Profileer jezelf en je bedrijf in de regio!

Page thumbnail

Laat de regio weten wie je bent en wat je doet door middel van een wervend businessprofiel, businessreportage of advertentie in ons zakenmagazine!

Made in Brabant: Be proud and tell it!
In Brabant gebeurt het! Wij weten dat natuurlijk al lang, maar niet iedereen weet dat. En vooral niet iedereen kent elkaar en elkaars activiteiten. Zonde! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we ook in 2020 de spotlights weer vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft.

Wil jij (nog) bekender worden richting potentiële klanten en medewerkers, samenwerkingspartners in de keten of toeleveranciers? Neem dan contact op met Mariëlle Ploegmakers. We gaan voor je aan de slag om een inspirerend artikel te schrijven dat natuurlijk in de special in onze zakenmagazines verschijnt (bereik 45.000) en wat we actief promoten via onze online kanalen (bereik +61.500 per week).

Profileer jezelf in zakenmagazine Regio Business
De zakenmagazines Regio Business Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant worden tweemaandelijks uitgebracht en met een oplage van 3 x 5.000 exemplaren door ruim 45.000 beslissers gelezen (de meeleesfactor is hierin meegenomen). Wij zorgen ervoor dat - als je lid bent - je artikel op onze website gekoppeld wordt aan je ledenprofiel zodat het op die manier ook weer bijdraagt aan je online zichtbaarheid. Daarnaast verspreiden wij het artikel via onze social mediakanalen, waarmee we zo'n 61.500 bezoekers bereiken.

Volg je daarna je artikel op met een aantal advertenties, dan bouw je structureel aan je naams- en merkbekendheid. Daarnaast kun je je online zichtbaarheid vergroten met het plaatsen van een banner op regio-business.nl.

Specials in zakenmagazine Regio Business
In iedere editie van Regio Business verschijnt een Made in Brabant Special. Waar we het over gaan hebben? Over van alles wat er speelt binnen bedrijven in de productie, industrie, hightech, logistiek, bouw en techniek. Elke special sluiten we af met een verslag van de BOB Academy: zes keer per jaar, bij een bedrijf op locatie, zodat je ook letterlijk een kijkje in andermans keuken kunt nemen. Bekijk hier meer informatie over de Made in Brabant Specials.

In elke editie van Regio Business vind je ook de rubriek 'de leukste werkgever in de regio'. In deze rubriek helpen wij bedrijven uit de regio met hun profilering als aantrekkelijke werkgever. Benieuwd naar de leukste werkgevers? Kijk dan eens hier.

Tarieven
Tariefkaart Regio Business

Planning zakenmagazines

Verschijningsdata
Dinsdag 7 januari
Dinsdag 17 maart
Vrijdag 15 mei
Dinsdag 7 juli
Dinsdag 15 september
Dinsdag 10 november
Dinsdag 5 januari

Meer weten? Neem contact op met Mariëlle Ploegmakers.

Terug naar boven