Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Het kantoor van je bedrijf afschaffen? Dit zijn de voor- en nadelen

Do 29 Jul 2021

Eeuwenlang waren “echte” kantoren iets vanzelfsprekends. Zodra je een bedrijf begon, hoorde daar automatisch een ruimte bij voor je administratie. Nu wordt dit oude en getrouwe systeem ernstig aan de kaak gesteld. Hybride werken levert diverse voordelen en het kan zelfs interessanter zijn om het kantoorwerk volledig virtueel te doen.

Lees verder
Thumbnail

Nieuwe bedrijfscateraar uit 's-Hertogenbosch op de markt met een lokaal en digitaal concept

Do 29 Jul 2021

Lokaal.nl exploiteert bedrijfsrestaurants waar lokale ondernemers op een unieke manier bij betrokken worden. Deze ondernemers leveren de beste producten uit de regio voor de ochtendsnack, lunch, tussendoortje, borrel en/of maaltijden.

Lees verder
Thumbnail

Leasedivisie Van Mossel in zakelijk autodelen met Mobyone

Wo 28 Jul 2021

Volgens Van Mossel bedraagt de besparing op de kilometerkosten bij zakelijk autodelen al gauw zo'n 15 procent.

Lees verder
Thumbnail

Noordoost Brabant Werkt: 11e estafettestokje voor werkgevers naar Bol Adviseurs

Wo 28 Jul 2021

Het financieel ondernemersadviesbureau speelt slim in op een snel veranderende, krappe arbeidsmarkt met een driedelig ontwikkelprogramma en de Bol bootcamp. Zo brengt het bedrijf Keep on Learning, een leven lang ontwikkelen in de praktijk.

Lees verder
Thumbnail

VADO uit Eindhoven neemt de High-tech Systems divisie van Mecal over

Di 27 Jul 2021

Investeringsmaatschappij VADO Beheer uit Eindhoven heeft de High-tech Systems divisie van Mecal B.V. overgenomen. Mecal High-tech Systems is gespecialiseerd op het gebied van engineering en productontwikkeling in de semiconductor industrie.

Lees verder
Thumbnail

Paleis met een hoofdletter: Verbouwen & Verbinden – aflevering 2 van documentaireserie Banning Advocaten uit 's-Hertogenbosch gelanceerd

Di 27 Jul 2021

In vier afleveringen neemt Banning Advocaten je de komende maanden mee achter de schermen van de grootschalige renovatie van haar markante kantoorgebouw: het voormalig Paleis van Justitie te 's-Hertogenbosch. Je krijgt een unieke inkijk in de historie en herontwikkeling van dit befaamde gebouw.

Lees verder
Thumbnail

Het belang van social media

Di 27 Jul 2021

Merken die profiteren van de realtime feedback van sociale media, luisteren naar hun volgers en reageren dienovereenkomstig. Consumenten kunnen met lof of kritiek op jouw merk reageren, hoe snel en gepast je reageert, kan van invloed zijn op jouw merkreputatie.

Lees verder
Thumbnail

Kringlooplandbouw in Noordoost-Brabant verder in de versnelling

Ma 26 Jul 2021

Agrarische ondernemers en andere vernieuwers in Noordoost-Brabant die de omslag naar kringlooplandbouw willen maken, kunnen vanaf 26 april 2021 in aanmerking komen voor een projectsubsidie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven