Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar laurine@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

De belangrijke rol van fulfilment bij het succes van je webshop

Vr 26 Jul 2024

Het runnen van een succesvolle webshop draait om meer dan een aantrekkelijke webshop en een mooi assortiment aan kwaliteitsproducten. Een cruciaal aspect van e-commerce dat vaak afgedaan wordt als een noodzakelijk kwaad, is fulfilment. Dit proces omvat alle stappen van orderverwerking tot levering.

Lees verder
Thumbnail

De kracht van regionale events voor het bedrijfsleven

Za 20 Jul 2024

Het organiseren van regionale evenementen kan een enorme boost geven aan je bedrijf. Dit geldt zeker ook in Brabant. Of je nu een groot bedrijf hebt of een kleine onderneming, regionale events bieden de perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, je merk te promoten en waardevolle relaties op te bouwen.

Lees verder
Thumbnail

Tips om als regionaal bedrijf de kennis van werknemers bij te schaven

Vr 19 Jul 2024

Als regionaal bedrijf wil je vanzelfsprekend er alles aan doen om de beste te zijn op een bepaald gebied. Een belangrijke voorwaarde hiervoor is het bijschaven van de kennis van je werknemers. Zo creëer je namelijk een voordeel ten opzichte van je concurrentie. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom vind je in deze blog wat tips die je op dit gebied van pas zullen komen.

Lees verder
Thumbnail

BV oprichten als zzp’er: dit is waarom!

Vr 19 Jul 2024

Samen met een eenmanszaak is een besloten vennootschap de meest gekozen rechtsvorm onder zzp’ers. Dat is niet zonder reden. Het oprichten van een bv biedt talloze voordelen. Ook wanneer je deze geheel zelfstandig opricht. Toch is het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken tussen de verschillende rechtsvormen.

Lees verder
Thumbnail

5 onderschatte componenten van een succesvol regionaal bedrijf

Vr 19 Jul 2024

Er is haast niets mooier dan een regionaal bedrijf dat de successen aaneen rijgt. Echter denken buitenstaanders vaak dat dit succes vanzelf is gegaan, terwijl het tegendeel waar is. In dit artikel leer je wat de onderschatte componenten zijn van succesvolle regionale bedrijven zodat je hier lering uit kunt trekken.

Lees verder
Thumbnail

Geschikte banen voor mensen met autisme

Vr 19 Jul 2024

De term ‘autisme’ wordt snel als heftig ervaren. Iemand die niet kan communiceren en de buitenwereld het liefst vermijdt. In tegenstelling tot wat velen denken, zijn er talloze autismespectrums en dit hoef je dus helemaal niet altijd van een persoon te kunnen aflezen. Veel mensen denken bij banen voor mensen in het autismespectrum gelijk aan computers, ICT en codes.

Lees verder
Thumbnail

Waarom een server huren een slimme keuze is voor uw bedrijf

Vr 19 Jul 2024

Het huren van een server kan voor veel bedrijven een verstandige keuze zijn. In deze blog bespreken we de verschillende aspecten en voordelen van het huren van een server, zodat u een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen voor uw onderneming.

Lees verder
Thumbnail

De voordelen van toegangspoortjes voor kantoren: veiligheid en efficiëntie

Vr 19 Jul 2024

In de kantoren van nu is de behoefte aan veiligheid en efficiëntie groter dan ooit. Bedrijven streven ernaar hun werknemers en bezoekers een veilige werkomgeving te bieden, terwijl ze ook de dagelijkse operationele processen willen optimaliseren. In deze blog bespreken we de vele voordelen van toegangspoortjes voor kantoren en hoe ze kunnen bijdragen aan een veilige en productieve werkomgeving.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven