Wat te verwachten van Kerstmis 2021

De trends voor Kerstmis 2021 zijn zich weer volop aan het ontwikkelen, wat wordt populair en hoe gaan we het vieren? Een ding waar iedereen het wel over eens kan worden is dat het beter moet worden dan 2020.


Vr 25 Jun 2021

Dit jaar willen we lekker met de hele familie of vriendengroep naar een restaurant kunnen gaan en iedereen thuis mogen ontvangen die maar wilt komen. Ook willen de werkgevers hun personeel persoonlijk bedanken op de kerstborrel door het overhandigen van goedgevulde kerstpakketten.

Alles is liefde
Het vooruitzicht naar een wereld zonder corona en beperkingen is ook terug te zien in de verwachte trends voor de Kerstmis van 2021. De eerste trend heeft namelijk alles te maken met liefde, voor zowel degene in jouw sociale kring als voor de andere mensen op deze wereld. Zo blijven we ervan houden om een buiten kerstdiner te organiseren waarbij het onder de overkapping of op de veranda gezellig wordt gemaakt met een dekentje, vuurkorf en kersthapje. Een hartje is hét symbool voor deze lieflijke trend en dit symbool kun je deze Kerstmis veel tegenkomen. Naast liefde staat het hartje ook symbool voor huisvlijt, dit zijn handgemaakte versieringen en traditioneel handwerk. Huisvlijt in de vorm van bijvoorbeeld naaimachine-ornamenten is dus ook een onderdeel van Kerstmis 2021.

Vertrouwd en veilig
De tweede trend voor Kerstmis 2021 is er eentje die voor elke generatie van jong tot oud vertrouwd aan zal voelen, dit is namelijk de trend van de Christmas Classics. Onder deze trend vallen de klassieke Kerstmis kleuren als rood, groen, wit en licht goud. De decennia oude kerstballen kunnen dus gewoon weer van zolder worden gehaald, net als de nep dennenappels en foute bloemen.

Een andere relatief oude trend die voor Kerstmis 2021 in een nieuw jasje is gestoken komt vele wellicht ook bekend voor. Dit is namelijk het gebruik van engeltjes, veel engeltjes in allerlei grootten, vormen en stijlen. De engeltjes komen al vele jaren terug in de kerstbomen van huishoudens door heel Nederland, grote engeltjes worden soms zelfs als piek gebruikt. Voor kerstmis 2021 zijn de engeltjes nog excentrieker en grootser gemaakt, sommige mensen zullen het kitsch noemen en andere kunnen er geen genoeg van krijgen.

De tijd voor cadeaus
Kerstpakketten zijn een eeuwenoude traditie waar vele werkgevers zich tot op de dag van vandaag aan vasthouden, aldus een medewerker van Kerstpakketten idee. Vorig jaar benutte de werkgevers dit moment om de medewerkers een extra hart onder de riem te steken in de moeilijke tijd. We blijven positief en gaan ervan uit dat het hart onder de riem niet meer nodig is in 2021, toch is een kerstpakket krijgen iets waar werknemers ieder jaar naar uit kijken en waar zeker niet overheen gekeken mag worden.

Net als Kerstmis 2021 zijn kerstpakketten 2021 ook aan trends onderworpen, zo verwachten werknemers steeds een beter gevuld pakket met vele, kwalitatief goede producten. De producten in de goedgevulde kerstpakketten zijn ook trendgebonden, anno 2021 houden mensen van wellness - en reis artikelen. Producten als een reiskoffer, trolley, bodylotion of zeep vallen bij bijna iedereen in de smaak en hier zit jij als werkgever altijd goed mee.

Nu iedereen weer op de hoogte is van deze nieuwe trends voor Kerstmis 2021 kan het bijna niet anders dat het een geweldige Kerstmis wordt waar met de hele familie van genoten kan worden.

< Alle nieuwsberichten