Spinnen en bellen voor het Vicki Brownhuis op zondag 18 september

Op zondag 18 september organiseert het Vicki Brownhuis een Bel- en Spinningmarathon. Als vrijwilligersorganisatie is het Vicki Brownhuis volledig afhankelijk van acties, donaties en subsidies. Met deze twee acties wordt sponsorgeld opgehaald voor dit centrum voor leven met en na kanker, dat dit jaar 30 jaar bestaat.Met de opbrengst kan het centrum activiteiten voor haar gasten blijven organiseren. Voor beide acties worden nog deelnemers gezocht.

Spinningmarathon 11.00u tot 18.00u op de Markt in 's-Hertogenbosch
De spinningmarathon wordt voor de derde keer georganiseerd. Er zijn drie rondes van elk 2 uur. Deelnemers schrijven zich in voor één ronde. De eerste twee zijn op basis van open inschrijving, tijdens de derde ronde fietsen brugklassers van het Rodenborch College voor het goede doel. Er is nog plek in de eerste twee rondes. Meer informatie en alle details vind je op www.vickibrownhuis.nl/spinningmarathon.

Belmarathon van 10.00u tot 14.00u in Hotel Central in 's-Hertogenboscsh
Voor het eerst in het 30-jarig bestaan organiseert het Vicki Brownhuis op dezelfde dag een Belmarathon. Dat gebeurt in Brasserie Cé van Hotel Central. Een groep enthousiaste mensen met een groot (zakelijk) netwerk wordt gevraagd om die dag hun contacten te inspireren iets goeds te doen en ons centrum te sponsoren. Er worden nog bevlogen bellers gezocht. Meer informatie en alle details vind je op www.vickibrownhuis.nl/belmarathon.

Over het Vicki Brownhuis
Het Vicki Brownhuis is in 1992 opgericht en het eerste centrum voor leven met en na kanker in Nederland. Wij geven aandacht aan de psychosociale aspecten van kanker en zijn daarmee een aanvulling op de formele zorg. We zijn er voor iedereen in de omgeving van 's-Hertogenbosch die wordt geraakt door kanker: volwassenen en kinderen, hun naasten en nabestaanden. In een informele huiskamersetting bieden we gasten een warme ontmoetingsplek zonder tijd- en regeldruk. Dat doen we samen met ruim 90 vakkundige vrijwilligers. Je vindt bij ons een luisterend oor en informatie. Ook kun je lotgenoten ontmoeten en meedoen aan ontspannende en creatieve activiteiten.

< Alle nieuwsberichten