Vernieuwde samenwerking GVT Group of Logistics & CIPI

Op woensdag 11 april, in het bijzijn van de Nederlandse minister-president Rutte, ondertekenden Chengdu International Railway Port Investment Development Co. en GVT Group of Logistics in Guangzhou de strategische samenwerkingsovereenkomst, welke de start zal zijn van het derde jaar van de samenwerking op de Chengdu-Tilburg-Rotterdam Express.


Ma 16 Apr 2018

De enige spoorverbinding tussen China en Nederland biedt enorme handelsmogelijkheden aan
bedrijven die op zoek zijn naar alternatieve logistieke oplossingen naast lucht- en zeevracht. Het nieuwe contract dat de partijen hebben ondertekend zal de economische uitwisselingen en de samenwerking tussen de twee regio's versterken. De treinterminal in Tilburg blijft fungeren als knooppunt voor verdere uitbreiding naar het VK, België, Scandinavië en ook geheel Europa.

Tijdens het evenement wordt de hernieuwde samenwerking versterkt middels het nieuwe kantoor in Nederland dat de klanten op alle aspecten kan bedienen. Met de oprichting van de nieuwe opzet, zullen er meer kansen zijn voor open handel en buitenlandse investeringen tussen de twee landen.

< Alle nieuwsberichten