Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar laurine@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Wo 24 apr

NLP Dagtraining: Het onbewuste, bewust maken

Wil je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen? Om in 1 dag je communicatieve kennis te verdiepen, leren, ontdekkingen te doen over jezelf en ook gewoon veel plezier hebben?

Lees verder
Thumbnail
Ma 6 mei

Unieke netwerk ervaring in het bos. Maandag 6 mei

Altijd al je week eens willen starten bij zonsopkomst aan de heide in het bos? Dan is dit je kans om deze unieke ervaring op te doen.

Lees verder
Thumbnail
Di 7 mei

Kennissessie Alleen de beste werknemers voor de beste werkgevers met APB

Iedere organisatie is anders. Maar, bent u de ideale werkgever voor uw (toekomstige) werknemers?! Wij vertellen/leren u er alles over. No nonsense en to-the-point, zoals u van ons gewend bent.

Lees verder
Thumbnail
Do 9 mei

Elkaar Ontmoeten: Single Avond 9 mei Hemelvaartsdag in Den Bosch

Ervaar een fantastische Single Avond en ontmoet gelijkgestemde 50-plus singles. Deze geheel verzorgde avond nodigt uit tot verrassende nieuwe ontmoetingen, veel plezier en mooie gesprekken.

Lees verder
Thumbnail
Za 11 mei

50+ Singles: Elkaar Ontmoeten: Geheel verzorgd kookweekend met gelijkgestemden.

Ontmoet gelijkgestemden tijdens een fantastische kookworkshop onder leiding van een echte chef, dit alles onder het genot van ’n lekker glaasje wijn en je favoriete muziek.

Lees verder
Thumbnail
Do 16 mei

IMPACTUS masterclass: Zelfleiderschap als fundament voor resultaat

Zelfleiderschap is hét fundament waar resultaat op gebouwd kan worden. Maak impact op jezelf en op anderen met deze masterclass van IMPACTUS.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven