Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner StratosClub

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. StratosClub heeft zich als Business Partner verbonden aan Station88. Samen met de andere partners vormen zij de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.


Wo 5 Feb 2020

Marga Jansen, directeur StratosClub over het partnership met Station88: ‘StratosClub is er voor en door ondernemers. In een kleine vaste groep kijk je door de ogen van andere ondernemers naar je eigen bedrijf. Je bent elkaars klankbord en spiegel. Je spoort eventuele blinde vlekken op en je ontdekt nieuwe mogelijkheden. Je wordt zelfverzekerder in je ambities, maakt bewuster keuzes en je kunt uitleggen waaróm jouw gekozen richting de juiste keuze is. Op die manier kun je doorschakelen naar nieuwe, strategische groei. StratosClub gaat over verbinding en groei en dat is precies waarom wij graag de samenwerking aangaan met Station88. Dankzij deze samenwerking kunnen we ook in Midden-Brabant actief zijn met StratosClub Groepen, brainstormsessies, themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en speciale clubevents. Samen met Station88 helpen wij meer ondernemers naar meer groei’.

Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, vormt sinds maart 2018 één van de pijlers in de Tilburgse Spoorzone waar het aanjagen van (nieuwe) economische bedrijvigheid voorop staat. Het doel van Station88 is het bundelen, initiëren en faciliteren van activiteiten in en vanuit Station88 ten behoeve van de economische ontwikkeling in de regio Midden-Brabant. Station88 is de ontmoetingsplek voor ondernemers, marktpartijen en kennisinstellingen, waar men kennis kan delen, informatie kan vinden en terecht kan met vragen. Er worden bijeenkomsten georganiseerd op het gebied van de vier thema’s van Station88 (Innovatie, Ondernemerschap, Verduurzaming en Menselijk Kapitaal) in de vorm van inspiratiesessies, lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten en ondernemerstafels.

Uitgangspunt is een bijdrage te leveren aan de bedrijfsdoelstellingen voor starters en groeiende mkb-ondernemers door hulp andere ondernemers of partners met specialistische kennis of ervaring. Hierbij staat steeds de kracht van verbinding en de vertaling naar de dagelijkse praktijk centraal. Het ondernemershuis bevindt zich in het hart van Tilburg, maar is de thuisbasis voor ondernemers uit de gehele regio: Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle, Hilvarenbeek en Gilze Rijen.

Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant en de gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken. Voor meer informatie zie station88.nl

< Alle nieuwsberichten