Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Interconnect bouwt nieuw hoofdkantoor en datacenters in Den Bosch

Ma 1 Mrt 2021

Datacenter- en cloudspecialist Interconnect start deze zomer met de bouw van een nieuw hoofdkantoor en twee datacenters op bedrijvenpark De Brand in Den Bosch. Met deze stap breidt het bedrijf zijn totale netto datacentervloeroppervlak uit van 6.000 m2 naar 10.000 m2 (bruto 23.000 m2). Interconnect verdubbelde in 2020 al de capaciteit in zijn datacenter in Eindhoven.

Lees verder
Thumbnail

Btw-aangifte ondernemer: zorg dat je op tijd bent!

Ma 1 Mrt 2021

Voor ondernemers en zzp’ers is het belangrijk om op tijd de btw-aangifte en jaaraangifte klaar, ingediend en betaald te hebben. Ben je niet op tijd, krijg je sowieso een boete. Toch is het voor de meeste ondernemers altijd weer een kwestie van stress in de laatste week… of zelfs de laatste dag.

Lees verder
Thumbnail

Tips om snel uw huis te verkopen

Ma 1 Mrt 2021

Wanneer u overweegt om uw huis te verkopen, denkt u vaak als eerste aan makelaar. Er zijn echter snellere manieren om uw huis te verkopen. Uw huis te koop zetten bij een makelaar geeft namelijk niet altijd de garantie dat uw huis ook daadwerkelijk snel verkocht wordt. Soms heeft u echter simpelweg de tijd niet om op een verkoop te wachten, vanwege dubbele lasten of emigratie.

Lees verder
Thumbnail

AOV of Broodfonds, is dat interessant om omzetverlies op te vangen?

Do 25 Feb 2021

De zzp’er kan omzetverlies bij arbeidsongeschiktheid op diverse manieren opvangen. De ene zzp’er heeft er een spaarpot voor, de ander sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af of neemt deel aan een broodfonds. Veel ZZP' ers lopen ook onverzekerd rond. Ze zeggen geld opzij te zetten, ze beleggen of gokken op een blijvende fitheid. Hieronder belicht ik een aantal van de mogelijkheden.

Lees verder
Thumbnail

Online regionale vindbaarheid verbeteren? Zo pak je het aan

Do 25 Feb 2021

De wereld leek de afgelopen decennia steeds kleiner te worden. Producten die vanuit andere werelddelen moeten komen, kunnen binnen een paar muisklikken worden besteld. Voor diensten die geleverd moeten worden, rijden mensen het hele land door.

Lees verder
Thumbnail

Red Banana heeft een nieuwe stuurman aan het roer

Do 25 Feb 2021

Eerlijk is eerlijk, 2020 is geen makkelijk jaar. Zowel privé als op zakelijk vlak zijn er een hoop veranderingen waar we mee moeten dealen. Fulltime thuiswerken, het missen van het gezellige praatje met een collega bij het koffiezetapparaat en het ontbreken van #VrijMibo’s. Het is er allemaal even niet bij.

Lees verder
Thumbnail

Taxi Korthout genomineerd voor Beste TV Commercial 2020

Do 25 Feb 2021

Ze zijn indrukwekkend, grappig of letterlijk en figuurlijk onvergetelijk… Goede reclame mag gezien en beloond worden! Dat geldt zeker voor de campagne van Taxi Korthout bij Omroep Brabant.

Lees verder
Thumbnail

Moeite met lang staan bij zakelijke gelegenheden? Dit kun je eraan doen!

Do 25 Feb 2021

Moet je veel staan voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld bij presentaties, recepties en rondleidingen? En merk je dat je het daar lichamelijk zwaar mee hebt? Dat is erg vervelend. Maar gelukkig zijn er aantal dingen die je kunt doen om de ongemakken te verlichten.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven