RG Groep en Remijsen Truckservice bundelen krachten

RG Groep heeft de aandelen van Remijsen Truckservice voor 100 procent overgenomen. Samen met de dochteronderneming F.R.E. wordt Remijsen Truckservice een onderdeel van een krachtige, groeiende organisatie.


Di 5 Nov 2019

Zowel RG Groep als Remijsen Truckservice zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trucks, trailers en bestelwagens. De achterliggende gedachte van de overname is om een krachtige samenwerking te realiseren tussen de bedrijven. Hierdoor ontstaat er een sterke speler in de universele truck en trailermarkt in Midden-Brabant, welke een hoge mate van service en kwaliteit kan leveren. Tevens biedt de overname RG Groep de mogelijkheid  hun dienstenpakket uit te breiden met verhuuractiviteiten.

RG Groep is net als Remijsen Truckservice een familiebedrijf waarin de klant centraal staat. Beide bedrijven geloven in persoonlijke en professionele relaties met hun klanten, personeel en leveranciers. Deze zelfde kernwaarde vormt een sterke band tussen de twee bedrijven.

Het vertrouwde team van Remijsen Truckservice zal blijven bestaan alsmede de mate van service. Ook de voormalige directie, Hans Remijsen en Vera Cornelissen zullen werkzaam blijven in de nieuwe organisatie.

< Alle nieuwsberichten