Stem op GAC Business Solutions als vitaalste bedrijf

GAC Business Solutions is dit jaar uitgeroepen tot Het Vitaalste Bedrijf van de provincie Noord-Brabant. Meervoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband overhandigde de prestigieuze prijs aan directeur Erik van Driel. Het bedrijf uit Oirschot is in de race voor de titel Vitaalste Bedrijf van Nederland en kan daarvoor jouw stem gebruiken.


Di 6 Nov 2018

Volgens jurylid Van den Hoogenband investeert GAC Business Solutions van alle deelnemende bedrijven in de provincie het meest in het vitaal houden van zijn medewerkers.

Gezonde werkplek
GAC Business Solutions is opgericht in 1987 en levert innovatieve bedrijfssoftware die mkb-bedrijven ondersteunt bij de automatisering en optimalisatie van hun bedrijfsprocessen. Er werken 146 mensen, waarvan 130 in Nederland. Hoewel het bedrijf al jaren bezig is met een vitale werkomgeving, is hier het afgelopen jaar extra werk van gemaakt.

Zo zijn onder andere werkplekken prettiger ingedeeld en zijn deskbikes en ergonomische krukken aangeschaft. Maandelijks is er een specialist op kantoor aanwezig, zodat medewerkers vragen kunnen stellen over gezondheid en vitaliteit, maar ook om hen te inspireren met tips voor een gezonde werkplek. Ook wordt, ter ontspanning, deskyoga aangeboden. Per 1 januari 2018 is verder gestart met een zogenoemde vitale lunch: door samen (gezond) te lunchen ontstaat meer verbinding tussen verschillende afdelingen, wat weer bijdraagt aan een positieve en dus gezonde werkomgeving. En met succes, want het verzuim is door dit beleid zeer laag: slechts 1,1 procent.

Deskbikes
‘De prijs is echt een verrassing’, zegt Erik van Driel. ‘Al hebben we hier wel erg ons best voor gedaan natuurlijk. Maar uiteindelijk doen we het voor onszelf. Zo hebben we deskbikes gekocht en hebben we daaraan gekoppeld een eigen app ontwikkeld. Daarmee kunnen medewerkers een challenge doen, waarbij geld kan worden verdiend voor een goed doel. Zelf leefde ik vroeger ongezond en heb mijzelf tot de orde geroepen. Nu voel ik mij nu beter dan ooit en dat gun ik iedereen.’

Stem op GAC Business Solutions
Vind je dat GAC Business Solutions het verdient om de titel ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland’ te winnen? Breng dan nu je stem uit. Je kunt nog tot en met 15 november stemmen. Maandag 19 november wordt bekend gemaakt welk bedrijf er met de titel vandoor gaat.

< Alle nieuwsberichten