Profileer jezelf en je bedrijf in de regio!

Page thumbnail

Laat de regio weten wie je bent en wat je doet door middel van een wervend businessprofiel, businessreportage of advertentie in ons zakenmagazine!

Profileer jezelf in zakenmagazine Regio Business
De zakenmagazines Regio Business Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant worden tweemaandelijks uitgebracht en met een oplage van 3 x 5.000 exemplaren door ruim 45.000 beslissers gelezen (de meeleesfactor is hierin meegenomen). Wij zorgen ervoor dat - als je lid bent - je artikel op onze website gekoppeld wordt aan je ledenprofiel zodat het op die manier ook weer bijdraagt aan je online zichtbaarheid. Daarnaast verspreiden wij het artikel via onze social mediakanalen, waarmee we zo'n 61.500 bezoekers bereiken.

Volg je daarna je artikel op met een aantal advertenties, dan bouw je structureel aan je naams- en merkbekendheid. Daarnaast kun je je online zichtbaarheid vergroten met het plaatsen van een banner op regio-business.nl.

Made in Brabant: Be proud and tell it!
In Brabant gebeurt het! Wij weten dat natuurlijk al lang, maar niet iedereen weet dat. En vooral niet iedereen kent elkaar en elkaars activiteiten. Zonde! Onder de noemer ‘Made in Brabant’ zetten we ook dit jaar de spotlights weer vol op echte bedrijven. We bieden het podium dat ze verdienen, maar ook moeten pakken wat ons betreft.

Wil jij (nog) bekender worden richting potentiële klanten en medewerkers, samenwerkingspartners in de keten of toeleveranciers? Neem dan contact op met Mariëlle Ploegmakers. We gaan voor je aan de slag om een inspirerend artikel te schrijven dat natuurlijk in de special in onze zakenmagazines verschijnt (bereik 45.000) en wat we actief promoten via onze online kanalen (bereik +61.500 per week). Bekijk hier meer informatie over de Made in Brabant Specials.

De Leukste werkgever in de regio
In elke editie van Regio Business vind je ook de rubriek 'de leukste werkgever in de regio'. In deze rubriek helpen wij bedrijven uit de regio met hun profilering als aantrekkelijke werkgever. Benieuwd naar de leukste werkgevers? Kijk dan eens hier.

Tarieven
Tariefkaart Regio Business

Verschijningsdata zakenmagazines
Dinsdag 23 januari 2024
Dinsdag 19 maart 2024
Dinsdag 7 mei 2024
Dinsdag 2 juli 2024
Dinsdag 17 september 2024
Dinsdag 12 november 2024

 

Meer weten? Neem contact op met Mariëlle Ploegmakers.

Terug naar boven