Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Gloednieuw short living complex Ingenhousz Breda opent deuren

Vr 15 Nov 2019

De voormalige school, het monumentale pand aan het Dr. Jan Ingenhouszplein in Breda is omgetoverd tot een nieuw- en innoverend woonconcept: Ingenhousz Breda. Naast woonruimtes, zijn in het gebouw evenementen- en vergaderruimtes, een geweldige horecagelegenheid met ijssalon en patisserie te vinden. Een veelzijdig en origineel concept, dat op 21 november aan het publiek wordt voorgesteld.

Lees verder
Thumbnail

Copperant van Baril Coatings gaat de grens over

Vr 15 Nov 2019

Sinds 1 november is het verkoopkanaal van Copperant wederom uitgebreid en is de eerste stap over de grens gemaakt. Ecomat zal vanuit de vestigingen in Antwerpen, Zoersel en Genk starten met de verkoop van de gehele Copperant-lijn.

Lees verder
Thumbnail

ABAB Fiscale eindejaarstips 2019-2020

Vr 15 Nov 2019

Op zoek naar fiscale tips en aandachtspunten voor ondernemers voor de inkomstenbelasting (IB-ondernemers), ondernemers voor de vennootschapsbelasting (vpb-ondernemers), directeuren-grootaandeelhouders (dga’s) en werkgevers? ABAB heeft alles voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
Thumbnail

Nieuwe website voor Foodtastic

Vr 15 Nov 2019

Foodtastic uit Hedel heeft een nieuwe website gelanceerd. De website was verouderd en de look and feel paste niet langer bij de uitstraling van het bedrijf. De nieuwe website is strak, mooi en hip. Daarnaast is de navigatie van de website een stuk makkelijker geworden.

Lees verder
Thumbnail

Blog Eric Bogers: Conflicten hanteren: vijf verschillende strategieën

Do 14 Nov 2019

Conflicten hanteren vinden de meesten van ons niet leuk. Hoewel er ook mensen zijn die graag over van alles en nog wat het conflict opzoeken, proberen veel mensen juist zoveel mogelijk conflicten te vermijden.

Lees verder
Thumbnail

November ledenmaand: win twee kaarten voor Willem II - Sparta

Wo 13 Nov 2019

In het kader van 'November ledenmaand' maak je als lid van Regio Business de hele maand november onder meer kans op vrijkaarten voor of korting op mooie evenementen.

Lees verder
Thumbnail

Recair en Van Wees kiezen Refitech carbon frame voor warmtewisselaars

Di 12 Nov 2019

Als producent van hoog-efficiënte warmtewisselaars is Recair uit Waalwijk steeds op zoek naar manieren om de effectiviteit van de systemen verder te optimaliseren. Om de energieverliezen door ventilatie nog verder terug te brengen heeft het bedrijf in samenwerking met vaste toeleverancier Machinefabriek Van Wees gekozen voor een gewichtbesparend carbon frame op basis van het modulaire RefiFLEX systeem van Refitech.

Lees verder
Thumbnail

25.000 euro voor methode om borstkanker op te sporen

Di 12 Nov 2019

Paulette Kreté van Online Marketing 45 plus en haar man Tom Sanders hebben tijdens het technologie en wetenschapsfestival TEKNOWLOGY in Amersfoort een startsubsidie van 25.000 euro gekregen van Holland High Tech voor hun onderzoek naar het opsporen van borstkanker.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven