat van haar opgebouwde zakelijke netwerk van over de wereld in combinatie met haar passie voor Bali. Brigitte behandelt persoonlijk de aanvragen, zodat zeker is dat de deelnemers het juiste niveau hebben en er maximaal resultaat gehaald wordt uit de retreats.

De retreats starten op 25 februari en 8 mei De mogelijkheid om aan te melden is pas opengesteld, zie www.coworkparadise.com. Aanmelden kan tot en met 20 december voor de retreat van 25 februari.

< Alle nieuwsberichten