Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Hans-Otto Schulz: ISO enzo - Deel 6 Informatiebeveiliging

Wo 22 Mei 2019

In deze blog benoem ik een aantal specifieke, en belangrijke, aspecten die boven op de eerder beschreven aspecten komen kijken als je een systeem voor het beheren van informatiebeveiliging wil inrichten dat de toets tegen de betreffende norm (ISO 27001) kan doorstaan, in willekeurige volgorde. Overigens is het belangrijk hier te benadrukken dat informatie¬beveiliging niet uitsluitend een IT-zaak is doch de héle organisatie aangaat.

Lees verder
Thumbnail

ROC West-Brabant: Samen werken aan samenwerking in de ecologische moestuin

Di 21 Mei 2019

Vitale Ecologische Samentuin officieel in gebruik genomen.

Lees verder
Thumbnail

Hubèrt van den Heuvel, nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen

Di 21 Mei 2019

Hubèrt van den Heuvel is de nieuwe operations manager van Landgoed Huize Bergen te Vught.

Lees verder
Thumbnail

Rooftopbar en kunstdoolhof Doloris klaar voor volgeboekt openingsweekend

Di 21 Mei 2019

Bezoekers ontdekken vanaf 17 mei de Meta Maze, de rooftopbar en het streetfood van nieuwe Tilburgse hotspot

Lees verder
Thumbnail

La Trappe Tripel verkozen tot 'Beste Bier van Nederland 2019'

Di 21 Mei 2019

Tijdens het Nederlandse Bierproeffestival in Den Haag, de opening van de Week van het Nederlandse Bier, is de La Trappe Tripel van Bierbrouwerij de Koningshoeven bekroond met de titel ‘Beste Bier van Nederland 2019’.

Lees verder
Thumbnail

Ouborg Vastgoed renoveert monument in Breda

Di 21 Mei 2019

Ouborg Vastgoed, van Aad Ouborg, is eigenaar van een aantal markante, monumentale panden in Breda. Bijvoorbeeld het Grand Theatre, kantoorvilla Princeville, het Raadhuis in het Ginneken en nog vele andere mooie panden. Ouborg Vastgoed is nu al een jaar bezig met de renovatie van Nieuwe Ginnekenstraat 18 in het centrum.

Lees verder
Thumbnail

RAET&DAET Starter van het Kwartaal

Ma 20 Mei 2019

De eerste Starter van het Kwartaal in 2019 is Anne-Marie van Gool uit Hilvarenbeek met haar onderneming RAET&DAET. De jury roemt haar kracht: ‘Anne-Marie heeft een duidelijk doel voor ogen. Ze weet wie haar klanten zijn en wat ze hen kan bieden. Daar is ze eerlijk over naar zichzelf en naar anderen.’

Lees verder
Thumbnail

Chain Logistics in Uden start met open hiring

Ma 20 Mei 2019

Als tweede bedrijf in Nederland gaat Chain Logistics voor zijn vestiging in Uden nieuwe medewerkers aannemen via het grensverleggende concept van Open Hiring. Zij hoeven niet te solliciteren om aan een baan te komen, en naar hun cv en arbeidsverleden wordt niet gekeken. Als ze maar gemotiveerd zijn en denken het werk aan te kunnen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven