Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Waalwijkse productielocatie Desch opent eerste dameskleedkamer

Di 11 Dec 2018

Een dameskleedkamer nieuws? Wel voor Desch Plantpak, producent van kwalitatief hoogwaardige potten en trays voor de professionele tuinbouw met hoofdvestiging in Waalwijk. In het kader van een ‘inclusief personeelsbestand’ wil het bedrijf namelijk meer vrouwelijke medewerkers werven. Vandaar dat de fraaie nieuwe kleedkamer op donderdag 6 december feestelijk werd geopend door wethouder Bakker.

Lees verder
Thumbnail

GreenGenius: Waarom een goed salaris voor millennials niet genoeg is

Di 11 Dec 2018

Het is lastig voor werkgevers om millennials te binden aan hun organisatie. Wanneer men hier over discussieert, wordt vaak de manier van belonen besproken. Millennials hechten waarde aan gevoelszaken zoals verantwoordelijkheid, eergevoel, status en waardering: intrinsieke motivatoren. Maar waarom werkt extrinsiek motiveren (gedreven door straf en beloning) dan niet?

Lees verder
Thumbnail

Ruim 2500 zonnepanelen vergroenen cateraar Maison van den Boer

Do 6 Dec 2018

Maison van den Boer heeft het dak van haar centraal servicecentrum in Veghel getransformeerd naar een duurzame energiecentrale. Op dat dak plaatste KiesZon deze maand ruim 2.500 zonnepanelen. Daarmee gaat de cateraar, opgericht in 1906, elk jaar meer dan 600.000 kWh aan duurzame energie opwekken.

Lees verder
Thumbnail

Van Gelder Advocaten lanceert nieuwe website

Do 6 Dec 2018

De website van Van Gelder Advocaten uit Berkel-Enschot is vernieuwd, nog verder ontwikkeld en meer inhoud gegeven. Met nieuwe blogs, filmpjes en uitgebreidere zoekfuncties biedt de site nu nog meer overzicht en duidelijke antwoorden op juridische vraagstukken op het gebied van ondernemings-, privacy- en arbeidsrecht.

Lees verder
Thumbnail

Famas FM Solutions lanceert reserveringsapplicatie gemeente Sint Anthonis

Wo 5 Dec 2018

Iedereen kan sinds kort online een sportaccommodatie huren in de gemeente Sint Anthonis. Wethouder Huub Bellemakers en Marjo Jansen hebben de webpagina met een druk op de knop gelanceerd. Famas FM Solutions is de ontwikkelaar van deze reserveringsapplicatie.

Lees verder
Thumbnail

HLB-juristen: ‘Bij ieder vraagstuk is juridische check van belang’

Wo 5 Dec 2018

Advies- en accountantsorganisatie HLB Van Daal groeit en zet vol in op de ontwikkeling tot fullservice-partner voor ondernemingen. De organisatie heeft al jaren een juridisch team in huis, maar heeft deze afdeling recent flink versterkt. ‘Ieder ondernemingsvraagstuk heeft wel juridische aspecten. Ook merken we dat de overnamemarkt op volle toeren draait’, zo verklaart juriste Nicole Wolfs de alsmaar toenemende vraag naar juridisch advies.

Lees verder
Thumbnail

Féju nieuwe hoofdsponsor Joris van Gool

Wo 5 Dec 2018

Féju is hoofdsponsor geworden van de Nederlandse atleet Joris van Gool. De sprinter is druk met zijn voorbereidingen voor de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Met het tekenen van het sponsorcontract is Joris voor de komende drie jaar ‘onder de pannen’.

Lees verder
Thumbnail

Blog Erik Knol: Hoe je voorkomt dat processen langs elkaar heen lopen

Wo 5 Dec 2018

Je medewerker van de administratieve afdeling ziet dat het gevraagde product is geleverd bij de klant. Tijd om de factuur op te maken en te versturen. Waar dit bij een standaard product met een artikelnummer vaak automatisch gaat, loopt de financiële afhandeling van een product op maat vaak net even anders. Daar gaan uren en materialen inzitten. Ook kan in de loop van het traject de originele verkoopprijs zijn aangepast.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven