Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Di 16 Okt 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit Den Bosch won deze voorronde met zijn Brabantse stoofpotje met runderpoulet.

Lees verder
Thumbnail

Sense Company uit Tilburg is Bedrijf van de Maand oktober

Di 16 Okt 2018

Sense Company is uitgeroepen tot ‘Tilburgs bedrijf van de maand’. De Tilburgse bedrijven van de maand zijn ambassadeurs voor Tilburg. Sense Company krijgt de prijs omdat dit daadkrachtige bedrijf in korte tijd is uitgebreid, nog steeds groeit en beschikt over een eigen ontwikkel -en productiebedrijf met een groot klantenbestand uit heel Europa. Niet alleen een topambassadeur voor onze gemeente maar ook een groeiende werkgever.

Lees verder
Thumbnail

GreenGenius: Je kunnen ontwikkelen is een obsessie geworden voor Millennials

Di 16 Okt 2018

Hoogleraar Ton Wilthagen signaleert dat deze generatie het echt zwaar heeft.

Lees verder
Thumbnail

Beks Advocaten: Medische afspraken onder werktijd? Wat kan wel en wat niet?

Di 16 Okt 2018

Onlangs kregen zij van één van hun klanten een praktische vraag. De vraag van de ondernemer in kwestie luidde als volgt. 'Een werknemer heeft een afspraak met de tandarts. Onder werktijd, wel te verstaan.'

Lees verder
Thumbnail

Van Mossel ook in Tilburg met Fiat, Alfa Romeo en Jeep

Ma 15 Okt 2018

Na de overname van Autobedrijf Otten in Breda afgelopen september en het hiermee verkregen dealerschap van Fiat, Alfa Romeo en Jeep, breidt Van Mossel nu ook uit in Tilburg met deze merken. De deuren van de splinternieuwe vestiging aan de Kraaivenstraat zijn geopend. Het is hiermee de tiende Van Mossel vestiging in de straat.

Lees verder
Thumbnail

Topwetenschapper Charles Spence hoofdgast tijdens Leading the South

Do 11 Okt 2018

De wereldvermaarde auteur en wetenschapper Charles Spence is op 16 november hoofdgast tijdens Leading the South, het jaarlijkse netwerkevenement van philharmonie zuidnederland.

Lees verder
Thumbnail

Aankondiging samenwerking Universal IT en Nippur

Do 11 Okt 2018

Universal IT en Nippur bieden vanaf 1 oktober 2018 samen BI-, Big Data en Data Science-diensten via de cloud.

Lees verder
Thumbnail

Marketing Madheads een van de vijf finalisten van de EDA Award 2018

Do 11 Okt 2018

Marketing Madheads strijdt 15 november tegen Olivery, Copyrobin, Aero Drinks en Patentstarters als een van de vijf start-ups die kans maakt op het winnen van de EDA Award 2018.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven