Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 22 okt

Live webinar-serie van Acquiro over koude acquisitie

Wil jij als ondernemer, zzp’er of salesman/vrouw van achter je eigen bureau, vanuit de tuin of thuis in je luie stoel leren hoe je op kosteneffectieve manier nieuwe klanten kunt werven? Wil je dit doen tegen een tarief dat vele malen lager ligt dan van een live-training op locatie? Dan is de webinar-serie ‘Koude acquisitie’ voor jou bedoeld.

Lees verder
Thumbnail
Wo 23 okt

Bijeenkomst KvK: Zakendoen met Spanje

In augustus 2020 vormt Breda het toneel voor zowel de start als finish van de 3e etappe van de Vuelta. In de aanloop hier naar toe vinden diverse activiteiten op o.a. cultureel, culinair, educatief gebied plaats. In het kader hiervan organiseert de gemeente Breda op woensdag 23 oktober samen met de KVK en De BIZ (Beter Internationaal Zakendoen) een bijeenkomst over het zakendoen in en met Spanje.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

Columbustraining van Corinor

Loop jij vast met jouw ambities en doelen? Zit er meer in jou dan dat er nu uitkomt? Wil jij je persoonlijke ontwikkeling versnellen en zoek je meer balans in je werk en/of privé? In deze unieke Columbustraining van Corinor ga je op ontdekkingsreis naar jouw (verborgen) kwaliteiten, zodat jij weer het stuur kunt pakken van je eigen leven.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

Seminar Highlights Arbeidsrecht & Wet Arbeidsmarkt in Balans

Banning organiseert op donderdag 24 oktober een seminar Highlights Arbeidsrecht & Wet Arbeidsmarkt in Balans. Naast relevante rechtszaken en nieuwe regels, ditmaal bijzondere aandacht voor de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), die per 1 januari 2020 in werking moet treden. De WAB heeft onder meer gevolgen voor de ketenregeling, ontslag en de (berekening van de) transitievergoeding.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

NOVOO-event in Oosterhout: Talent ontmoet talent

Nederland barst van het talent. Vrouwelijk ondernemend talent. En Brabant ook! Laat je inspireren door aanstormend en gevestigd talent. Ontmoet andere ondernemende vrouwen uit de regio, verbind en geef elkaar een podium. Dat is waar het om draait tijdens het eerste NOVOO-event ‘Talent ontmoet Talent’.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

BG.legal organiseert seminar Gevolgen inwerktreding WAB

Met de Wet Arbeidsmarkt in Balans [WAB] die per 1 januari 2020 wordt ingevoerd zal er veel veranderen op het gebied van het arbeidsrecht. Wat betekent dat voor jouw organisatie? Wat verandert er? Met welke wijzigingen kan en moet je nu al rekening houden? Laat je voorlichten tijdens het seminar ‘Gevolgen inwerkingtreding WAB’ van BG.legal in ’s-Hertogenbosch.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

Word met je business: Kampioen in 1 dag!

Brabant telt vele ondernemers, bedrijven en instellingen. Leer in 1 dag van de absolute kampioenen in sport, business en marketing. Je ontmoet elkaar, deelt kennis en werkt samen. Kampioen in 1 dag is een initiatief van Maaspoort Sports & Events en Talent Academy Group.

Lees verder
Thumbnail
Do 24 okt

Ontdek De achterkant van Breda met Het Zuidelijk Toneel

Een drankje, een blowtje, een pilletje, een lijntje: het klinkt onschuldig. Drugs voorzien in een breed gedragen behoefte. De bijbehorende criminaliteit is een gevolg van onze diepe verlangens naar spanning en verdoving. In De achterkant van Breda duik je dieper in de verborgen samenleving achter de drugscriminaliteit in deze stad.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven