Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 23 apr

Banenavond bij alle vestigingen Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek organiseert op maandag 23 april in alle vestigingen een banenavond. Ben jij op zoek naar een leuke baan, bijbaan, BBL-traject, duale leerplek of stageplaats bij één van de beste werkgevers? Kom dan naar de banenavond bij Hoppenbrouwers Techniek.

Lees verder
Thumbnail
Di 24 apr

Training gevaarlijke stoffen door BMD Advies in Tilburg

BMD Advies Zuid-Nederland verzorgt op 24 april een training over het veilig opslaan en veilig omgaan met gevaarlijke stoffen. Deze training bestaat uit twee modules: ‘veilig werken met gevaarlijke stoffen’ en ‘vakbekwaamheid PGS 15’. De training is bedoeld voor verantwoordelijken voor de opslag van en het werken met gevaarlijke stoffen.

Lees verder
Thumbnail
Di 24 apr

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 24 april

Op donderdag 24 april vindt er in Klasse Theater in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 24 apr

Masterclass: Laat reviews voor je werken in Oisterwijk

De presentatie en prestatie van jouw locatie op reviewsites is cruciaal. Of je nu wilt of niet, je doet eraan mee. Reviews bereiken niet alleen een internationaal miljoenenpubliek, ze spelen een grote rol in het zoek- en boekgedrag van potentiële gasten. Ook geven ze je waardevolle informatie over bijvoorbeeld de service, kwaliteit en de gastvrijheid van je personeel in je bedrijf. Kortom: laat reviews voor je werken.

Lees verder
Thumbnail
Wo 2 mei

Grote internationale culinaire bijeenkomst in Den Bosch

De KASerne ontvangt topchefs uit alle uithoeken van de wereld tijdens het unieke evenement 'Culinaire Wereldtour, een internationale chefs reünie' in Den Bosch op 2,3 en 4 mei 2018.

Lees verder
Thumbnail
Wo 2 mei

Straight-Line Training in Lage Mierde

Straight-Line Business School creëert de mogelijkheid voor ondernemers om te zien waar ze terughoudend zijn en het pad uit te stippelen dat ze leidt naar leiderschap. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen oprijzen en de wereld in een zo kort mogelijke tijd bewandelt wordt door een grote hoeveelheid échte leiders, brengen we de materie naar je toe.

Lees verder
Thumbnail
Wo 2 mei

Walk-In 4 marketing- en salesadviezen in Rosmalen

Ben je een ondernemer uit Rosmalen, Den Bosch of omgeving en wil je graag eens kennismaken met Jos Smits van Work 4 Profit, Marketing en Sales? Kom dan naar zijn gratis Walk-In op woensdag 2 mei in Rosmalen.

Lees verder
Thumbnail
Do 3 mei

BitterBallenBorrel Den Bosch op donderdag 3 mei

Op donderdag 3 mei vindt er in het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven