Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

#BOB Samen Sterk: letterlijk de helpende hand bieden

Do 2 Apr 2020

Dat leden van onze Brabantse Business Community samen sterk staan bewijzen Gijs van der Velden van Cookaholics en Erik Verhoeven van Asperges Verhoeven. Het aspergeseizoen is begonnen en Cookaholics biedt aspergeboer Verhoeven letterlijk de helpende hand.

Lees verder
Thumbnail

VDT Advocaten gaat verhuizen naar Vormenrijk in Tilburg

Do 2 Apr 2020

Ondanks alle coronamaatregelen is het bijna zo ver: VDT Advocaten, Lavertuur Planontwikkeling, Legent en nog zes andere Tilburgse bedrijven nemen intrek in het Vormenrijk. Een prachtig nieuw gebouw, tegenover de ingang van het Spoorpark, op de plek waar vroeger de oude Vormenfabriek stond.

Lees verder
Thumbnail

‘Gewone’ sollicitaties? Niet met deze wervings- en selectiemethoden

Do 2 Apr 2020

Als manager, directeur of ondernemer, heb je vast en zeker eens in de zoveel tijd een sollicitatie. Je zoekt iemand die de kennis en vaardigheden in huis heeft om bij jouw organisatie aan de slag te gaan, en zet een vacature online.

Lees verder
Thumbnail

#BOB Samen sterk: leidinggeven op afstand

Wo 1 Apr 2020

We hebben op dit moment te kampen met diverse uitdagingen. Medewerkers van leden van onze Brabantse Business Community werken thuis en trainingen, events en opleidingen zijn afgelast of uitgesteld. Dat biedt natuurlijk ook weer mooie kansen. Eric Bogers van Bogers Beroepscoaching zag zo’n kans.

Lees verder
Thumbnail

MKB Westland maakt zich sterk voor lokale ondernemers

Wo 1 Apr 2020

MKB Westland is al jarenlang de belangenbehartiger van het midden- en kleinbedrijf in de Gemeente Westland. De organisatie is opgericht in 2004 bij het ontstaan van de gemeente Westland en is inmiddels niet meer weg te denken uit het lokale bedrijfsleven. MKB Westland is voorgekomen uit de Westlandse Ondernemers Federatie. De scope is met de jaren verbreed tot het gehele midden- en kleinbedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Dieneke Kuijpers nieuwe directeur bij Van Iersel Luchtman Advocaten

Wo 1 Apr 2020

Vanaf 1 april 2020 sluit Dieneke Kuijpers als nieuwe directeur aan bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Dieneke zal samen met de huidige bestuurders Frank Smetsers en Bart Louwerier het Dagelijks Bestuur van het advocatenkantoor gaan vormen.

Lees verder
Thumbnail

Local SEO inzetten om meer klanten te scoren in jouw regio

Wo 1 Apr 2020

Anno 2020 ligt de focus van veel bedrijven die een website hebben, op online groeien en potentiële klanten aantrekken. Dit is absoluut belangrijk, maar het is ook van belang lokaal zichtbaar te blijven. Je wilt immers in jouw regio bekend staan als de aanbieder van bepaalde producten of diensten.

Lees verder
Thumbnail

#BOB Samen Sterk: een hart onder de riem voor thuiswerkers

Di 31 Mrt 2020

Medewerkers van veel leden van onze Brabantse Business Community werken op dit moment vanuit huis. Om hen een hart onder de riem te steken, of om binding met het bedrijf te houden ontstaan mooie initiatieven die een glimlach op je gezicht toveren.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven