Leukste werkgevers

In Regio Business magazine verschijnt de rubriek ‘De leukste werkgevers in de regio’. Ondernemers vragen ons steeds vaker om hen te helpen met hun profilering in de regio als aantrekkelijke werkgever. Ons ondernemersmagazine wordt natuurlijk ook gelezen door werknemers die zich wellicht latent oriënteren op een nieuwe baan, bij voorkeur in de regio waar zij wonen. Zo sla je dus twee vliegen in een klap. Heb jij ook een leuk bedrijf en kun je ook wel wat nieuwe mensen gebruiken? Profileer je dan ook in deze rubriek.

Thumbnail

Koninklijke Luchtmacht: Een wereld vol dynamiek en uitdaging

Di 6 Mrt 2018

Ben je op zoek naar medewerkers die gemotiveerde teamplayers en wereldwijs zijn, op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen leidinggeven? Neem een voormalig Luchtmachter aan, of beter nog: stimuleer eigen werknemers om reservist te worden.

Lees verder
Thumbnail

Féju Automatisering & Telecommunicatie: Ik zit niet in een cocon

Di 6 Mrt 2018

Picture this: zolderkamertje, een man aan het werk, zijn jonge dochter op schoot. Klanten struikelen bij binnenkomst over de labrador. Zo startte Albert Jakobsen (51) veertien jaar geleden zijn eigen bedrijf Féju, samen met compagnon Dennes.

Lees verder
Thumbnail

Dingemans Elementenbouw: Onze mensen moeten trots zijn

Di 6 Mrt 2018

Ontwikkeling en vitaliteit zijn vanzelfsprekend belangrijke speerpunten van Dingemans. Maar ze hebben er ook veel lol. Als de directeur een weddenschap verliest bijvoorbeeld.

Lees verder
Thumbnail

Merino Consulting Services: Werken voor de mooiste bedrijven in de wereld

Ma 8 Jan 2018

‘Als je bij ons werkt, ben je 80 procent van je werktijd in het buitenland. Trekt dat je aan of ben je een type dat elke avond thuis op de bank wil zitten?’ Dit kan zomaar een vraag zijn tijdens een sollicitatiegesprek bij Merino Consulting Services in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail

Hoppenbrouwers Techniek: Doe maar gewoon

Ma 27 Nov 2017

Gewoon doen en gewoon doen, oftewel doe maar gewoon en ga het gewoon doen. Uit de mond van Henny de Haas klinkt het vanzelfsprekend en niet meer dan logisch. Op zijn visitekaartje staat zijn lijfspreuk: ‘keep it simple’. Zou dat het geheim zijn achter het feit dat Hoppenbrouwers weer tot Beste Werkgever is uitgeroepen?

Lees verder
Thumbnail

Pellikaan Bouwbedrijf: We geven ze een stem

Vr 17 Nov 2017

'Topkwaliteit gebouwen creëren’, zegt Roy Pellikaan (42) over het mooiste aspect van zijn werk. ‘Samen het best te exploiteren gebouw ontwerpen en realiseren voor onze opdrachtgever.’

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: Meer dan een potje verf

Vr 17 Nov 2017

‘Onze winst bestaat uit het creëren van een duurzame en stabiele onderneming. Voor nu én de toekomst. Vrijwel iedere cent winst wordt dan ook direct weer in het bedrijf geïnvesteerd.’ Aan het woord zijn Teun en Jeroen Duijghuisen, de nieuwe generatie binnen het familiebedrijf Baril Coatings.

Lees verder
Thumbnail

ART Group: Je moet een beetje geluk hebben

Do 16 Nov 2017

‘Wat kenmerkt een goede spits? Hij staat daar waar de bal komt en weet vervolgens te scoren. Maar die goede spits staat daar niet toevallig. Hij anticipeert op het spel, zijn teamgenoten, de tegenstanders. En dat maakt hem goed. Ondernemers moeten hetzelfde doen. Snap het spel, anticipeer, werk hard en scoor. Tot slot helpt een beetje geluk’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven