Nieuwe autonome vestiging voor Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek opent op 1 oktober een nieuwe vestiging in Breda. Het is de tiende vestiging van deze snelgroeiende totaalinstallateur in de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Onder leiding van Wesley Bleijenberg start Hoppenbrouwers hier met ruim 25 medewerkers.


Vr 7 Jun 2019

Impuls voor bestaande binding met Breda
Hoppenbrouwers Techniek is al langer actief in Breda. Het bedrijf verzorgde als hoofdaannemer onder andere de plaatsing van bijna 7.000 zonnepanelen op het grootste publieke zonnepark van Nederland, ZonneWIJde. Daarnaast komt een belangrijk deel van de relaties en medewerkers uit Breda. Door daar nu ook met een eigen vestiging aanwezig te zijn, kan Hoppenbrouwers hen nog beter van dienst zijn en biedt Hoppenbrouwers nieuwe werkgelegenheid in deze regio.

Vestigingslocatie in Breda
De nieuwe locatie van Hoppenbrouwers in Breda is op bedrijventerrein de Steenakker, aan de Veldsteen 23. De uitstekende ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen gaf de doorslag bij de keuze voor de locatie. Wesley Bleijenberg: 'Het is een levendige locatie. Op 1 september krijgen we de sleutel. Na een kleine verbouwing, is het doel om op 1 oktober operationeel te zijn. We starten vanuit deze locatie met elektrotechniek, beveiliging en service- en onderhoud. En willen vanuit dit pand regionaal verder groeien.'

Ruimte voor groei medewerkers
Hoppenbrouwers Techniek werkt met zelfsturende teams en geeft medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling. Ook deze vestiging in Breda is autonoom opgezet. Wij geloven dat medewerkers vanuit werkplezier het beste in hun kracht staan. Wesley Bleijenberg werkt inmiddels tien jaar voor Hoppenbrouwers Techniek in Dongen. Hij ontwikkelde zich binnen het bedrijf van werkvoorbereider naar engineer en projectleider. 'Mijn coach Freddy van Peer, vestigingsleider in Dongen, geeft mij de ruimte om deze stap te zetten als vestigingsleider van deze nieuwe locatie. Hoppenbrouwers is een bedrijf dat mensen laat groeien; dat is zo gaaf aan het werken bij Hoppenbrouwers!' We starten in Breda met twee teams en zijn nog op zoek naar nieuwe technische medewerkers.

< Alle nieuwsberichten