Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Personeel met verlof? Zo registreer je het goed!

Ma 5 Jun 2023

Als werkgever wil je er zeker van zijn dat alle afwezigheden van je personeel correct geregistreerd worden. Het kan namelijk voor problemen zorgen als dit niet het geval is.

Lees verder
Thumbnail

BINK trotse sponsor van racetalent Robert de Haan

Ma 5 Jun 2023

Gisteren hebben coureur Robert de Haan en Ralph Bink, algemeen directeur BINK, de handtekeningen onder een sponsorovereenkomst gezet. Hiermee wordt Robert ambassadeur van BINK. Robert racet in de Porsche 911GT3 in de Porsche Carrera Cup Benelux en Great Britain.

Lees verder
Thumbnail

Hoe werkt een bedrijfsstagnatieverzekering en wat is de dekking?

Ma 5 Jun 2023

Je houdt er misschien geen rekening mee, maar er zijn gebeurtenissen waardoor jouw bedrijf stil komt te liggen. Krijg je te maken met een bedrijfsstoring? Dan valt de brutowinst mogelijk (veel) lager uit. Jouw vaste lasten blijven in deze periode wel gewoon doorlopen. Dit kan uiteindelijk tot financiële problemen leiden.

Lees verder
Thumbnail

Zo maak jij jouw tuin zomerklaar!

Ma 5 Jun 2023

Nu de lente in volle gang is en de zomer voor de deur staat, is het hoog tijd om jouw tuin zomerklaar te maken. Of je nu een zonliefhebber bent of juist de schaduw opzoekt, een mooie en functionele tuin is altijd een pluspunt. In dit artikel geven we je tips en tricks om jouw tuin om te toveren tot een zomerparadijs.

Lees verder
Thumbnail

Een stap naar transparante duurzaamheidsrapportage met de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)

Vr 2 Jun 2023

Duurzaamheid is tegenwoordig veel meer dan alleen een trend. Het is een essentieel onderdeel geworden van bedrijfsvoering. Als bedrijven streven we naar waardecreatie, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de samenleving en het milieu.

Lees verder
Thumbnail

6 tips voor zakendoen met Chinese leveranciers: een culturele en praktische gids

Vr 2 Jun 2023

Zakendoen met Chinese leveranciers kan een boeiende en lucratieve onderneming zijn, maar het vraagt ook om een goed begrip van de culturele nuances. Het is belangrijk dat je je goed informeert en goed op de hoogte bent van de culturele verschillen tussen het Nederlandse en het Chinese zakenwezen.

Lees verder
Thumbnail

Nieuwe horecazaak geopend? Hier zijn 4 aandachtspunten

Vr 2 Jun 2023

Het openen van een nieuwe horecazaak is een spannende en uitdagende onderneming. Er komt veel bij kijken en er zijn verschillende aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden. In dit artikel bespreken we vier belangrijke aandachtspunten voor het openen van een nieuwe horecazaak.

Lees verder
Thumbnail

10 jaar Boostlogix Logistiek Adviesbureau

Vr 2 Jun 2023

Boostlogix is volwassen geworden. Ze zijn gegroeid, hebben hun focus verlegd en zijn verder gespecialiseerd. En ze bestaan 10 jaar.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven