Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

ABAB Accountants en Adviseurs steunt De Voedselbank

Wo 18 Apr 2018

ABAB Accountants en Adviseurs doneert een bedrag van 4.100 euro aan Voedselbank De Bevelanden. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde de cheque aan voorzitter Paul Colijn van Voedselbank De Bevelanden.

Lees verder
Thumbnail

Blog Thoughtline Europe: Online softwareontwikkeling? Zo werk je samen: 4 tips

Wo 18 Apr 2018

Geschikte IT’ers vastleggen of behouden: het lijkt tegenwoordig net topsport. Steeds vaker kiezen bedrijven voor offshoring of offshore outsourcing. Op welke zaken moet je letten bij online software development?

Lees verder
Thumbnail

innOmnia uit Oisterwijk contracteert TEoC voor de strategisch positionering

Di 17 Apr 2018

innOmnia richt zich op het inspireren, motiveren en activeren van de zakelijke markt om energieker in het leven te staan. Enkele voordelen zijn: Verhoogde productiviteit, verhoogde werknemer tevredenheid en minder verzuim. Om de positionering goed af te stemmen met de gewenste klantbeleving heeft innOmnia Regio Business Lid en eigenaar van TEoC David Savage ingeschakeld.

Lees verder
Thumbnail

ECLISSI: Veiling 37,30 karaat ‘Raj Pink’

Ma 16 Apr 2018

Sotheby’s in Genève maakt zicht op voor de veiling van de volgens hen grootste fancy intens roze diamant ter wereld: de 37,30 karaat ‘Raj Pink’.

Lees verder
Thumbnail

Vernieuwde samenwerking GVT Group of Logistics & CIPI

Ma 16 Apr 2018

Op woensdag 11 april, in het bijzijn van de Nederlandse minister-president Rutte, ondertekenden Chengdu International Railway Port Investment Development Co. en GVT Group of Logistics in Guangzhou de strategische samenwerkingsovereenkomst, welke de start zal zijn van het derde jaar van de samenwerking op de Chengdu-Tilburg-Rotterdam Express.

Lees verder
Thumbnail

Gommer & Partners: Quickscan Werkgever en Pensioen

Do 12 Apr 2018

&Gommer Pensions Group introduceert een nieuwe dienst, speciaal voor de werkgever: Quickscan.

Lees verder
Thumbnail

Blog Ivonne Smit: Offerte: inlevingsvermogen geeft doorslag

Wo 11 Apr 2018

Verkoop je artikelen die weinig onderscheidend zijn? Ook dan kan je het verschil maken in de klantbeleving. Onlangs verkoos ik zelf een onbekende online partij boven een bestaande zakenrelatie. Reden: de klantgerichte offerte.

Lees verder
Thumbnail

DHL bouwt grootste Nederlandse e-commerce sorteercentrum in Zaltbommel

Wo 11 Apr 2018

DHL Parcel gaat op bedrijventerrein ‘De Wildeman’ in Zaltbommel een nieuw sorteercentrum voor pakketten bouwen. Het sorteercentrum gaat dienen als een van de centrale hubs waarin zowel binnenlandse zendingen als die van internationale webshops uit landen als Duitsland, Amerika en China rechtstreeks kunnen worden afgevoerd naar 150 depots verspreid over Nederland.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven