Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Di 9 mrt

Tucana organiseert het Cloud Monitoring & Security Event

Mis deze dag niet. Er is een gevarieerd aanbod van sessies die bedoeld zijn om u te helpen bij het beheren, optimaliseren en meten van de prestaties en de beveiliging van de Cloud omgeving en het gebruik hiervan.

Lees verder
Thumbnail
Do 18 mrt

TKI Dinalog organiseert Logistiekdag 2021

Op donderdag 18 maart bent u van harte welkom op de 6de editie van de Logistiekdag. Ze presenteren u wederom een mooi programma met spelers die het logistieke speelveld veranderen op het gebied van verduurzaming, mensen en digitalisering.

Lees verder
Thumbnail
Do 18 mrt

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseert Design Thinking Workshop

Talentvol, AANtWERK en het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseren een Design Thinking Workshop voor werkgevers en hr-managers. Design Thinking is een methode om op een praktische en creatieve manier problemen op te lossen. Met Design Thinking kunnen ondernemers hun organisatie echt verder brengen, juist in deze lastige tijd.

Lees verder
Thumbnail
Ma 12 apr

ID@5 organiseert Lean Green Belt opleiding in Tilburg

ID@5 organiseert een 6-daagse praktijkgerichte Green Belt training in Tilburg. Tijdens deze training ontwikkel je kennis over Lean en de belangrijkste Lean-instrumenten. Met behulp van een praktijkopdracht en simulatie-oefeningen ontwikkel je naast theoretische kennis ook de vaardigheden die nodig zijn om de opgedane kennis in de praktijk toe te kunnen passen.

Lees verder
Thumbnail
Di 11 mei

Workshop Strategie met ballen en TweeKracht door Bommeltjes Coaching

1 + 1 = 3, Strategie met Ballen + TweeKracht = Je weg vinden als ondernemer op jouw unieke manier. De workshop van Anita Koekkoek- van Bommel van Bommeltjes Coaching is interessant voor de student, werkzoekende, (door)starter, zzp-er, mkb-er en het hele grote bedrijf.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven