N2People in Flexmarkt Omzetranglijst Top-100

In de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 2022 staan de honderd grootste flexbedrijven van Nederland op basis van hun omzet in 2021, die wordt vergeleken met omzetcijfers van het jaar daarvoor.


Wo 27 Jul 2022

Er zijn uitsluitend bedrijven in opgenomen die zelf hun omzetcijfers hebben doorgegeven aan de redactie en/of deze zelf openbaar hebben gemaakt. Wij zijn er bijzonder trots op dat N2People zich voor de 1e keer weet te vestigen in de Flexmarkt Omzetranglijst Top-100.  

De Flexmarkt Omzetranglijst Top-100 wordt jaarlijks gepubliceerd door Flexmarkt in samenwerking met Corporate Finance International (CFI).
De Omzetranglijst geeft een overzicht van flexbedrijven, van klein tot groot, met uiteenlopende vormen van dienstverlening in personeelsbemiddeling en -inhuur. Naast uitzendbureaus, staan er ook tal van payrollbedrijven in, net als detacheringsbedrijven, zzp-bemiddelaars en MSP-dienstverleners.
Deze toonaangevende ranglijst beslaat qua omzet ruim de helft van de totale Nederlandse flexbranche en geeft daarmee een helder, representatief beeld van de ontwikkelingen in de markt.

Dit is N2People

In 2021 maakten we een explosieve groei door. De ambities voor 2022 en verder zijn niet minder!

Met ruime ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten voor m.n. de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren en (remote) recruiters in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA. Niet alleen op de werkvloer, ook op ons hoofdkantoor werken we samen met meerdere nationaliteiten. Hierdoor begrijpen we onze vakkrachten en kunnen wij nog betere ondersteuning bieden aan zowel de klant als de vakkracht.

Onze missie: het invullen van de flexschil bij bedrijven met internationale vakkrachten en een bijdrage leveren aan het optimaliseren van het bedrijfsproces.

< Alle nieuwsberichten