Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar boris@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 21 okt

Hendrikx ITC: Machine Learning voor dummies

Wat is Machine Learning precies? De term Machine Learning valt bij steeds meer bedrijven tegenwoordig. Maak op 21 oktober kennis met Machine Learning in Jip-en-Janneke taal.

Lees verder
Thumbnail
Do 4 nov

JCI Hart van Brabant presenteert: De BOV-Trofee 2021

De BOV-Trofee (BOV staat voor Beste Ondernemersvisie) staat dit jaar in het teken van het thema Van Betekenis. Het thema sluit naadloos aan op de actuele ontwikkeling van de betekeniseconomie én op de periode waarin we ons als samenleving bevinden.

Lees verder
Thumbnail
Do 18 nov

De Beursvloer in Den Bosch: donderdag 18 november

Hét jaarlijkse goede doelen event van 's-Hertogenbosch komt er aan! Na een kleinere digitale editie in november 2020 gaan we elkaar weer live ontmoeten op Avans Hogeschool.

Lees verder
Thumbnail
Di 30 nov

De High Tech Projectmanager: Themabijeenkomst

Geef je projectmanagement skills een boost middels deze themabijeenkomst op 30 november 2021 in Mikrocentrum te Veldhoven van 9:30 - 16:30.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven