Zorg dat je erbij bent! Kaartverkoop The Dutch Masters start vandaag!

De kaartverkoop van The Dutch Masters-Indoor Brabant gaat vandaag om 10.00 uur officieel van start. The Dutch Masters wordt gehouden van 7 t/m 10 maart 2024 en belooft weer een geweldig evenement te worden met ongeëvenaarde sport, entertainment en natuurlijk heel veel gezelligheid.


Do 7 Dec 2023

 

Sportieve hoogtepunten

Op donderdagavond openen de internationale top dressuurruiters en -amazones het evenement met de FEI Dressage World Cup Grand Prix waarna zij op zaterdagmiddag in de ring zullen terugkeren om de nodige wereldbekerpunten te scoren in de FEI Dressage World Cup Freestyle. Zaterdagavond staat de Brabanthal weer op zijn kop wanneer het publiek op de banken staat tijdens de Van Schijndel Indoor Derby. Op vrijdag- en zaterdagavond kan het publiek genieten van absolute topsport in respectievelijk de VDL Groep Prijs en de Audi Prijs. Absoluut hoogtepunt is de Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, op zondagmiddag. Deze werd vorig jaar op spectaculaire wijze gewonnen door de Amerikaan McLain Ward.

In de tweede arena kan het publiek de ruiters aanmoedigen in o.a. de KNHS Para Dressuur Trophy en de vele spring- en dressuurrubrieken voor pony’s en paarden.

 

 

The Dressage Masters

Naast deze sportieve hoogtepunten kan het publiek genieten van The Dressage Masters met clinics en shows met medewerking van o.a. Britt Dekker. The Dressage Masters werd vorig jaar voor het eerst gepresenteerd en was een ongekend succes. Leerzaam, entertaining en voor elk wat wils.

Tussen alle sportieve activiteiten is er volop de gelegenheid om te vertoeven in het gezellige promo village met leuke winkeltjes, restaurants en bars.

Het volledige programma vind je hier. Bestel je kaarten op tijd via deze link en mis niets van deze editie van de The Dutch Masters!

< Alle nieuwsberichten