Techniek Special

Page thumbnail

Techniek maakt ons land schoner, veiliger en sterker. De sector is onmisbaar voor de energietransitie, maar óók voor het oplossen van andere grote maatschappelijke vraagstukken, zoals mobiliteit, langer zelfstandig thuis wonen, verstedelijking en toenemende complexiteit van de infrastructuur. De maatschappelijke relevantie zal de komende jaren dus alleen maar groeien.

Wie innovatief is, kan de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Als we dat in aanmerking nemen, is er waarschijnlijk in Nederland geen bedrijfstak te vinden met nóg betere vooruitzichten dan de technische sector. En deze positie wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Er komen steeds meer technische installaties in gebouwen; het aandeel techniek in de totale bouwsom –de zogenoemde installatiequote- blijft de komende jaren toenemen

De sector heeft de wind in de zeilen, maar als ze willen blijven groeien, hebben ze wél behoefte aan veel meer technici. Nieuwe werknemers die kennis hebben van duurzame technieken én huidige werknemers die bijgeschoold worden om ons land de komende jaren versneld te verduurzamen.

Een sector met heel veel kansen maar ook grote uitdagingen. Hoe spelen bedrijven in Brabant in op deze kansen en hoe gaan ze om met uitdagingen? Wij bieden jou het podium om het verhaal van jouw onderneming met heel Brabant te delen.

Laat ons jouw verhaal vertellen!
Laat de kenmerken van jouw organisatie door ons creatieve team van redacteuren en fotografen optekenen. Deel je visie als ondernemer in deze Techniek Special; wij zorgen voor een groot podium. Op 5 november 2019 verschijnt de Techniek Special.

BOB Debat Techniek: Het begint met techniek
Op 7 oktober organiseert Regio Business ook een BOB Debat gericht op Techniek. Aanmelden voor dit debat? Meer informatie vind je hier.

Sneeuwbaleffect
Jij bent een kei in jouw vakgebied, wij in marketing. We geloven in het sneeuwbaleffect van offline en online communicatie. Jouw artikel bereikt:
• 45.000 lezers van onze zakenmagazines
• 24.000 abonnees van onze digitale nieuwsbrief
• 136.000 volgers via onze social media-kanalen per maand
• 14.500 bezoekers van onze website per maand

Benieuwd hoe z'n artikel eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld uit onze Chemie Special

Via profilering in Regio Business een hogere ranking bij Google en dus beter vindbaar
Doordat wij alle artikelen uit Regio Business online ontsluiten en koppelen aan bedrijfsprofielen op onze website worden wij gezien als nieuwsorganisatie. We komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in de zoekresultaten voor en jouw organisatie profiteert hiervan. Dit zorgt er namelijk alleen al voor dat ook jouw ranking bij Google enorm stijgt als je je profileert via onze zakenmagazines. Zonder dat je advertentiekosten aan Google moet betalen. Je bent in één klap dus veel beter vindbaar met je artikelen en profielen op onze site. Slim! 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Annemiek Slofstra voor de mogelijkheden of kijk hier voor de tarieven.

Kijk hier voor de planning van de specials.

Terug naar boven