Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Ed Klijsen: Wie is mijn klant?

Wo 21 Feb 2018

De quote ‘Wie is mijn klant?’ heb je vast ergens eerder gehoord. Maar wat betekent dit voor een gemiddeld mkb-bedrijf in de praktijk? Ik zeg wel eens gekscherend dat je de klanten krijgt die je verdient. ‘Wie is mijn klant?’ lijkt daarom een erg basale vraag, maar het is belangrijk om na te denken wie dat concreet is (of moet worden) voordat je met inbound- of contentmarketing aan de slag gaat.

Lees verder
Thumbnail

Refitech gaat de toekomst tegemoet in een nieuw pand op de Sluisweg in Waalwijk

Wo 21 Feb 2018

Na 26 jaar aan de Industrieweg in Waalwijk zet Refitech het werk vanaf januari 2018 voort aan de Sluisweg in Waalwijk.

Lees verder
Thumbnail

Holla Advocaten genomineerd voor B2B Marketing Award

Di 20 Feb 2018

Holla Advocaten en AFAS Software strijden op 15 maart tijdens het B2B Marketing Forum om de B2B Marketing Award 2018. Voor de negende keer organiseert het Forum de B2B Marketing Award in Nederland. Afgelopen jaar ging ServiceNow met de prestigieuze award naar huis.

Lees verder
Thumbnail

Blog Thoughtline Europe: ICT ontwikkelingen in 2018

Vr 16 Feb 2018

Vol frisse moed ben jij 2018 gestart. Of je nou wel of geen goede voornemens hebt, je gaat er een mooi jaar van maken. En niet alleen op persoonlijk vlak, ook zakelijk ga je er tegenaan. Dit jaar staat in het teken van groei. Nieuwe kansen benutten en daar mooie resultaten uithalen.

Lees verder
Thumbnail

Team Baril Coatings uit ’s-Hertogenbosch uitgebreid

Vr 9 Feb 2018

Baril Coatings heeft de ambitie haar merken wereldwijd krachtig te positioneren. Om deze ambitie kracht bij te zetten, hebben ze hun team wederom uitgebreid met een aantal mensen. In het hypermoderne nieuwe laboratorium van Baril gaan twee niet krachten aan de slag. Daarnaast is er per 1 februari ook een student gestart met zijn afstudeerstage. Ze stellen ze graag even kort aan u voor.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Breda tekent contract bij TES Installatietechniek

Vr 9 Feb 2018

Gemeente Breda heeft TES Installatietechniek gecontracteerd voor het preventief en correctief onderhoud aan de elektrotechnische installaties van 81 objecten in de gemeente Breda.

Lees verder
Thumbnail

Blog Thoughtline Europe: Hoe zet je innovatiestrategieën optimaal in?

Di 6 Feb 2018

Groeien door middel van innovatie is voor de meeste bedrijven niet een keuze, maar een must. Innovatie is een duurzame manier om de groei van je bedrijf te stimuleren. Dit betekent niet dat het een makkelijk kunstje is.

Lees verder
Thumbnail

Jaarcongres Forward Thinking van ABAB

Di 6 Feb 2018

ABAB Accountants en Adviseurs organiseert op 29 maart 2018 het jaarcongres Forward Thinking met het thema ‘the future is now!’ Topspreker Steven van Belleghem en Marjolein Mens, manager Strategie & Onderzoek van de Efteling, bieden bezoekers een blik op de toekomst.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven