Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Hoe krijg ik een pakket van punt A naar punt B

Di 4 Okt 2022

Mensen hebben allemaal hun spulletjes nodig. Men koopt allerlei benodigdheden op diverse plekken in, en laat dit vervolgens naar huis toe sturen. Zelf ben je hier hoogstwaarschijnlijk ook al schuldig aan geweest. Maar hoe vloeien al deze spulletjes, groot en klein, door het verkeer heen om uiteindelijk de eindbestemming te bereiken.

Lees verder
Thumbnail

Zo vind je personeel in Duitsland!

Di 4 Okt 2022

Misschien zal je bedrijf uitbreiden naar Duitsland. Of misschien ben je bezig om een bedrijf in Duitsland op te zetten. Dan is het handig ook Duits personeel in te huren. Maar dat blijkt soms best nog ingewikkeld. Mogelijke kandidaten hebben de bedrijven voor het uitkiezen, dus hoe val je op?

Lees verder
Thumbnail

Een origineel eindejaarscadeau voor je personeel?

Di 4 Okt 2022

We naderen alweer de gezellige feestmaanden. De duurste maar ook meest knusse maanden van het jaar. Buiten wordt het donker en binnen maken we het met zijn allen weer gezellig. Lampjes, lekkers en gezelligheid volop. Daarom is dit natuurlijk ook hét moment om jouw werknemers van een extraatje te voorzien.

Lees verder
Thumbnail

BINK Groep gaat verder onder de naam BINK

Ma 3 Okt 2022

Met de opname van KIN Installatietechniek in de BINK Groep is er een sterke organisatie ontstaan die het complete dienstenpakket voor de bouw en het beheer van gebouwgebonden installaties aanbiedt.

Lees verder
Thumbnail

Refurbished iPhone of een tweedehands iPhone?

Ma 3 Okt 2022

Steeds meer mensen in Nederland gaan voor refurbished. Een refurbished apparaat is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook nog eens beter voor het milieu. Maar wat is nou precies het verschil tussen een refurbished iPhone en een tweedehands iPhone?

Lees verder
Thumbnail

Meer zichtbaarheid voor zelfstandig ondernemers door samenwerking tussen Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) en Profteams

Ma 3 Okt 2022

Zelfstandig ondernemers zijn professionals die met hun expertise en flexibiliteit waarde toevoegen aan organisaties. Juist nu! Meer zichtbaarheid levert meer directe connecties op voor deze groep ondernemers en organisaties die ze wil inhuren.

Lees verder
Thumbnail

First Impression audiovisual opent eerste buitenlandse vestiging in Parijs

Ma 3 Okt 2022

Expert in audiovisuele belevingen zet belangrijke stap in internationale strategie

Lees verder
Thumbnail

Een horecabedrijf starten? Denk aan deze uitrusting!

Do 29 Sep 2022

Een horecabedrijf draait niet alleen om het bereiden en serveren van eten. Het vereist veel apparatuur en benodigdheden. Sommige zijn essentieel, terwijl andere alleen in bepaalde omstandigheden nodig zijn. In dit artikel worden een aantal dingen toegelicht die jij als horeca ondernemer zou moeten hebben.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven