Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 11 dec

Banenavond bij alle vestigingen Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek organiseert op maandag 11 december in alle vestigingen een banenavond. Ben jij op zoek naar een leuke baan, bijbaan, BBL-traject, duale leerplek of stageplaats bij één van de beste werkgevers? Kom dan naar de banenavond bij Hoppenbrouwers Techniek.

Lees verder
Thumbnail
Di 12 dec

Vrijthof aan de kook business editie in Hilvarenbeek

Op dinsdag 12 december organiseren Auberge Het Kookhuys, Roots, Herberg St. Petrus en Grand-Café de Zwaan Vrijthof aan de kook business editie in Hilvarenbeek.

Lees verder
Thumbnail
Do 14 dec

Bijeenkomst KvK Road2Belgium in Breda

België is een geweldig land om zaken in te doen. Maar wat niet iedereen weet, is dat zakelijk België er vele gewoonten en tradities op nahoudt. Om je een vliegende start te geven bij onze zuiderburen, organiseert de Kamer van Koophandel op donderdag 14 december de bijeenkomst Road2Belgium in Breda.

Lees verder
Thumbnail
Do 14 dec

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 14 december

Op donderdag 14 december vindt er in Qlubhouse in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Vr 15 dec

Workshop Security Awareness bij Onestein in Breda

Op vrijdag 15 december geeft Glasswall bij Onestein in Breda een workshop met als onderwerp ‘Hoe veilig is Free Wifi?’. Tijdens deze interactieve middag/workshop wil Onestein security awareness onder de aandacht brengen.

Lees verder
Thumbnail
Di 19 dec

Tax6 Kennis & Ervaring Event: E-commerce voor het MKB in Den Bosch

Op 19 december organiseert Tax6 Consultants een sessie waarin deze vraagstukken omtrent e-commerce worden besproken in Den Bosch.

Lees verder
Thumbnail
Wo 10 jan

Nieuwjaarsconcert Rabobank De Langstraat in Kaatsheuvel

Rabobank De Langstraat organiseert speciaal voor leden op woensdag 10 januari een nieuwjaarsconcert. Het concert van het symfonisch blaasorkest van Koninklijke Sophia’s Vereeniging uit Loon op Zand vindt plaats in het Efteling Theater in Kaatsheuvel.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven