Over Regio Business

Page thumbnail

Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden- en West-Brabant. Door het opbouwen en onderhouden van een duurzaam netwerk bereik je sneller en effectiever je doel: succesvol ondernemen. Regio Business helpt je dit doel te bereiken met het 3D Business concept: offline met drie regionale zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online met het Business platform.

Zakendoen nu en in de toekomst vraagt om inzicht, doorzettingsvermogen, meegaan met veranderende markten en openstaan voor vernieuwing. Bij Regio Business kun je gebruik maken van een jaarprogramma met diverse zakelijke bijeenkomsten. Nog geen lid? Kom gerust eens kennismaken op een van onze BOB events.

Historie

Historie

In 1985 rolden de eerste Business edities van de drukpers. Een nieuw fenomeen was geboren. Regio Business vulde een specifieke behoefte aan informatie in, door zakenmagazines uit te brengen waarin ondernemers zich kunnen profileren door middel van businessreportages en advertenties binnen een relevante redactionele context.

Waarvoor we staan

Waarvoor we staan

Leden kunnen bij Regio Business gebruikmaken van een unieke crossmediale formule waarin zakelijke evenementen, internet en media worden gebundeld: ons 3D Business concept. Regio Business kenmerkt zich door haar professionele en ongedwongen manier van het faciliteren van zakelijke contacten. Lees meer over het 3D Business concept.

Waarvoor we gaan

Waarvoor we gaan

Wij (h)erkennen de behoefte van ondernemende mensen in de regio om met elkaar te communiceren en kennis te nemen van elkaars activiteiten. Op allerlei niveaus en in een steeds complexere maatschappij. Onze uitdaging is om een verbindende rol te spelen in het bewerkstelligen van deze communicatie.

Kernwaarden

Kernwaarden

Persoonlijk: onze benadering is direct, toegankelijk en gericht op het individu. Stijl: onze basishouding komt voort uit gevoel voor niveau en detail. Klantgedreven: meer dan klantgericht; wij zijn fanatiek en gaan verder dan verwacht. Uitgesproken: onze mening over het opbouwen van een duurzaam netwerk is uitdagend, wij gaan de discussie niet uit de weg.

Ons team

Gian Ploegmakers
Directeur
T: 06-55568784
Mail mij

Mariëlle Ploegmakers
Directeur
T: 06-21563028
Mail mij

Willem de Bruin
Operationeel directeur
T: 013-4631446
Mail mij

Ingrid Helmink
Content & Traffic
T: 013-4631446
Mail mij


Natascha van Baast
Office
T: 013-4631446
Mail mij

Allison Kampen
Sales manager
T: 013-4631446
Mail mij

Rick Berends
Members
T: 013-4631446
Mail mij

Fabiënne Ghering
Members
T: 013-4631446
Mail mij


Daan Pigmans
Members
T: 013-4631446
Mail mij

Maud Rutten
Members
T: 013-4631446
Mail mij

Terug naar boven