Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Meld je aan voor de Business Awards Baronie van Breda

Vr 8 Dec 2017

Op 3 april 2018 vinden de Business Awards Baronie van Breda plaats. Met deze prestigieuze awardshow wordt Bredaas ondernemerschap gevierd en worden onderscheidende ondernemingen in het zonnetje gezet. Ondernemers kunnen zich vanaf nu kandidaat stellen voor de Business Awards Baronie van Breda.

Lees verder
Thumbnail

Hendrik van Maurick op 10e plaats IENS top 2018

Vr 8 Dec 2017

Het á la carte restaurant Hendrik van Maurick, van Kasteel Maurick in Vught, is verkozen tot nummer 10 van Nederland in de IENS top 2018. Dankzij recensies van bezoekers heeft het restaurant de top gehaald van deze culinaire publieksprijs.

Lees verder
Thumbnail

Uitreiking prestigieuze Koning Willem I Prijs in 2018

Do 7 Dec 2017

De uitreiking van de tweejaarlijkse Koning Willem I Prijs en Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap vindt volgend jaar mei plaats in Nijmegen. De Gelderse stad is in 2018 Green Capital of Europe en mag zich een jaar lang duurzame hoofdstad van Europa noemen.

Lees verder
Thumbnail

Copperant wint Participation Award

Do 7 Dec 2017

Het Copperant-team is erg trots op de gewonnen Participation Award. De Participation Award is voor de exposant die het meest uit zijn beursdeelname probeert te halen. Door goed voorbereid naar de beurs te komen, deel te nemen aan de uitnodigingsservice, een mooie stand te presenteren en pro actief standpersoneel in te zetten, maakte een exposant kans op deze award.

Lees verder
Thumbnail

VDBogeart: 'Voeding volgens de 5 elementen is de basis'

Do 7 Dec 2017

Voeding volgens de 5-elementen is in de basis een voeding gebaseerd op een traditioneel voedingspatroon. In traditionele keukens worden voedingsmiddelen bewerkt waardoor het lichaam ze gemakkelijker kan verwerken. Dat kan zijn in de vorm van koken, stoven, bakken maar ook fermenteren, inleggen, marineren, e.d.

Lees verder
Thumbnail

Brouwers Transport & Logistics naar Rietveldenkade in Den Bosch

Wo 6 Dec 2017

Brouwers Logistics, onderdeel van Brouwers Transport, slaat donderdag 7 december de eerste paal van de nieuwbouw op de Rietveldenkade 13 in ‘s Hertogenbosch. Daar wordt een nieuw warehouse en distributiecentrum gerealiseerd dat in het tweede kwartaal van 2018 wordt opgeleverd.

Lees verder
Thumbnail

Tips van Smolders gerechtsdeurwaarders uit Den Bosch over wanbetaling

Wo 6 Dec 2017

Je hebt als ondernemer goed werk geleverd en daar wil je ook voor betaald worden. Toch zal iedere ondernemer er een keer tegen aanlopen; wanbetaling. Hoe kun je wanbetaling voorkomen? Smolders gerechtsdeurwaarders geeft 8 nuttige tips.

Lees verder
Thumbnail

QNP ICT & Telecom verhuist naar Breda

Wo 6 Dec 2017

Na ruim 25 jaar gevestigd te zijn geweest op meerdere locaties in Zundert, kiest QNP ICT & Telecom voor een moderne en energieneutrale nieuwbouwlocatie in Breda. Een transparant gebouw, wat in meerdere opzichten extra synergie gaat bieden, voor nog verdere optimalisering van de dienstverlening. QNP betrekt de locatie op 18 december.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven