Nieuws

Hier lees je het laatste zakelijk nieuws uit de regio. Heb je zelf nieuws? Stuur je (niet-commerciële) pers- of nieuwsbericht naar boris@regio-business.nl. Het bericht wordt geplaatst op de website en gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het bericht verspreid via onze social media kanalen. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud in te korten en/of te wijzigen.

Thumbnail

Blog Peter Brink: Win-win-situatie, de fiets van de zaak voor de zzp’er

Di 11 Mei 2021

Het wordt weer mooier weer, de zon schijnt en doordat we door de coronamaatregelen veel hebben binnen gezeten is bewegen een must. Als zzp’er heeft u een opdracht waar u in plaats van met de auto ook op de fiets naar toe kunt. Veel gezonder. Fietsen naar uw opdracht met een fiets van de zaak is ook fiscaal zeer gunstig.

Lees verder
Thumbnail

Blog Eveline Jansen en Petra Boute van TodayHR: Goed leidinggeven is steeds weten wat je mensen nodig hebben om zelf nog beter te kunnen

Di 11 Mei 2021

Van productie tot logistieke omgevingen en van lijnprocessen tot aan de klantenservice; Eveline Jansen helpt managers en teamleiders met het stimuleren van eigen initiatief en verantwoordelijkheid in het verbeteren en samenwerken met andere afdelingen, om zo de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. En nu bundelt ze de krachten met TodayHR.

Lees verder
Thumbnail

Van den Udenhout Autoverhuur – de grootste e-Verhuurder van Brabant – vestigt zich in Oss

Di 11 Mei 2021

Autobedrijf Van den Udenhout opent per 1 mei de deuren van een nieuwe, grote e-Verhuur vestiging aan de Kantsingel 22 H-J in Oss. Door de uitbreiding van de verhuurvloot (met ruim 100 ID.3’s) werd Van den Udenhout Autoverhuur in het eerste kwartaal van dit jaar de grootste e-Verhuur maatschappij van Brabant.

Lees verder
Thumbnail

Blog HLB Van Daal: Werk jij met een liquiditeitsprognose?

Di 11 Mei 2021

Je administratie is helemaal bijgewerkt, alle inkoop- en verkoopfacturen en de bank zijn volledig verwerkt. Maar wat nu? De administratie geeft nog altijd niet het inzicht wat je graag zou hebben. Om als ondernemer beslissingen te nemen, is het belangrijk om de juiste managementinformatie te hebben.

Lees verder
Thumbnail

‘Vergeet’ je werknemers niet

Di 11 Mei 2021

Al dik 13 maanden houdt het coronavirus de wereld in de houdgreep. Kantoren zitten in veel gevallen potdicht en thuiswerken is de nieuwe norm geworden. Als werkgever is de kans dus groot dat jij je werknemers niet veel meer ziet. Pas daarmee op dat zij niet het gevoel krijgen vergeten te worden. Dat doe je op deze manieren.

Lees verder
Thumbnail

HKB opent zesde advieskantoor in ‘s-Hertogenbosch

Di 11 Mei 2021

HKB, de franchiseformule die bedrijfskundig advies levert voor het MKB, opent weer een nieuwe, zesde vestiging. Het is de vierde nieuwe vestiging dit jaar, na Tilburg, Valkenswaard en Geldrop. De nieuwe vestiging opent in ‘s-Hertogenbosch. De ondernemer en oprichter is Bosschenaar Alex Weyers.

Lees verder
Thumbnail

Constructiebedrijf De Vries breidt machinepark verder uit

Ma 10 Mei 2021

Constructiebedrijf De Vries in Eindhoven blijft ook tijdens de coronacrisis investeren in vernieuwing en verbetering van de productieprocessen. De producent van halffabricaten en eindproducten van staal breidt het machinepark uit met een geavanceerde buislasermachine LT8.20. Het is het eerste bedrijf in de Benelux dat over een dergelijke lasermachine beschikt met een invoerlengte tot maximaal 12,5 meter en productuitvoer van 8,5 meter.

Lees verder
Thumbnail

Blog Fokker Recruitment: Baanbrekende arbeid verrichten

Ma 10 Mei 2021

Stel: je werkt op de HR-afdeling van een middelgroot bedrijf of je runt een MKB bedrijf met een aantal medewerkers. En je bent op zoek naar nieuw talent. Je bent hier al een hele tijd mee bezig en het wil maar niet lukken.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven