Waalwijkse productielocatie Desch opent eerste dameskleedkamer

Een dameskleedkamer nieuws? Wel voor Desch Plantpak, producent van kwalitatief hoogwaardige potten en trays voor de professionele tuinbouw met hoofdvestiging in Waalwijk. In het kader van een ‘inclusief personeelsbestand’ wil het bedrijf namelijk meer vrouwelijke medewerkers werven. Vandaar dat de fraaie nieuwe kleedkamer op donderdag 6 december feestelijk werd geopend door wethouder Bakker.


Di 11 Dec 2018

Desch Plantpak investeert veel tijd en energie in de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers. Het project ‘Veilig en Vitaal’ kreeg daarvoor recent zelfs erkenning van het Europees Sociaal Fonds, met een nominatie voor de ESF Award 2018. Kern van het project is dat Desch Plantpak actief streeft naar een inclusief personeelsbestand, waarbij iedereen – man, vrouw, andere culturen, wel of geen beperking, etc. – recht heeft op een veilige, vitale werkplek.

Toiletgroep wordt dameskleedkamer
De productielocatie in Waalwijk dateert van eind jaren zeventig. Om hier de dameskleedkamer te kunnen realiseren, heeft Desch een toiletgroep voor bezoekers opgeofferd. Na een ingrijpende verbouwing is de comfortabele dameskleedkamer nu een feit.

Opening door wethouder Bakker
Door op een ludieke manier veel aandacht aan de kleedkamer te besteden, onder meer door wethouder Bakker uit te nodigen om de officiële opening te verrichten, hoopt Desch Plantpak vrouwelijke – maar ook andere – sollicitanten aan te spreken die graag in de productie willen werken. Want Desch Plantpak heeft vacatures!

< Alle nieuwsberichten