Van Gelder Advocaten genomineerd voor Prix013 Dienstverlenersprijs 2017

Van Gelder Advocaten uit Berkel-Enschot is geselecteerd voor Prix013 Dienstverlenersprijs 2017, dè ondernemersprijs voor dienstverlenende bedrijven in Midden-Brabant. De prijs, die op 6 april wordt uitgereikt, wordt gezien als de meest prestigieuze prijs specifiek voor dienstverleners.


Wo 5 Apr 2017

De prijs wordt na een zorgvuldige selectieprocedure, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van wetenschappelijk onderzoek door Tilburg University, uitgereikt door een vakjury. De jury kiest uit alle genomineerden de beste dienstverlener in het thema van dit jaar: ‘Een klantgerichte organisatie als voorwaarde voor toekomstig succes!’

Volgende ronde
Inmiddels is het onderzoek door Tilburg University onder een groot aantal van de cliënten van Van Gelder Advocaten uitgevoerd. Op basis daarvan zijn zij na een tweede selectie door naar de laatste ronde en behoren ze nu dus bij de laatste/beste drie dienstverleners in de regio Midden-Brabant.

Uitreiking
Op donderdagavond 6 april vanaf 17.00 uur vindt de finale plaats waar het publiek de beste dienstverlener zal kiezen. Je kunt Van Gelder Advocaten aanmoedigen en op hen stemmen. De feestavond vindt plaats bij Entrada aan de Ellen Pankhurststraat 1 in Tilburg.

< Alle nieuwsberichten