Witlox Van den Boomen wordt WVDB Adviseurs Accountants

Na bijna 70 jaar hangt er een nieuw naamplaatje op onze voordeur. Witlox Van den Boomen heet vanaf 1 januari WVDB Adviseurs Accountants. WVDB. Kort, strak, modern, fris.


Do 18 Jan 2018

Beter passend bij onze alliantiepartner VDB Advocaten Notarissen. We startten in 1950 als klein familiebedrijf, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een solide partij met 325 medewerkers. Een gedegen partij die staat voor betrouwbaarheid en betrokkenheid bij klanten. Maar zeker ook voor vernieuwing en innovatie. De ramen van ons kantoor staan altijd open. Frisse wind, ruime blik. Juist daardoor draaien we al zeven decennia mee in de top. We hebben het lef om op tijd te veranderen. Omdat de wereld verandert. Omdat ondernemen verandert.

Alle expertise binnen één alliantie 
Ondernemers opereren in een steeds complexere wereld. En dus concentreren zich in ons kantoor steeds meer specialisten om ondernemers bij te staan en te adviseren. Financiële en fiscale expertise in WVDB Adviseurs Accountants. De juridische expertise is gebundeld in VDB Advocaten Notarissen. Twee onafhankelijke clubs, maar samen vormen ze één alliantie van professionals die intensief rondom ondernemersvraagstukken samenwerken. WVDB en VDB … da’s duidelijk familie van elkaar. En als echte familie weten ze elkaar heel goed te vinden wanneer dat nodig is.

Accountants, fiscalisten, adviseurs, juristen … 
WVDB telt zo’n 120 accountants. Voor het opstellen en controleren van  jaarrekeningen. Daarnaast pakweg 60 belastingadviseurs. Dat zijn er in de loop der jaren steeds meer geworden. Moet ook wel als je door de fiscale bomen het bos wilt blijven zien. Zeker internationaal. Het ondernemerslandschap is een stuk ingewikkelder geworden en dus haalden we eerder ook salarisadviseurs in huis. Naast corporate finance adviseurs, pensioenadviseurs, IT-auditors en HR-adviseurs. We investeren verder in big data analisten en zetten virtuele controllers in. Vernieuwend en modern. WVDB is de hele dag bezig om het leven van ondernemers beter, gemakkelijker en succesvoller te maken. Een leven dat zoals gezegd steeds complexer wordt. En dan is het maar wat fijn dat er met VDB kan worden geschakeld, als het juridisch moeilijk wordt of als er juridische zaken moeten worden uitgevoerd. Want dan staan de 40 juristen van VDB voor ons klaar.

Kennis is de basis 
Tijden veranderen, wetten veranderen. Regels, ambities en doelstellingen veranderen. En dus investeren we continu in kennis. Voor WVDB is ‘een leven lang leren’ vanzelfsprekend. Kennis is immers de basis. Vandaar dat we ook regelmatig hoor- en werkcolleges voor onszelf organiseren. Want hoe meer we samen weten, hoe meer we samen bereiken. Hoe beter de oplossingen die we ondernemers aanreiken en hoe meer toegevoegde waarde wij hun leveren. Slimme oplossingen voor vandaag, die wellicht morgen al achterhaald zijn. Want één ding is zeker: niets staat vast, alles verandert, continu. Wij veranderen mee, even natuurlijk als vanzelfsprekend. Daarom staan we al 70 jaar bovenaan. WVDB. Always change a winning team.

< Alle nieuwsberichten