Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Devin Breestraat van IT Support Groep: Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Ma 21 Sep 2020

Wat een mooie slogan is ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ toch. Dit is er echt één waar ik in geloof. In mijn dagelijkse werkzaamheden als IT-adviseur bij IT Support Groep ervaar ik iedere keer hoe je samen écht verder komt. Maar voor mij betekent dat wel dat er een moderne werkplek aan ‘de basis’ moet staan. Een werkplek waar je altijd veilig en slim kunt werken, waar je ook bent.

Lees verder
Thumbnail

Extra werkzaamheden Vermetten door coronacrisis

Ma 21 Sep 2020

De coronacrisis heeft veel impact op ondernemingen in Nederland. Mark Jongbloets AA RB is accountant en compliance coördinator bij Vermetten | accountants en adviseurs. In dit artikel vertelt hij welke werkzaamheden Vermetten oppakt om ondernemers éxtra te ondersteunen in deze crisistijden.

Lees verder
Thumbnail

Webinar Legent gemist? Kijk deze terug

Ma 21 Sep 2020

Een aantal weken geleden heeft Jeroen Schellekens van Legent het Webinar gegeven: ‘Hoe veilig is jouw BV-structuur?’ In dit Webinar legt hij uit waarom een faillissement van een werkmaatschappij vaak desastreuze gevolgen heeft voor de hele BV-structuur. Er wordt nader ingegaan op de drie hoofdredenen waarom een faillissement bij de werkmaatschappij vaak doorpakt naar de holding.

Lees verder
Thumbnail

Blog Mariëlle Ploegmakers: Coronacrisis brengt kommer en…hoop voor Brabantse ondernemers!

Do 17 Sep 2020

Er moet me iets van het hart. Met bijna 17 jaar ondernemerservaring is de crisis waar ‘we’ momenteel in zitten niet mijn eerste en het zal ongetwijfeld ook niet de laatste zijn. Echter de toonzetting in de media over de gevolgen van het coronavirus op de economie staat me eerlijk gezegd nogal tegen.

Lees verder
Thumbnail

Blog Wim van Limpt: Baanverlies: ontkenning en boosheid

Do 17 Sep 2020

Als mediator en crisisbestuurder kom ik bij veel bedrijven waar reorganisaties gaande zijn. Medewerkers krijgen te maken een functiewisseling of zelfs met ontslag. De afgelopen tijd is daar een nieuwe oorzaak van baanverlies bijgekomen: corona!

Lees verder
Thumbnail

Een duurzaam zonnedak boven je hoofd

Do 17 Sep 2020

We kennen allemaal de uitspraak en het belang van een dak boven je hoofd. En de meesten van ons houden ook wel van de zon. Maar wist je dat het een aantrekkelijke keuze kan zijn om ze inderdaad te combineren tot een zonnedak boven je hoofd? En zakelijk gezien is dat helemaal aantrekkelijk en ook nog duurzaam.

Lees verder
Thumbnail

Adisseo neemt FRAmelco in Raamsdonksveer over

Do 17 Sep 2020

Bluestar Adisseo Company (Adisseo) neemt FRAmelco Group over, een Nederlands additieven bedrijf voor diervoeders. Met de overname wil Adisseo de groei in Specialty Feed Additives bevorderen en een van de wereldleiders op het gebied van Specialties worden. Deze overname zal Adisseo’s positie op het veelbelovende en specifieke marktsegment Health by Nutrition versterken.

Lees verder
Thumbnail

Blog Martijn Schillemans: In 3 stappen van ‘A Perfect Mess’ naar een verhaal met succes

Wo 16 Sep 2020

Netjes is niet spannend. Een beetje puinhoop wel. Veel bedrijven presteren juist enorm goed omdat ze over een geweldige mix van orde en wanorde beschikken. Een succesfactor die ook wel ‘A Perfect Mess‘ heet. Herkenbaar?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven