Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Robbie de Jong: Herstellen van een burn-out

Wo 22 Jan 2020

Het herstellen van je burn-out gaat geleidelijk en in fasen, waardoor het van groot belang is dat de volgorde en timing van de verschillende onderdelen in de aanpak van je burn-out goed gepland worden.

Lees verder
Thumbnail

Damen Drukkers neemt drukkerij Gianotten over

Di 21 Jan 2020

Damen Drukkers heeft de activiteiten van drukkerij Gianotten overgenomen. Afgelopen week werd het faillissement uitgesproken over de Tilburgse drukkerij. De werkzaamheden van Gianotten, die vorig jaar honderd jaar bestond, worden vanuit de drukkerij in Werkendam onder de naam Gianotten voortgezet.

Lees verder
Thumbnail

BBLeap in Tilburg Rabo Starter van het Kwartaal

Di 21 Jan 2020

Innovatie in de landbouw, een noodzaak om ervoor te zorgen dat we ook in 2050 de 9 miljard monden die de wereld dan rijk is te kunnen voeden. BBLeap is verkozen tot de 22ste Rabo Starter van het Kwartaal. Het bedrijf ontwikkelt een systeem om akkerbouwgrond tot op de plant nauwkeurig te besproeien.

Lees verder
Thumbnail

Bossche fintech Floryn ontvangt een PSD2-vergunning van DNB

Ma 20 Jan 2020

Floryn, een snelgroeiend Nederlands fintechbedrijf actief in de markt van online krediet voor het midden- en kleinbedrijf, heeft een PSD2-vergunning ontvangen van De Nederlandsche Bank. Daarmee is Floryn het eerste Nederlandse financieringsplatform met een PSD2-vergunning.

Lees verder
Thumbnail

Blog Dani van Dijk: Voordelen van online vindbaarheid

Vr 17 Jan 2020

Heb je ooit gedacht: ‘Waarom zou ik investeren in een website als ik geen online werk doe?’ Misschien ben je een loodgieter die niet begrijpt waarom je een online aanwezigheid nodig hebt wanneer je werk duidelijk offline is, of een aannemer die al zijn opdrachten altijd heeft gekregen via mond-tot-mondreclame of een ondernemer die denkt dat je het internet niet hoeft te gebruiken om jouw klanten te bereiken die om de hoek zitten.

Lees verder
Thumbnail

Brigit van Dijk nieuwe bestuurder BOM

Vr 17 Jan 2020

Brigit van Dijk-van de Reijt (1968) is benoemd tot algemeen directeur/bestuurder van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM). Brigit is de opvolger van Jan Pelle die deze functie 11 jaar vervulde.

Lees verder
Thumbnail

Blog Sanne Uijtdewilligen: Je goede voornemen in 2020 gaat wel lukken, hier is waarom

Ma 13 Jan 2020

Het Voedingscentrum draait momenteel de campagne ‘Eetwissels’. Wellicht heb je een uiting langs zien komen. Het idee is dat je niet rigoureus van ongezond naar gezond eten gaat, maar juist in kleine stapjes, de zogenaamde eetwissels, transformeert. Bewust of onbewust: het Voedingscentrum neemt op een Lean-wijze continu verbeterstapjes.

Lees verder
Thumbnail

Medora helpt kinderen in Nepal aan een gezonde toekomst

Ma 13 Jan 2020

Jaap van Kemenade, eigenaar Conade consultancy / Road2CEE en lid van Regio Business, is met Stichting Medora op werkbezoek geweest in Nepal. Medora werkt al tien jaar aan het opzetten van gezondheidsprogramma’s in Nepal. Dit jaar worden geleidelijk de verantwoordelijkheid en financiering overgedragen aan Nepalese overheden, teamleden en tandartsen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven