Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Mooie cadeaus voor jouw personeel op bijzondere momenten

Ma 23 Mei 2022

Steeds meer bedrijven veranderen de hiërarchie binnen hun systeem. Het werkveld wordt meer genivelleerd. Hoe vaak gebeurde het wel niet dat er neer werd gekeken op de schoonmaker of de stagiaire? Inmiddels is wel duidelijk dat je het als bedrijf samen moet doen.

Lees verder
Thumbnail

Moet je voor je bedrijf een nieuwe of een tweedehands auto kopen?

Ma 23 Mei 2022

Je bedrijf opschalen betekent investeren in de gebieden die een groot verschil zullen maken voor je bedrijfsresultaten. Het bouwen van een wagenpark van bedrijfsvoertuigen is voor veel ondernemers een slimme zet, mits goed uitgevoerd.

Lees verder
Thumbnail

Twijfel je bij het kiezen van een incassobureau? Let op deze dingen!

Wo 18 Mei 2022

Een goed incassobureau kennen is ontzettend belangrijk als ondernemer. Je wilt immers een partner hebben die je kunt vertrouwen én die snel aan de slag gaat als een debiteur jouw rekening niet betaalt. Jammer genoeg zijn er ook wat incasso-cowboys op de markt, dus het kan lastig zijn om een goede, betrouwbare partner te vinden.

Lees verder
Thumbnail

Verhoog het vertrouwen in je webwinkel met deze tips

Wo 18 Mei 2022

We leven in een wereld waarin we binnen no-time onze behoefte kunnen vervullen. Iets nodig? Met één druk op de knop bestellen we en binnen 24 uur is het al in gebruik. Wow! Het internet biedt ons een geweldige mogelijkheid om eindeloos rond te shoppen en prijzen te vergelijken voordat we een aankoop doen.

Lees verder
Thumbnail

Blog Dura Vermeer: Natuurinclusief Zuyd Kwartier levert meerwaarde voor omgeving: 'Dit moet de norm worden'

Wo 18 Mei 2022

De plannen voor het nieuwbouwproject Zuyd Kwartier in Bergen op Zoom waren al zo goed als rond toen kersverse ontwikkelaar Fleur van der Wel erbij betrokken raakte. Toch wist ze haar stempel op het project te drukken door ecoloog Roland-Jan Buijs aan te haken en de woningen met zijn hulp natuurinclusief te maken.

Lees verder
Thumbnail

De voordelen van wijngist voor varkens

Wo 18 Mei 2022

Een groot deel van het rantsoen voor varkens in de veehouders industrie bestaat uit bijproducten uit de levensmiddelenindustrie. Dit komt omdat deze producten vaak een stuk goedkoper zijn om aan te schaffen vergeleken met compleet nieuw voer omdat het anders wordt weggegooid.

Lees verder
Thumbnail

De missie van QuandaGo

Wo 18 Mei 2022

Als je wilt weten wat de reden is waarom een bedrijf soms de dingen aanpakt zoals ze het doet kom je al snel in een gebied terecht waarvan veel mensen zeggen dat het vaag wordt. De missie van een bedrijf en de visie die erbij hoort zijn ook niet altijd even duidelijk te omschrijven.

Lees verder
Thumbnail

Vincent van Eerd (PHC): '16 leads, 9 afspraken, 6 nieuwe klanten na mijn eerste BOB Borrel'

Di 17 Mei 2022

Vincent van Eerd is consultant bij PHC Telecom & IT. Met 55 medewerkers levert PHC zakelijke telecommunicatie & IT, onafhankelijk van providers. Daarnaast verzorgt zij ook Microsoft 365-licenties, hardware zoals telefoons en laptops en biedt zij een 24/7 storingsdienst. Zij bedient alle industrieën en focust op bedrijven met meer dan 25 medewerkers waar zij écht een samenwerking aangaat. Vincent van Eerd van PHC was op zoek naar nieuwe klanten. Het opdoen van waardevolle contacten zal altijd resulteren in het binden van nieuwe klanten aan jouw organisatie en zij maken jouw groeiambities de werkelijkheid. Om die reden brengen wij onze leden graag met elkaar in contact, zowel op de BOB Borrels als ons online platform.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven