Op zoek naar kantoorruimte als regionaal bedrijf? Met deze tips lukt dat!

Als regionaal bedrijf wil je zo productief mogelijk zijn om boven al je concurrenten uit te stijgen, en kantoorruimte is hierbij een essentieel onderdeel. Toch kan deze zoektocht met wat uitdagingen komen. Daarom vind je in dit artikel tips om aan de beste kantoorruimte voor je bedrijf te komen.


Ma 27 Mei 2024

Een kantoorunit kopen

De eerste tip die we je mee willen geven is om een kantoorunit te kopen. Maar hoe kom je aan een kantoorunit? Er bestaan veel bedrijven die dit soort gebouwen te koop bieden, waardoor je volop keuze hebt. Klik hier om meer te weten te komen hierover. Door een kantoorunit te kopen, heb je volledig de controle over je kantoor. Je hoeft dus nooit meer te vragen of je een bepaalde renovatie kunt doen aan de eigenaar. Hierdoor krijg je eindelijk je ideale kantoorruimte.

 

Een makelaar overwegen

Een andere slimme zet is het overwegen van een makelaar. Dit kan echt een wereld van verschil maken! Waarom dit zo is? Je hebt te maken met iemand die de markt als geen ander kent, waardoor je een stuk minder tijd en geld kwijt bent dan als je zelf dit allemaal zou regelen. Tevens helpt het mee dat makelaars over een groot netwerk beschikken. Je komt dus binnen mum van tijd aan je droomkantoor met de hulp van een makelaar!

 

Je netwerk gebruiken

Verder is het aan te raden om je eigen netwerk te gebruiken om de perfecte kantoorruimte te vinden. Hoe je dit doet? Neem contact op met allerlei mensen met wie je door de jaren heen relaties hebt opgebouwd. Er zal hier hoe dan ook iemand tussen zitten die weet heeft over een bepaalde kantoorruimte die op het punt staat op de markt te komen. Een simpel berichtje of telefoontje kan soms meer opleveren dan urenlang zoeken op internet!

 

Een strategische locatie vinden

Het vinden van de juiste strategische locatie voor jouw kantoor kan echt een game changer zijn. Waarom dit van groot belang is? Als je pand zowel voor klanten als medewerkers makkelijk te bereiken is, zul je merken dat het makkelijker wordt om nieuw personeel te werven en klanten beter aan je te kunnen laten binden. Verder geeft een goede locatie ook een bepaalde status en uitstraling aan je bedrijf. Dus neem de tijd om na te denken over wat voor jouw bedrijf echt belangrijk is en hoe die perfecte locatie je kan helpen om te groeien en bloeien!

 

Kijk naar alle voorzieningen

Kijk tot slot naar hoe het zit met alle voorzieningen. We hebben het in dit geval niet over basisvoorzieningen zoals elektriciteit en internet, maar eerder over of er bijvoorbeeld voldoende parkeerplaatsen zijn. Ook dingen zoals een goede koffiebar in de buurt of een gezellige lunchplek kunnen een groot verschil maken in de dagelijkse tevredenheid van je medewerkers.  Al deze voorzieningen dragen bij aan een prettige werkomgeving en kunnen zelfs je productiviteit en creativiteit een boost geven.

< Alle nieuwsberichten