Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Wim Vrolijk: De pijnpunten van de klant, deel 1

Di 17 Okt 2017

In veel verkooptrainingen en boeken over verkoop, wordt verkopers geleerd op zoek te gaan naar de zogenaamde ‘pijnpunten’ van de klant.

Lees verder
Thumbnail

Zekerheid en kansen in een nieuwe economie

Ma 16 Okt 2017

In het regeerakkoord 2017- 2021 spreekt het kabinet haar verantwoordelijkheid uit voor het opnieuw krijgen van een balans op de arbeidsmarkt. Het werkgeverschap moet weer aantrekkelijk worden en meer mensen moeten weer aan het werk gaan in contracten voor onbepaalde tijd.

Lees verder
Thumbnail

Parck Kaatsheuvel live & start vrije verkoop

Vr 13 Okt 2017

Na maanden van voorbereiding is afgelopen week de vrije verkoop van Parck Kaatsheuvel van start gegaan. Voorafgaand aan de vrije verkoop zijn -dankzij de gastvrijheid van First Impression- twee VIP-avonden georganiseerd voor genodigden. Tijdens de avonden zijn al meer dan 80% van de recreatiewoningen verkocht, waarmee de verkoop voorspoedig verloopt.

Lees verder
Thumbnail

Joris Nagtzaam komt bestuur Stichting Beursvloer versterken

Vr 13 Okt 2017

Het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch breidt uit met de komst van Joris Nagtzaam, eigenaar van Nagtzaam Accountants & Fiscalisten. Joris wordt de nieuwe penningmeester. Alle bestaande bestuursleden blijven actief.

Lees verder
Thumbnail

Oprenting oudedagsverplichting dga. Hoe werkt dat?

Vr 13 Okt 2017

Heb je ervoor gekozen om jouw pensioen in eigen beheer om te zetten in een oudedagsverplichting, dan moet deze verplichting jaarlijks met een marktrente worden opgerent. Hoe die oprenting nu precies werkt, heeft de Belastingdienst onlangs verduidelijkt.

Lees verder
Thumbnail

Regus opent nieuw business center in voormalig Essent-gebouw Den Bosch

Vr 13 Okt 2017

10 oktober opent Regus, marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, haar tweede locatie in Den Bosch. Het nieuwe business center is gevestigd in het iconische voormalige Essent-gebouw aan het Willemsplein.

Lees verder
Thumbnail

Baril Coatings: Alle watergedragen Copperant producten voorzien van Europees Ecolabel

Vr 13 Okt 2017

Met Copperant schilderen is kiezen voor duurzaamheid. Inmiddels zijn alle watergedragen producten uit het volledig biobased Copperant productenpakket voorzien van het Europese Ecolabel.

Lees verder
Thumbnail

Hoppenbrouwers krijgt keurmerk 'Beste Werkgever 2017-2018'

Vr 13 Okt 2017

Op 29 september 2017 heeft Hoppenbrouwers Techniek het keurmerk ‘Beste Werkgever 2017-2018’ gekregen! Beste Werkgever is een keurmerk van Effectory en Intermediair en heeft als doel: bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven