Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 22 feb

Workshop Bloggen voor Betere Business in Den Bosch

Marketingbureau Kleur organiseert op donderdag 22 februari een workshop Bloggen voor Betere Business. De workshop Bloggen is anders dan anders. Want in deze workshop leer je slim zakelijk bloggen en meer uit je blogs te halen, namelijk nieuwe klanten en meer omzet. Je bent dus gewaarschuwd!

Lees verder
Thumbnail
Do 22 feb

VTw-2 opleiding bij Elektrolas in Waalwijk

Wil je zelf in staat zijn om visueel werkstukken te kunnen beoordelen en zo al in vroeg stadium problemen kunnen voorkomen? Na het volgen van de opleiding Visueel lasinspecteur VT-w level 2 bij Elektrolas in Waalwijk kun je dat!

Lees verder
Thumbnail
Zo 25 feb

Open dag bij Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek organiseert op zondag 25 februari een open dag in Udenhout, Dongen, Deurne, Roosendaal en Best. Tijdens deze open dag zijn zakelijke relaties, kennissen, buurtbewoners, werkzoekenden, studenten, scholieren en andere geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijf.

Lees verder
Thumbnail
Di 27 feb

Blue Legal organiseert cursus over privacy en integriteit in Breda

Blue Academy, een initiatief van Blue Legal, geeft op 27 februari een cursus over privacy en integriteit op de werkvloer. De cursus richt zich op praktische wijze op verschillende arbeidsrechtelijke aspecten waarbij privacy en integriteit een rol kunnen spelen. Wil je graag meer weten? Meld je dan aan voor de cursus.

Lees verder
Thumbnail
Do 1 mrt

BitterBallenBorrel Den Bosch op donderdag 1 maart

Op donderdag 1 maart vindt er in het Mövenpick Hotel ‘s Hertogenbosch een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Za 3 mrt

Open dag ART Group op 3 maart in Tilburg

ART-SMS bestaat 60 jaar en daarom organiseert het bedrijf op zaterdag 3 maart een open dag. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is iedereen welkom aan de Hermesstraat 8 in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Ma 5 mrt

Basiscursus Autodesk Fusion360

In 4 dagen productief met de basiscursus Fusion 360. De cursus start op 5 maart.

Lees verder
Thumbnail
Di 6 mrt

Basiscursus AutoCAD en AutoCAD LT

Alle basiskennis in 4 dagen met de basiscursus AutoCAD. De cursus start op 6 maart.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven