Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Brabantse Business Community november 2020

Di 1 Dec 2020

We kunnen meer dan 1800 bedrijven tot ons (en jouw) netwerk rekenen! We stellen de nieuwe leden aan je voor. Zodat jij weet wie je in potentie tot je vertrouwde kring/netwerk kunt rekenen. Bekijk de profielen en maak gebruik van het contactverzoek om elkaar te ontmoeten.

Lees verder
Thumbnail

Kerstbomen drive-thru bij GroenRijk Tilburg

Ma 30 Nov 2020

Kerstbomen van hoogwaardige kwaliteit koop je bij GroenRijk Tilburg. Favoriete soorten zoals Nordmann, Picea Omorika & Abies Fraseri met of zonder kluit. Kom langs en zoek een boom uit om het met de feestdagen extra gezellig te maken. Nieuw en uniek dit jaar: de Kerstboom Drive-thru.

Lees verder
Thumbnail

BG.legal lanceert de pop-up advocaat

Ma 30 Nov 2020

Een zakelijk conflict. Een kwestie over een domeinnaam. Twijfels over de rechtsgeldigheid van een contract. Zelfs als ondernemen je lust en je leven is, ontkom je niet aan juridische vraagstukken. De BG.legal pop-advocaat is altijd dichtbij en op alle uren van de dag beschikbaar.

Lees verder
Thumbnail

Blog Patrick Simonis van Volta: Opvolging in het familiebedrijf

Do 26 Nov 2020

In mijn eerdere blog Waarom mislukt de opvolging van de DGA zo vaak… ben ik uitvoerig ingegaan op de valkuilen die zich kunnen voordoen bij een opvolging van buiten de familie. Verwachtingspatronen die niet uitkomen, een mismatch met de bedrijfscultuur en misschien nog wel het belangrijkste: een directeur-eigenaar die nog niet echt kan loslaten.

Lees verder
Thumbnail

Whitepaper HLB Van Daal: Hrm-beleid van de toekomst

Do 26 Nov 2020

Haal jij het optimale uit jouw medewerkers? Wist je dat medewerkers het meest waardevolle bezit van een werkgever zijn? Het is dus belangrijk om als ondernemer het optimale uit je personeel te halen. Toch heb je hier niet altijd tijd voor.

Lees verder
Thumbnail

Hoe onderhoud je een machine voor de winterslaap?

Do 26 Nov 2020

De winter komt er aan. En dat betekent dat sommige machines (bijvoorbeeld tractor leasen) aankomende periode een tijdje stil zullen staan. Het is natuurlijk belangrijk dat je machine een goed plekje krijgt en daarnaast ook goed onderhouden wordt, zodat deze weer klaar staat voor het volgende seizoen. Maar hoe pak je dat het beste aan?

Lees verder
Thumbnail

Recruitment4you draagt Stichting Supervrouw een warm hart toe

Di 24 Nov 2020

Recruitment4you draagt Stichting Supervrouw een warm hart toe. De missie van Stichting Supervrouw is kennis uit te dragen over de gevolgen van het behandeltraject tegen borstkanker, hoe je meer de regie kunt nemen tijdens dit behandeltraject, én hoe je meer regie kunt nemen na het behandeltraject en de restklachten die vaak overblijven.

Lees verder
Thumbnail

Borek trekt Belgische investeerder KeBeK aan voor Europese groeistrategie

Di 24 Nov 2020

Borek, een Nederlandse ontwerper, producent en verkoper van hoogwaardig buitenmeubilair heeft de Belgische investeerder KeBeK aangetrokken om de verdere internationale groei te versnellen. Het familiebedrijf Borek is actief in het hoge en middensegment van de markt onder de merknamen Borek, MAX&LUUK en Yoi.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven