Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Het Oosterhoutse Possehl kleurt Berlijn groen (en rood)

Wo 3 Jun 2020

Begin deze maand heeft Possehl al meters aan fietspaden mogen aanleggen in Berlijn. Een mooi project waarin onze Duitse collega’s Berlijn groen en rood hebben mogen kleuren.

Lees verder
Thumbnail

Ruud van Baast nieuwe algemeen directeur Tilburg Trappers

Wo 3 Jun 2020

Ruud van Baast wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe algemeen directeur van Tilburg Trappers. De oud-scheidsrechter volgt Gerard Arink op.

Lees verder
Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB mei 2020

Di 2 Jun 2020

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.

Lees verder
Thumbnail

Contour deTwern in Tilburg organiseert digitale Beursvloer!

Vr 29 Mei 2020

Contour deTwern in Tilburg organiseert De Digitale Beursvloer! Nu de hulpvraag vanuit organisaties groter is dan ooit en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten wordt beperkt, is er steeds meer behoefte aan een online platform om organisaties met elkaar in contact te laten komen.

Lees verder
Thumbnail

Geef het kantoor een make-over met deze 4 handige tips!

Vr 29 Mei 2020

We zijn met zijn allen massaal aan het thuiswerken. Dit betekent een leeg kantoor. Vaak een goede reden om wat achterstallige klusjes op te pakken en het kantoor eens te voorzien van een goede schoonmaakbeurt. Maar hoe leuk is het voor jouw werknemers dat als ze terugkomen het kantoor een make-over heeft gekregen? Je doet het heel gemakkelijk met deze 4 tips!

Lees verder
Thumbnail

Wanbetalers? 5 redenen om een incassobureau in te schakelen

Vr 29 Mei 2020

Als je een eigen bedrijf hebt, herken je het waarschijnlijk wel: een klant betaalt niet, zelfs niet nadat je hen meerdere malen hebt herinnerd. Als vriendelijke herinneringen niet voldoende zijn, zul je andere maatregelen moeten nemen.

Lees verder
Thumbnail

Flex IT Rent faciliteert de thuiswerker

Vr 29 Mei 2020

Een wettelijk recht op thuiswerken. Als het aan D66 en GroenLinks ligt, komt deze regeling er zo snel mogelijk. Deze politieke partijen pleiten ook voor een fiscale tegemoetkoming voor werkgevers zodat zij hun werknemers een veilige thuiswerkplek met bijbehorende inrichting kunnen bieden.

Lees verder
Thumbnail

Hoe het overstappen van autoverzekering tot een enorme kostenbesparing kan leiden

Do 28 Mei 2020

Als autobezitter weet je natuurlijk maar al te goed hoe belangrijk een autoverzekering is. Toch zien veel mensen dit nog steeds als een ‘verplichting’. Iets wat nou eenmaal gedaan moet worden en waar je vervolgens eigenlijk niet meer naar omkijkt. En dat is juist zo jammer, want een goede autoverzekering kan tot een enorme kostenbesparing leiden. Maar hoe werkt dat eigenlijk?

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven