Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 11 mei

Workshop Strategie met ballen en TweeKracht door Bommeltjes Coaching

1 + 1 = 3, Strategie met Ballen + TweeKracht = Je weg vinden als ondernemer op jouw unieke manier. De workshop van Anita Koekkoek- van Bommel van Bommeltjes Coaching is interessant voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 mei

KTBA LabelCompliance presenteert: Consumenten verleiden, hoe ver kun je gaan?

KTBA's eerdere ontbijtsessie van 22 april is vol, daarom organiseren zij een extra ontbijtsessie op dinsdag 11 mei.

Lees verder
Thumbnail
Di 18 mei

BG.legal webinar: Actualiteiten Arbeidsrecht door advocaat arbeidsrecht Marlies Hol

Webinar op 18 mei voor werkgevers en HR-specialisten over arbeidsrecht in relatie tot het coronavirus, reorganisatie, ontslagen en relevante cases in het afgelopen jaar.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 mei

Webinar Van Gelder Advocaten: Alles over contracteren en aansprakelijkheid

Op 20 mei verzorgt Van Gelder Advocaten een webinar over alle wetenswaardigheden rondom contracteren en aansprakelijkheid.

Lees verder
Thumbnail
Zo 30 mei

Vestingloop 's-Hertogenbosch

Op zondag 30 mei vindt de Vestingloop plaats in 's-Hertogenbosch. De route start vanaf het Paleiskwartier, door een stuk van de binnenstad, naar het Bossche Broek en dan langs de prachtige vesting naar de finish op de Parade.

Lees verder
Thumbnail
Ma 31 mei

Dutch Technology Week in Tilburg

De 10e editie van de Dutch Technology Week (DTW) is van 31 mei tot en met 5 juni. Een week lang wordt technologie gevierd: maatschappelijke uitdagingen komen aan bod, er is aandacht voor ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, én voor alle doelgroepen (studenten, jongeren, professionals en fans) zijn er inspirerende, innovatieve events.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven