Oprichters eerlijkmetrecht beide in top 100 TheNextWomen

Margot Willems en Imke Arts, oprichters van het juridische advieskantoor nieuwe stijl eerlijkmetrecht, zijn op dinsdag 29 juni uitgeroepen tot 2 van de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland. De netwerkclub erkent jaarlijks 100 vrouwelijke ondernemers met een omzet van 2 miljoen euro per jaar of meer.


Di 12 Jun 2018

TheNextWomen
TheNextWomen is een netwerkclub. Negen jaar geleden opgericht door Simone Brummelhuis en Boris Veldhuijzen van Zanten. Oorspronkelijk gericht op tech vrouwen en later breder gegroeid. Dit alles met als doel vrouwelijk ondernemerschap zichtbaarder te maken én om leden van het netwerk – ondernemers, investeerders, startups (women to watch) en bestuurders – met elkaar in contact te brengen zodat ze elkaar kunnen helpen groeien.

Top 100
Ieder jaar organiseert TheNextWomen een bijeenkomst waarin de top 100 van ‘succesvolste’ vrouwelijke ondernemers van Nederland bekend wordt gemaakt. De club gebruikt een aantal omzetcategorieën waarmee de lijst wordt ingedeeld. Randvoorwaarde voor nominatie is een omzet van minimaal 2 miljoen euro per jaar, minimaal 5 werknemers in dienst en minimaal 3 jaar bestaansrecht.

Margot Willems en Imke Arts
Margot Willems en Imke Arts hebben samen in 2009 een juridisch advieskantoor nieuwe stijl opgericht: eerlijkmetrecht. Naast juridisch advies, heeft eerlijkmetrecht een eigen academy en interim-tak. In hun dagelijkse werk streven Margot, Imke en het eerlijkteam de missie ‘business happiness’ na. Wat wil zeggen dat het bedrijf zich richt op duurzame relaties, heldere (begrijpelijke!) adviezen en transparante tarieven. Bovendien hebben de dames maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Vandaag de dag heeft eerlijkmetrecht drie kantoren in ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Maastricht met maar liefst 40 collega’s in dienst en 20 zzp’ers waar ze mee samen werken.

Eerlijkmetrecht in de prijzen
Al eerder viel eerlijkmetrecht in de prijzen. Zo werd het bedrijf in 2015, 2016 én 2017 genomineerd door het Financieel Dagblad voor de FD Gazelle Award. Een award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Daarbij nomineerde Sprout eerlijkmetrecht in 2015 voor de Challenger 50. Een lijst met de 50 meest uitdagende, innovatieve bedrijven van Nederland. Een kroon op al het harde werken!

< Alle nieuwsberichten