Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar laurine@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Waarom en hoe koop je backlinks bij een nieuw domein?

Di 28 Mei 2024

Backlinks spelen een rol in het succes van een nieuwe website. Het verkrijgen van hoogwaardige backlinks kan de autoriteit van je domein snel verhogen en je helpen om beter te ranken in zoekmachines zoals Google.

Lees verder
Thumbnail

Privé sanitair unit: Ultiem comfort op de camping

Di 28 Mei 2024

Kamperen in de natuur, met alle vrijheid en rust. Maar soms is het net wat prettiger om de vertrouwde gemakken van thuis mee te nemen. Met een privé sanitair unit ervaar je het beste van beide werelden: de ultieme campingbeleving met het comfort van een eigen badkamer.

Lees verder
Thumbnail

BKB Precision: Data uitwisselen in de keten

Di 28 Mei 2024

Digitalisering van diensten en processen worden in de huidige tijdperk steeds crucialer. Genoeg reden voor ons om onze processen nog krachtiger en efficiënter te maken. Binnen de organisatie begrijpen we dat digitalisering de sleutel is tot het verkorten van processen en het versterken van onze operationele capaciteiten.

Lees verder
Thumbnail

Op zoek naar een leuke baan in de bouw? Dit zijn 4 tips om jou een handje op weg te helpen!

Di 28 Mei 2024

Voor iemand die graag met zijn of haar handen wil werken kan het werken in de bouw een geweldige baan zijn. De bouwsector is een dynamische en veelzijdige branche waarin veel mogelijkheden liggen voor wie op zoek is naar een uitdagende maar leuke baan. Of je nu net bent afgestudeerd, een carrièreswitch overweegt of gewoon toe bent aan iets nieuws, de bouw biedt volop kansen. In dit artikel delen we je vier tips om jou te helpen bij het vinden van een leuke baan in de bouw.

Lees verder
Thumbnail

Lasersnijden: voor welke materialen werkt dit perfect?

Ma 27 Mei 2024

Lasermachines zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Van de snelle laserprinter op kantoor tot lasersnijapparatuur voor secure snij klussen. Maar wat is lasersnijden eigenlijk en wanneer is het de beste keuze voor jouw bedrijfsproduct? Je leest het hier!

Lees verder
Thumbnail

Hoe een gepersonaliseerde adventskalender voor meer conversie zorgen

Ma 27 Mei 2024

Het personaliseren van relatiegeschenken is een beproefde strategie om de relatie met jouw klanten te versterken. Een van de meest effectieve en verrassende manieren om dit te doen is via een adventskalender bedrukken. Deze aanpak biedt niet alleen een dagelijkse dosis vreugde in de aanloop naar Kerstmis, maar creëert ook een langdurige invloed op merkbewustzijn en klantloyaliteit.

Lees verder
Thumbnail

Slimme oplossingen voor een opgeruimd huis

Ma 27 Mei 2024

Een opgeruimd huis zorgt niet alleen voor rust en overzicht, maar kan ook bijdragen aan een gevoel van welzijn en tevredenheid. Gelukkig zijn er talloze slimme oplossingen beschikbaar om je huis georganiseerd en opgeruimd te houden, zonder in te leveren op stijl en esthetiek. Van praktische opbergmeubels tot slimme organisatiesystemen, ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren in een oase van rust en orde.

Lees verder
Thumbnail

Op zoek naar kantoorruimte als regionaal bedrijf? Met deze tips lukt dat!

Ma 27 Mei 2024

Als regionaal bedrijf wil je zo productief mogelijk zijn om boven al je concurrenten uit te stijgen, en kantoorruimte is hierbij een essentieel onderdeel. Toch kan deze zoektocht met wat uitdagingen komen. Daarom vind je in dit artikel tips om aan de beste kantoorruimte voor je bedrijf te komen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven