Met trots presenteert ECLISSI een nieuwe brochure

Ben je op zoek naar een schitterend geschenk voor Kerstmis of een andere mooie gelegenheid? Laat je inspireren door de collectie van ECLISSI. Het Waalwijkse juwelen- en diamantbedrijf heeft hiervoor een nieuwe brochure uitgegeven.


Di 14 Nov 2017

Diamanten spreken mensen nog altijd zeer tot de verbeelding. Zo is een diamant het hardste, zeldzaamste en meest waardevolle materiaal dat in de natuur voorkomt. Verwerkt in een prachtig juweel komt de schittering en het kleurenspel van een diamant in volle glorie tot uitdrukking. Het dragen van een diamanten juweel geeft je een elegante en krachtige uitstraling, of het gaat om een klassieke ring, een tijdloze tennisarmband of bijpassende oorstekers en halsketting. Het benadrukt je zelfverzekerdheid en allure.
 
De nieuwe brochure van ECLISSI kun je online raadplegen. Deze geeft je een impressie van de collectie. De volledige collectie kun je bekijken op de website van ECLISSI. Naast de eigen collectie maken de Italiaanse top-ambachtsmensen ook juwelen in opdracht op basis van jouw persoonlijke wensen en ideeën.
 
ECLISSI ontvangt je graag in de showroom in Waalwijk. Hier kun je in alle rust kennismaken met de collectie onder het genot van een vers kopje espresso of een mooi glas Prosecco.
 
ECLISSI: as unique as you!

< Alle nieuwsberichten