Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 5 okt

Vakbeurs Openbare Ruimte: Vind de verbinding met vakgenoten

Op 5-6 oktober vindt u bij Vakbeurs Openbare Ruimte in hallen 2, 3 en 4 van Jaarbeurs álles voor de inrichting en het beheer van onze leefomgeving.

Lees verder
Thumbnail
Do 6 okt

HEBB Groep: Kennisavond aarding en bliksem ism NAB Bliksembeveiliging

Donderdag 6 oktober is het weer zover! Na 2,5 jaar gaan we weer een kennisavond organiseren.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 okt

11, 12 en 13 oktober: Vakbeurs Energie 2022

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 okt

11, 12 en 13 oktober: Zero Emission | Ecomobiel

Zero Emission | Ecomobiel is dé zakelijke beurs in het licht van duurzame vernieuwing in mobiliteit. Een platform barstend van innovatie, kennisdeling en business, gelijktijdig met - en op dezelfde locatie als - Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Industrial Heat & Power en PREFAB.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 okt

Vakbeurs Energie van 11 t/m 13 oktober

Vakbeurs Energie is een ijkpunt voor professionals die werken met energie in de gebouwde omgeving. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van besparing en opwekking samen op het grootste event op dit vlak van ons land.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven