Naber Vastgoedbeheer en Innovience International: betere verhuurbaarheid dankzij OptoXStm

Naber Vastgoedbeheer overhandigde onlangs de sleutels aan een aantal nieuwe huurders van een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Willemshoeck in Tilburg, nadat enkele multifunctionele ruimten hier de afgelopen tijd leeg stonden.


Ma 5 Feb 2018

 “Wij kwamen in contact met Innovience International, de bedenker van OptoXSTM, een inpandige, betrouwbare en snelle (1Gbps) Plastic Optical Fiber netwerkoplossing. Wij wilden de verhuurbaarheid van onze units verhogen en Innovience International dacht met ons mee”. “Aangezien bekend is dat veel bedrijven last hebben van een traag of onbetrouwbaar internet, zagen we het als een mooie aanvulling op het concept van Naber Vastgoedbeheer om hun huurders juist iets te bieden waardoor ze zorgeloos gebruik kunnen maken van hun netwerkverbinding”, aldus Innovience International.

Innovience International en Naber Vastgoedbeheer besloten daarom eerst een pilot te houden met één verhuurunit en deze te voorzien van OptoXSTM. De uitkomst hiervan was positief, want binnen enkele weken werd deze unit al verhuurd. In overleg met pandeigenaar VOG.BV werd besloten om tevens de overige units te voorzien van deze unieke, toekomst vaste netwerkoplossing. Met het succesvolle resultaat, dat deze multifunctionele ruimten ondertussen dus ook verhuurd zijn en Innovience International en Naber Vastgoedbeheer hun samenwerking verder voortzetten.

< Alle nieuwsberichten