Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 23 mei

4e Vlaams-Nederlands Handelsdag in Breda

Op donderdag 23 mei 2019 vindt de 4e Vlaams-Nederlands Handelsdag in Breda plaats.

Lees verder
Thumbnail
Do 23 mei

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 23 mei

Op donderdag 23 mei vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 24 mei

iEar’ hifi weekend op 24 en 25 mei

iEar’ organiseert in het weekend van 24 en 25 mei een te gek hifi weekend. Tijdens dit weekend wordt er ruimschoots aandacht besteed aan alles wat met streaming audio te maken heeft en ook is er volop aandacht voor het optimaliseren van je installatie.

Lees verder
Thumbnail
Zo 26 mei

Vestingloop 's-Hertogenbosch

Op zondag 26 mei vindt de veertiende editie van de Vestingloop plaats in 's-Hertogenbosch. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

ASQ Fontys 2019 in Eindhoven

Kom op dinsdag 28 mei naar ASQ Fontys 2019, hét B2B-evenement voor ondernemers die een boost willen geven aan hun innovatiekracht.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

Food4Business: Hét ondernemersevent in Berlicum

Samen de krachten bundelen, samen kennis delen, een vijfsterren menu met topsprekers voorschotelen. Het eerste Food4Business event geeft daadwerkelijk voeding om zowel zakelijk als ook privé beter te presteren. De sprekers geven tips mee waar je nooit bij hebt stilgestaan.

Lees verder
Thumbnail
Di 28 mei

Inter Actus organiseert seminar post-fusie integratie in Waalwijk

Overweeg je een fusie of overname? Of loopt jouw organisatie stroef na een eerdere fusie of overname? Kom dan op dinsdag 28 mei aanstaande naar het interactieve seminar over het succesvol managen van de post-fusie integratie.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven