Team Baril Coatings uit ’s-Hertogenbosch uitgebreid

Baril Coatings heeft de ambitie haar merken wereldwijd krachtig te positioneren. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben ze hun team wederom uitgebreid met een aantal mensen. In het hypermoderne nieuwe laboratorium van Baril gaan twee niet krachten aan de slag. Daarnaast is er per 1 februari ook een student gestart met zijn afstudeerstage. Ze stellen ze graag even kort aan u voor.


Vr 9 Feb 2018

Gökan Kisabacak
International Accountmanager

Gökan is na zijn opleiding Bouwkunde de sales wereld ingerold en heeft inmiddels 9 jaar ervaring opgedaan in het Accountmanagers vak. De laatste drie jaar vooral op het gebied van oppervlaktetechniek (verzinken en poedercoaten). In zijn vorige functie als Key Accountmanager bij The Coatinc Company was hij verantwoordelijk voor het verkopen van projecten in oppervlakte behandeling. Met zijn overstap naar Baril Coatings wil hij onze grensverleggende ambitie nog meer vorm geven. “Een professioneel bedrijf met een waardevolle team van experts in de oppervlaktetechniek, dat gebruik maakt van de nieuwste technieken maar vooral duurzame oplossingen kan bieden als op maat gemaakte totaalconcept, zorgt ervoor dat we centraal op de markt staan. Ik vind het mooi om hieraan bij te dragen”, aldus Gökan. 

Dirk de Vries
Junior account manager

Dirk heeft zijn studie gevolgd aan de IVA Driebergen en heeft daarna nog een vervolgopleiding gedaan in Amerika waar hij zijn HBO heeft afgerond. Hij is daarna zo’n 9 jaar werkzaam geweest in de evenementensector. De laatste drie jaar heeft hij bij ITAB gewerkt als Project Coördinator voor de klanten Pandora Jewelry en Total Tankstations. In zijn rol als accountmanager bij Baril Coatings wil hij de commerciële buitendienst aanvullen en merken als DualCure en SteelKote stevig in de markt zetten. Dirk: “Ik wil in mijn rol op een mooie manier bijdragen aan de duurzame toekomstplannen van Baril”.

Willy Boeijen
Colorist QC

Willy heeft al ruim 40 jaar ervaring in de verf en met name op het lab. Hij is jarenlang werkzaam geweest bij Philips Lighting in Oss op het produktiebureau van de lakfabriek waar hoofdzakelijk lakken (voor TL-armaturen en voorschakel apparaten) werden ontwikkeld en geproduceerd. Daarna werkte hij voor Eques Coatings achtereen volgens in het laklaboratorium en UV-lab. In deze periode heeft hij aan alle soorten lakken mogen werken en de productiekeuring en pilot productie mee mogen begeleiden. Daarna is hij overgestapt naar het lab van C-Coatings. Bij Baril Coatings gaat Willy als colorist aan de slag en zal hij zich ook op de kwaliteitscontrole van producten. Dat hij mag werken in een hypermodern nieuw lab vindt hij iedere dag weer een buitenkans.

Menno van Haaften
Junior R&D chemist

Menno heeft de opleiding HBO Chemie gevolgd bij Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch. Tijdens deze studie heeft hij stage gelopen bij Baril. Omdat het thema biobased hem erg aanspreekt, heeft hij ervoor gekozen om zijn carrière als chemist te starten bij Baril Coatings.

Thijs Deenik
Afstudeerstage

Thijs Deenik  is 4e jaars chemie student aan Avans Hogeschool in Den Bosch en hoopt eind juli zijn studie succesvol af te sluiten. Hij komt hiervoor zijn afstudeeropdracht bij Baril uitvoeren. Deze opdracht gaat verder op het afstudeerproject van Menno van 2017  en gaat over de DCC curing agents. Hij gaat hierbij kijken naar het effect van andere katalysatoren en het bepalen van de meest geschikte katalysator.

Baril Coatings

Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels is Baril Coatings uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en actief in meerdere Europese landen en de VS en met productielocaties in Nederland, de VS en Polen. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Baril is ontwikkelaar van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die uitzonderlijk duurzaam zijn. Baril levert ze wereldwijd aan staal- en utiliteitsbouw, OEM en metaalindustrie, marine en offshore en aan schilderbedrijven.

< Alle nieuwsberichten