Specials - In Brabant gebeurt het!

Page thumbnail

In Brabant gebeurt het! Wij wisten dat natuurlijk al, maar we merken dat lang niet iedereen dat weet. We willen échte bedrijven uit Brabant met een mooi verhaal daarom het podium bieden dat ze verdienen. Om deze reden wordt een deel van onze zakenmagazines gevuld met een Special gefocust op een specifieke branche uit de (maak)industrie.

Made in Brabant
Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we de spotlights vol op echte ondernemingen. We zijn trots op deze bedrijven en deze bedrijven zijn trots op Brabant. Via deze specials zorgen we er voor dat deze bedrijven (nog) bekender worden richting potentiële klanten, medewerkers, toeleveranciers en/of samenwerkingspartners in de keten. We gaan voor deze bedrijven aan de slag om een inspirerend artikel te schrijven dat in een passende special in onze zakenmagazines verschijnt (bereik 45.000 beslissers) en wat we actief promoten via onze online kanalen (bereik +61.500 per week).

Verschenen specials
Benieuwd naar de onderwerpen van eerdere specials of ben je gewoon benieuwd naar bedrijven die zich in deze specials hebben geprofileerd? Bekijk dan via onderstaande links de reeds verschenen Specials en de artikelen:

PackagingE-commerceFoodMetaalHightech
LogistiekProductieEnergieChemieKunststof

Laat ons jouw verhaal vertellen
Heb jij ook een bijzonder bedrijf in de maakindustrie dat een podium verdient en wil je je actief profileren in de regio om zo (nog) bekender te worden? Klik dan hier voor meer informatie rondom profileren, bekijk de tarievenkaart  of neem contact op Annemiek Slofstra voor meer informatie

Komende specials
De komende maanden zijn de volgende specials in onze magazines te vinden.

Verschijningsdatum Thema Special
Dinsdag 10 september Packaging
Dinsdag 5 november Bouw & Techniek
Dinsdag 7 januari Energie

Terug naar boven