Solipsis Managed Services en Liquidware sluiten partnership

IT-leverancier Solipsis en softwareleverancier Liquidware zijn een partnership aangegaan om de gebruikerservaring van Solipsis-klanten verder te optimaliseren. De softwareoplossingen van Liquidware geven organisaties inzicht in de eigen IT-infrastructuur door monitoring van de user experience en performance.


Do 9 Jan 2020

Door gebruik te maken van de specifieke Liquidware-software kan Solipsis nog concretere IT-verbetertrajecten adviseren aan klanten.

Liquidware biedt oplossingen voor de evaluatie, migratie en transformatie van fysieke en virtuele desktops, inclusief VMware View, Citrix XenDesktop, Amazon Workspace en Microsoft Windows. Solipsis maakt in zijn adviestrajecten gebruik van alle drie de Liquidware softwaretoepassingen: user environment management, application layering en monitoring & diagnostics.

De Profile Unity oplossing van Liquidware is direct toe te passen binnen de Solipsis-werkplekoplossing en optimaliseert de beheeromgeving van de gebruikers. Zij krijgen de beschikking over één profiel cross-platform (client, remote desktop) en cross-OS (Windows 7, 8, 10, 2012, 2016, 2019). Er zijn geen backend applicatie- en databaseservers nodig en de oplossing is volledig locatie- en context-aware. De oplossing is goed te gebruiken in combinatie met FLexApp voor application layering. De Liquidware-oplossing specifiek voor het monitoren van de klantervaring en statistieken is Stratusphere. Deze oplossing zorgt ervoor dat er diagnoses kunnen worden gemaakt van de client omgeving (geïnstalleerde software) bij gebruikers.

< Alle nieuwsberichten