Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar laurine@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Do 20 jun

By Berith: Masterclass Klantbehoud

Hoe zorg je dat klanten verbonden blijven aan jouw bedrijf en voorkom je klantverlies? In een dag ga je in een kleine setting (max 8 deelnemers) aan de slag met klantbehoud voor jouw organisatie.

Lees verder
Thumbnail
Do 20 jun

Blue Legal: Seminar Arbeidsrecht actualiteiten

In 1,5 uur praten we u helemaal bij over alle ontwikkelingen actualiteiten en komende wijzigingen zodat u weer helemaal bij bent. Dit seminar is relevant voor alle organisaties, groot en klein, en uitdrukkelijk niet alleen voor HR-specialisten, maar de hele directie.

Lees verder
Thumbnail
Vr 21 jun

IMPACTUS masterclass: Zelfleiderschap als fundament voor resultaat

Zelfleiderschap is hét fundament waar resultaat op gebouwd kan worden. Ben jij de veroorzaker van het resultaat in jouw leven, of is jouw resultaat het effect van het leven?

Lees verder
Thumbnail
Di 25 jun

Lunchsessie bij BrandMR op 25 juni 2024

Bij BrandMR gaat alles nét even anders. Wij strijden voor een rechtssysteem dat voor iedereen toegankelijk is.

Lees verder
Thumbnail
Do 27 jun

Workshop: DUIK IN DE TOEKOMST VAN A.I.

Wil jij vooroplopen door technologische innovaties te integreren in je bedrijfsprocessen? Mis dan onze dynamische workshop niet waar je hands-on de mogelijkheden van Generatieve AI (GenAI) ontdekt.

Lees verder
Thumbnail
Vr 28 jun

Elkaar Ontmoeten: 50+ Singles - Geheel verzorgde zeilavontuur met gelijkgestemden

Ben jij 50+ single en klaar voor een volgende stap? Ga dan twee heerlijke dagen zeilen over de Waddenzee en ontmoet gelijkgestemde 50+ singles. De datums zijn: 28-30 juni + 5-8 aug. + 19-21 aug.

Lees verder
Thumbnail
Vr 28 jun

GOLFEN OF BIKEN MET MEILINK OP 28 JUNI 2024

Dit jaar bestaat Meilink 150 jaar, en dat vieren we graag met onze relaties. In de mooie omgeving van Lochem hebben we op 28 juni een sportieve middag die we gezellig afsluiten met een borrel en lekker eten in de buitenlucht.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven