Truckland Group bundelt krachten met LenGo Automotive Group

Truckland Group verstevigt haar positie in Nederland met de overname van het Nederlandse deel van de LenGo Automotive Group. Met de overname van de Nederlandse LenGo bedrijven werkend onder de namen De Burgh en van Hooft, breidt Truckland Group haar activiteiten uit in Zuid-Nederland.


Do 6 Aug 2020

De zes vestigingen van de Burgh (Eindhoven, Eindhoven Acht en Son) en van Hooft (Den Bosch, Veghel en Boxtel) worden toegevoegd aan de 10 Nederlandse vestigingen van Truckland (Wognum, Heerhugowaard, Velsen, Zaandam, Amsterdam, Almere, Schiphol, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Tilburg). Naast deze 10 Nederlandse bedrijven heeft Truckland nog vestigingen in België (Beerse) en in Spanje (Madrid; Valdemoro en Alcala de Henares).

Deze samenwerking geeft Truckland nog meer mogelijkheden om in te spelen op de snel veranderende marktomstandigheden. Ons werkgebied wordt hierdoor uitgebreid in Zuid Nederland, waardoor we nog slagkrachtiger worden in het bedienen van onze klanten.

Allereerst gaat er voor u als klant en/ of leverancier van Truckland, de Burgh of van Hooft niets veranderen, “business as usual” dus.

< Alle nieuwsberichten