Redie Interieurs Oirschot dubbel in de prijzen

Redie Interieurs Oirschot is op één dag dubbel in de prijzen gevallen. Zo werd Eazie, een healthy food restaurantketen en waarvoor Redie het interieur gebouwd heeft, uitgeroepen tot Beste Fastservice formule van Nederland en is Redie doorgedrongen tot de finale van de Maatwerk Awards 2019.


Vr 5 Jul 2019

Eazie, de healthy food restaurantketen in Nederland met momenteel 23 vestigingen is uitgeroepen tot ‘Beste Fastservice formule van Nederland’. Volgens het GfK Out of Home Formule Rapport 2019 dat verscheen, is Eazie de grote winnaar in de categorie ‘Fastservice’. Uit een grootschalig onlineonderzoek blijkt dat recente bezoekers de restaurantketen sterk waarderen om het lekkere en gezonde eten, het gemak van het bestellen én de scherpe focus van het bedrijf op een gezonde en goede levensstijl.

Diezelfde dag werd Redie uit de diverse inzendingen gekozen als finalist in de categorie ‘retail’ met het project Eazie. Ontworpen door Sandenburg concept Creation en in opdracht van Eazie gebouwd door Redie. De jury, bestaande uit CBM-directeur Kees Hoogendijk en CBM-voorzitter Marcel Horjus, kozen per categorie de finalisten voor de grote finale in Utrecht van de Maatwerk Awards 2019. Het Jury rapport: ‘Mooi en licht ontwerp, modern en jeugdig. Sluit goed aan bij de doelgroep en de producten van de winkel’ en ‘Een hip en trendy interieur wat past bij de tijd en het product.’

< Alle nieuwsberichten