Zo draag je je laptop veilig met je mee

Een tas is er om je spullen beschermd met je mee te dragen. Of dat nu de Iphone of een laptop is. Welke tassen zijn geschikt?


Wo 24 Jun 2020

Een laptop is voor veel mensen een groot goed. Daar staan alle foto’s in opgeslagen, alle werkbestanden, het eigen boek of gedichtenbundel, en het hele klantenbestand. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Je moet er niet aan denken dat er iets mis mee gaat, en toch draag je die laptop de hele dag met je mee. 

Dat vraagt om bescherming, om een tas waarin de laptop niet kan schuiven en beschermd is tegen stoten en vooral ook tegen vocht. Iedere regenbui is een bedreiging. Echter niet als je de juiste tas voor je laptop kiest. 

Kies voor een rugtas met een gewatteerd laptopvak
De schoudertas dames is een fijne tas voor wie het liefst van alles met zich meedraagt op de rug. Kies er dan eentje waar een gewatteerd laptop vak inzit, dat sluit met klittenband. Dan zit de computer veilig opgeborgen. Kies ook het juiste waterafstotende materiaal. 

Natuurlijk is het van belang dat je goed checkt of jouw formaat laptop erin past. De tassen zijn er met laptop- en tabletvakken van 10 tot en met 17 inch. 

Een schoudertas voor heren met een laptopvak draagt comfortabel
Draag je een tas liever niet op de rug dan is een schoudertas heren een goede optie. Een tas die met een lange schouderband gemakkelijk over de schouder of crossbody kan worden gedragen. Dat laatste draagt comfortabel. Ook daarin tref je veelal een laptopvak, en mogelijke meerdere vakken voor alle spullen die je met je mee wilt dragen. 

Makkelijk: de kleine crossbody tas voor je Iphone
De crossbody tas staat ook voor de bekende Fanny pack, de kleine tassen met ruimte voor Iphone, opladers, portemonnee en sleutels. Het is de bekende festivaltas die tegenwoordig naar alle mogelijke gelegenheden gedragen kan worden. Comfortabel en mooi. Een crossbody tas is er in allerlei kleuren die passen bij welke outfit dan ook. 

In effen kleuren, van zwart tot roze of met een vrouwelijke print. Ze zijn er van klein tot wat groter. In sommige kun je zelfs een flesje water kwijt. Van canvas, leer, polyamide en ga zo maar door. Aan jou waar je voorkeur naar uitgaat. Ga je voor een klassiek model en vind je de casual-exemplaren het leukste? Ze zijn in ieder geval allemaal superhandig. 

 

< Alle nieuwsberichten