BOB Meetingpoint

Page thumbnail

Contact leggen tijdens de BOB Borrel gaat nog makkelijker met het BOB Meetingpoint: een fysieke ontmoetingsplek op elke BOB Borrel.

Eerste BOB Borrel?
Meld je bij aankomst bij het BOB Meetingpoint en ontvang van ons meer informatie over Regio Business en de BOB Events.

Afspreken bij het BOB Meetingpoint?
Op de pagina van de BOB Borrel kan je vinden wie er op de BOB Borrel komen. Alle leden staan met foto, naam, bedrijfsnaam en link naar het profiel vermeld. Niet-leden worden alleen met naam getoond en hebben geen profiel op de website. Wil je in contact komen met een ander lid van Regio Business? Als lid kun je een contactverzoek sturen door in het profiel van deze persoon te klikken op 'stuur contactverzoek'. In het bericht, dat namens ons wordt verstuurd, kun je voorstellen om af te spreken tijdens de BOB Borrel. Een makkelijke ontmoetingsplek is dan uiteraard het BOB Meetingpoint!

Voorbeeld contactverzoek:

Beste (naam contact),

Ik zie dat je je ook hebt aangemeld voor de BOB Borrel. Ik zou het leuk vinden je daar te ontmoeten en te bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Zullen we elkaar om acht uur treffen bij het BOB Meetingpoint? Voor meer informatie hierbij een link naar mijn profiel: /onze-leden/lid-detail/?member=68411. Ik hoor graag van je!

Uiteraard kun je ook tijdens de BOB Borrel iemand aanspreken om eventueel later op de avond bij het BOB Meetingpoint af te spreken. Wees in elk geval altijd actief tijdens de borrel. 

Terug naar boven