Ben jij dé leukste werkgever?

Goed en voldoende personeel is ontzettend belangrijk voor de continuïteit en groei van je bedrijf. Maar hoe vind je dit in de steeds krapper wordende arbeidsmarkt? Laat ons je helpen met een knallende off- en online campagne om jezelf als dé leukste werkgever te profileren! We verzorgen een artikel van twee pagina’s. (incl. redacteur en fotograaf) waar het personeel bij betrokken wordt. Jullie artikel wordt geplaatst in onze zakenmagazines (met een bereik van 45.000 per editie) en opgevolgd door een uitgebreide online campagne (met een bereik van 268.000 per maand). Het artikel wordt geplaatst op ons online platform met doorklikmogelijkheid naar de vacatures op de eigen website (15.000 bezoekers per maand)! Word jij hier nou net zo enthousiast van als ik? Word jij hier nou net zo enthousiast van als wij? Neem dan contact op met Natascha (zie hier rechts), dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Thumbnail

Tilbox: We vliegen het samen aan

Wo 27 Sep 2023

Tilbox heeft serieuze ambities en wil die waarmaken samen met haar medewerkers. Met een eigen fitnessruimte, ontwikkelmogelijkheden en oog voor de werkdruk laat het bedrijf zien dat het personeel het belangrijkste kapitaal is.

Lees verder
Thumbnail

De Cromvoirtse: Al het saaie werk automatiseren we, het leuke doen we zelf

Do 13 Jul 2023

Bij De Cromvoirtse gaat de ons-kent-ons-mentaliteit hand in hand met innoveren en pionieren. Niet voor niets werken Bart en Koen er samen al meer dan zestien jaar.

Lees verder
Thumbnail

NOMI Co-Packing: ‘Goed gedaan’ is hier ook echt gemeend

Di 28 Mrt 2023

Bij NOMI Co-Packing, dit jaar 35 jaar jong, lopen mensen rond die van hectiek niet onrustig worden. Bij actie en reuring slaan ze niet op de vlucht, integendeel. ‘Met een gedreven en collegiaal team, kun je álles aan’, ervaren Geerthe Aarts, Wessel Vermue, Gert De Laet en Jaap Traas.

Lees verder
Thumbnail

Van Beek Schroeftransport: Niet met iedereen de polonaise lopen

Do 9 Feb 2023

Bij Van Beek Schroeftransport slagen ze er goed in om techneuten en andere medewerkers aan zich te binden. Waarom dan toch deelnemen aan de rubriek Leukste Werkgever? ‘Als we blijven groeien, hebben we nieuwe medewerkers nodig’, legt HRM’er Marloes Verbeek-Leeuwenburgh uit. ‘Bovendien hebben we altijd stageopdrachten voor studenten van technische opleidingen.’

Lees verder
Thumbnail

Ingenhousz Breda: Werken moet ook leuk zijn

Do 9 Feb 2023

Bij Ingenhousz Breda mag je veel ervaring opdoen. In het hotelwezen, het restaurant, de frontoffice en alles wat met events te maken heeft. Sommigen gaan daar niet meer weg. ‘Mensen ontdekken bij ons waar hun ware passie ligt’, zegt algemeen directeur Roland Munsters (56). Floormanager Claudia Brouwers (51): ‘Ik heb zojuist een wijncursus afgerond en zat onlangs in de business seats van het NAC-stadion. Niets te klagen hier!’

Lees verder
Thumbnail

Vermetten Tilburg: Maak fouten en leer ervan

Do 14 Jul 2022

Assistent-accountant Sophie Barten (27) ging bij meerdere kantoren op gesprek voor een stage. ‘Bij Vermetten Tilburg trof ik geen heren in pak en werd me niet gevraagd wat ik kon. Het gesprek draaide om de klik en ze vroegen wat ik wilde leren. Daardoor voelde ik me direct op mijn gemak.’

Lees verder
Thumbnail

De Avenue: Tegen hem kan ik alles zeggen

Wo 25 Mei 2022

Als je De Avenue in Breda betreedt, weet je één ding zeker: híer ga ik een bijzondere avond beleven. In de ambiance van een nostalgisch theater worden dinnershows georganiseerd, maar je kunt er ook terecht voor uiteenlopende evenementen zoals een bruiloft, netwerkbijeenkomst of uitvaart.

Lees verder
Thumbnail

Unlimited Vision & Sound: Los kabeltje? Een no go!

Wo 25 Mei 2022

Bewust personeel werven is nooit nodig geweest; mensen komen meestal vanzelf. ‘Oud-stagiaires blijven hangen en tijdens corona kregen we er zelfs personeel bij’, zegt Pascal van Engelen (45). Bij Unlimited Vision & Sound verstaan ze het vak en omarmen ze de magie rondom licht, beeld en geluid.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven