Refurbished iPhone of een tweedehands iPhone?

Steeds meer mensen in Nederland gaan voor refurbished. Een refurbished apparaat is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Maar wat is nou precies het verschil tussen een refurbished iPhone en een tweedehands iPhone?


Ma 3 Okt 2022

Verschil tussen tweedehands en refurbished

Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Gereviseerd staat voor het opnieuw aanbieden van producten. Denk hierbij aan tablets, smartphones en laptops. Tweedehands apparaten worden wel eens verward met refurbished apparaten. Maar er is een duidelijke verschil tussen deze twee. Ben je op zoek naar een iPhone? Wil je graag een krachtige iPhone met een groot beeldscherm en die ook nog eens haarscherpe foto’s maakt. Ga dan voor een iPhone XR.

Je wilt natuurlijk wel de juiste keuze maken en voor een goede deal gaan. Ga je dan voor een tweedehands iPhone XR of juist een refurbished iPhone XR? Bij het aanschaffen van een tweedehands iPhone weet je niet exact wat de staat is van een apparaat. Koop je jouw iPhone XR bij een refurbished aanbieder dan weet je zeker dat alles goed werkt. Een refurbished aanbieder checkt volledig het product voordat dit wordt aangeboden. Er worden onderdelen vervangen of gerepareerd als het nodig is. Een refurbished aanbieder kan je vertrouwen en je krijgt ook nog eens vaak garantie op je aankoop. Een refurbished aanbieder geeft je zekerheid en dat is fijn voor iedere koper. Daarom kiest men tegenwoordig sneller voor een refurbished iPhone.

Refurbished webshop

Er zijn diverse refurbished aanbieders op de markt. Kies je voor een refurbished apparaat dan help je het milieu ook een handje mee. Zo draag je bij aan het verminderen van CO2 uitstoot en zet je samen met andere refurbished kopers een stapje dichterbij een groene toekomst. Bij Refurbished.nl krijg je ook nog eens 3 jaar garantie bij je aankoop. Daarnaast worden de producten bij Refurbished.nl gecontroleerd op meer dan 50 punten. Er wordt onder andere gekeken naar het scherm, besturingssysteem, camera en batterij. De producten worden altijd schoon opgeleverd. Zo heb je altijd een goed werkend product en is jouw apparaat zo goed als nieuw. Daarnaast is het goed voor je portemonnee en is een refurbished product altijd goedkoper dan nieuw in de winkel. Een refurbished product is dus betrouwbaar, goed voor je portemonnee en het milieu. Op deze manier kan jij extra genieten van jouw aankoop en dat voor een mooi prijsje!

< Alle nieuwsberichten