Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 40.000 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 19 okt

Inspiratiesessie 'Mechaniseren loont' bij Elektrolas in Waalwijk

Bij Elektrolas in Waalwijk vindt op donderdag 19 oktober een inspiratiesessie 'Mechaniseren loont' plaats. Deze sessie is voor werkvoorbereiders, projectleiders, lasvoormannen, engineers, directie, lasspecialisten en kam-medewerkers en heeft als doel inzicht te krijgen in efficiëntie en kostenverlagende maatregelen in het productieproces.

Lees verder
Thumbnail
Do 26 okt

Training Gesprekstechnieken I – Effectief Communiceren in Breda

MEC Training & Advies organiseert op 26 oktober een training Training Gesprekstechnieken I – Effectief Communiceren in Breda.

Lees verder
Thumbnail
Do 26 okt

Seminar Een goede start met de Belastingdienst in Breda

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen. De Belastingdienst wil je daarbij helpen. Zij vertellen je tijdens dit seminar wat er op je afkomt bij het starten van een eigen bedrijf. Zo krijg je informatie over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen die voor jou gelden.

Lees verder
Thumbnail
Do 26 okt

Seminar: is jouw onderneming klaar voor de AVG (GDPR)? in Tilburg

Donderdag 26 oktober vindt de Seminar: is jouw onderneming klaar voor de AVG (GDPR)? plaats bij Cubics in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Do 26 okt

Road2SouthernEurope in Hilvarenbeek

Op donderdag 26 oktober organiseert de Kamer van Koophandel de bijeenkomst Road2SouthernEurope in Hilvarenbeek.

Lees verder
Thumbnail
Do 26 okt

Bobmail organiseert kennissessie Starten met e-mailmarketing in Tilburg

Wil je starten met e-mailmarketing, maar weet je niet precies hoe? Of heb je weleens een poging gedaan, maar is het toch niet helemaal gelukt? Kom dan naar de kennissessie van Bobmail op donderdag 26 oktober.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven