Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar ingrid@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Banning Advocaten partner Heroes Den Bosch

Do 27 Feb 2020

Banning Advocaten heeft haar organisatie de afgelopen jaren verder geoptimaliseerd, verjongd en klaargemaakt voor de toekomst. Onderdeel daarvan is een kersvers partnerschap: het advocatenkantoor is partner van basketbalclub Heroes Den Bosch geworden.

Lees verder
Thumbnail

Veiligheid op werkvloer belangrijk

Do 27 Feb 2020

Het aantal ongelukken op de werkvloer neemt toe. Werknemers moeten daarom op de hoogte zijn van de gevaren en hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Een veiligheidscursus biedt handvatten.

Lees verder
Thumbnail

Blog Mirian Rutten: De werking van het brein bij stress

Do 27 Feb 2020

Een reorganisatie. Een groot project. Meerdere projecten tegelijk. Een keiharde deadline. Het zijn zo een aantal redenen die kunnen zorgen voor stress op de werkvloer. Bij medewerkers, maar zeker bij managers. Vaak is er in zo’n periode minder structuur. Of een andere structuur dan normaal.

Lees verder
Thumbnail

Vrijheidsondernemen, wat wordt daarmee bedoeld?

Wo 26 Feb 2020

Vrijheidsondernemers, freedomentrepreneurs. Je ziet de term steeds vaker. Waar die vrijheid voor staat leggen we hier uit.

Lees verder
Thumbnail

De Bag is jouw Business

Wo 26 Feb 2020

Een tas is een tas? Not. Een tas is een van de meest persoonlijke accessoires die je dagelijks mee naar kantoor neemt. Welke heb jij?

Lees verder
Thumbnail

Theater aan de Parade naar de Brabanthallen in 2021

Wo 26 Feb 2020

Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw bruist het op de locaties waar Theater aan de Parade en de Brabanthallen/MAINSTAGE nu te vinden zijn. Deze twee Bossche instituten hebben de handen ineengeslagen vanuit de verantwoordelijkheid voor de podiumkunsten in de stad en regio en met het oog op de op handen zijnde nieuwbouw van Theater aan de Parade.

Lees verder
Thumbnail

Euler Hermes: Klimaatrisico’s funest voor veel branches en bedrijven

Wo 26 Feb 2020

De gevolgen van de klimaatrisico’s pakken dramatisch uit voor de economie. Meer en meer krijgen bedrijven te maken met klimaat-obstakels. De bouw die stilvalt, de halvering van de veestapel, het laagterecord van de Duitse auto-industrie; het zijn pas eerste voortekenen.

Lees verder
Thumbnail

Ecosysteem Spoorzone Tilburg accelereert startup BoostPhysics

Wo 26 Feb 2020

Max de Feber (26) startte in december 2017 samen met zijn vader Rob de Feber een startup: BoostPhysics. Met het innovatieve product TrailerSync, een veiligheidssysteem voor truck-trailer combinaties, is Max hard op weg om zijn droom te verwezenlijken: dagelijkse, echte, menselijke problemen oplossen door slim gebruik van hedendaagse technologie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven