Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Asperges in het veld groeit in kwaliteit en beleving

Ma 26 Feb 2024

Sámen genieten van een eersteklas aspergemenu, bereid door een top-chef. Dat alles in een intieme en sfeervolle entourage, direct aan de aspergevelden. Dat is sinds jaar en dag de succesformule van Asperges in het veld in Cromvoirt.

Lees verder
Thumbnail

Overname in pensioenland

Ma 26 Feb 2024

JM Corporate Finance heeft de afgelopen periode weer mooie trajecten begeleid en succesvol afgerond. Een van deze trajecten betreft de verkoop van Laater en Pensioenbeheer Nederland aan Geerts Financiële Dienstverleners in Oosterhout.

Lees verder
Thumbnail

Hoefnagels viert 140-jarig bestaan

Vr 23 Feb 2024

Hoefnagels Fire Safety uit Tilburg is een familiebedrijf met een historie die teruggaat tot het jaar 1884. Op 27 februari doet het bedrijf de aftrap van het kroonjaar, samen met alle medewerkers. Directeuren Gijs en Rolf Hoefnagels zijn trots op hun bedrijfsgeschiedenis en op hoe het bedrijf er nu voorstaat.

Lees verder
Thumbnail

Hoe sociaal moet je zijn in de zorg of het onderwijs?

Vr 23 Feb 2024

Sta je te popelen om een verschil te maken in de wereld? Zoek je een carrière die niet alleen uitdagend is, maar ook diepe voldoening geeft? Dan zijn de sectoren onderwijs en zorg misschien wel jouw roeping! Deze pijlers van onze samenleving bieden diverse mogelijkheden voor iedereen die zijn of haar passie wil omzetten in een zinvolle loopbaan.

Lees verder
Thumbnail

Ontdek de wereld van internationaal transport in Europa

Vr 23 Feb 2024

Internationaal transport is een essentieel onderdeel van de wereldwijde handel en samenwerking tussen landen. Het vervoer van goederen door heel Europa stelt bedrijven in staat om hun producten en diensten op een grotere schaal aan te bieden en bij te dragen aan de economische groei.

Lees verder
Thumbnail

Hoe kan de productiviteit van het productieproces verhoogd worden?

Wo 21 Feb 2024

Hoe is het met de kwaliteit van jouw productieproces gesteld? Loopt alles gesmeerd? Of gaan er kostbare euro’s verloren door inefficiëntie en ongewilde fouten binnen het proces? Het behalen van de hoogst mogelijke productiviteit is van essentieel belang voor het succes van het bedrijf. Toch laat men nog geregeld steken vallen. Herken je dat?

Lees verder
Thumbnail

Manieren om het beste personeel voor je regionale onderneming aan te trekken

Wo 21 Feb 2024

Het aantrekken van het beste personeel voor je regionale onderneming is van cruciaal belang voor het succes en de groei van je bedrijf. Het is essentieel om effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen om talent aan te trekken dat niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring heeft, maar ook goed past bij de bedrijfscultuur en waarden.

Lees verder
Thumbnail

De rol van CP Coaching in 2e spoor trajecten

Di 20 Feb 2024

Wanneer een werknemer langdurig ziek is en niet terug kan keren naar zijn oorspronkelijke werkplek, komt het 2e spoor traject in beeld. Dit traject, een essentieel onderdeel van de Nederlandse Wet Verbetering Poortwachter, is gericht op het vinden van passend werk buiten de huidige werkgever.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven