Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Cookaholics gaat culinair jongleren op Festival Circolo

Do 16 Aug 2018

Cookaholics, cateraar in de regio Tilburg, en Festival Circolo hebben op 14 augustus 2018 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het doel van de samenwerking is om Festival Circolo op cultureel én culinair vlak een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

Lees verder
Thumbnail

Sligro 's-Hertogenbosch volledig vernieuwd.

Do 16 Aug 2018

Sligro ´s-Hertogenbosch heeft een grote regionale functie. Als eerste Sligro zelfbedieningsvestiging van Nederland sinds 1960, kijken ze terug op een rijke historie. De vestiging is nu compleet vernieuwd.

Lees verder
Thumbnail

Nieuw productiecenter voor wereldmarktleider Marel in Dongen

Wo 15 Aug 2018

Marel is wereldwijd marktleider als leverancier van verwerkingssystemen voor de pluimvee-, vlees- en visindustrie. Met een focus op voedselveiligheid en innovatie ontwikkelt Marel, in nauwe samenwerking met klanten uit de hele wereld, altijd de meest betrouwbare en efficiënte geautomatiseerde oplossingen.

Lees verder
Thumbnail

Blog Juliëtte van den Hurk: Magneet Marketing – wees woest aantrekkelijk

Do 9 Aug 2018

Misschien past deze vorm van marketing wel heel goed bij jou en je bedrijf: Magneet Marketing. Dit is marketing die je op zo’n waardevolle manier doet dat je woest aantrekkelijk voor je klant bent. Zodat deze vanzelf op jou afkomt. Om je te leren kennen, te volgen en om uiteindelijk iets met je te gaan doen zoals iets downloaden, met je samenwerken of iets van je kopen.

Lees verder
Thumbnail

Regina Coeli: Een beetje Chinees om het ijs te breken

Do 9 Aug 2018

Nieuw: cultuur- en taaltraining Chinees bij Regina Coeli. Als je van plan bent om zaken te gaan doen in China of Taiwan, dan is het wellicht niet jouw eerste prioriteit om vloeiend Mandarijn te leren spreken.

Lees verder
Thumbnail

BANK15 opent pop-up Kweektuin: Makers Base

Wo 8 Aug 2018

In Tilburg komen art en tech samen voor de wereld van morgen. De wereld verandert sneller dan ooit. Om veranderingen bij te houden zijn combinaties van art en tech essentieel.

Lees verder
Thumbnail

Blog Dimmen Wesdijk: VoIP-CRM integratie - de kantoorwerkplek wordt steeds innovatiever

Ma 6 Aug 2018

Mijn ervaring is dat grote kantoren vaak een ICT-manager in dienst hebben die kennis heeft van de markt en de mogelijkheden op het gebied van ICT. Veel kantoren in het midden en klein segment hebben echter geen ICT’er in huis, zij varen op de kennis van hun leveranciers. Bovendien doen zij vaak zaken met diverse partijen, waardoor er weinig tot geen overzicht is en kansen tot bijvoorbeeld efficiënter werken gemist worden.

Lees verder
Thumbnail

Even voorstellen: Nieuwe leden Regio Business/BOB juli 2018

Wo 1 Aug 2018

Het creëren en opbouwen van een duurzaam netwerk is cruciaal: je potentiële klanten zoeken niet meer snel in Google naar antwoorden, maar stellen de vragen rechtstreeks aan mensen die ze vertrouwen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven