The People Group kiest opnieuw voor Toyota Jos van Boxtel

The People Group uit Nieuwkuijk heeft bewust gekozen voor de aanschaf van tien Toyota Aygo’s. Maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen is namelijk volledig geïntegreerd in hun bedrijfsvoering. En als er dan nieuwe auto’s aangeschaft moeten worden, springt het meest groene automerk eruit: Toyota.


Wo 8 Feb 2017

The People Group is een Nederlands bedrijf dat met ruim 200 medewerkers actief is in Nederland, België en Duitsland. Vanuit verschillende specialisaties inzetbaar voor - multidisciplinaire - projecten in de civiele techniek, elektrotechniek, telecom, installatietechniek, werktuigbouwkunde, ruimtelijke ordening, geotechniek en informatie- en communicatietechniek en software ontwikkeling voor al deze marktsegmenten. The People Group streeft naar continuïteit door gedegen en fatsoenlijk ondernemerschap. ‘Ons wagenpark bestond al voor meer dan de helft uit Toyota’s en daarover zijn wij altijd zeer tevreden’, aldus Bas van Laar, directeur van The People Group.

Rik Nanning, vestigingsmanager van Toyota Jos van Boxtel ‘s-Hertogenbosch, leverde de tien nieuwe Toyota’s aan The People Group af.Rik: ‘Duurzaam en maatschappelijk ondernemen hebben wij allebei hoog in het vaandel en mede daardoor is tussen onze bedrijven een prettige samenwerking ontstaan.’ Beide ondernemingen vertrouwen erop deze samenwerking nog lang voort te mogen zetten. Rik: ‘Wij wensen de medewerkers van The People Group opnieuw veel veilige kilometers toe.’

< Alle nieuwsberichten