Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Vr 19 jul

Bonheur duikt weer op!

Na het succes van Hooggaatie, Royal in the Sky, Dinner in the Sky, Cirque du Bonheur en The Pink Chapel springt Bonheur Horeca Groep ditmaal écht in het diepe. Tijdens de Tilburgse Kermis verrijst op de Spoorlaan een grote opblaasbare duikboot: de locatie van een spetterend pop-up restaurant.

Lees verder
Thumbnail
Vr 19 jul

ElkaarOntmoeten.nl organiseert zeilweekend voor 50+ singles

Ben je 50+ en singel? Ga dan een relaxed weekend zeilen langs de Waddeneilanden en ontmoet gelijkgestemden. ElkaarOntmoeten.nl is geen vluchtige datingsite of -app. Een juiste klik ontstaat volgens hen wanneer je elkaar écht ontmoet. Daarom creëren ze gezellige activiteiten, zoals een zeiltripje naar de Wadden, waarbij je elkaar binnen een relaxte setting beter leert kennen.

Lees verder
Thumbnail
Di 23 jul

Tilburgs Netwerk Diner op 23 juli bij Taste sky high in Tilburg

Tijdens het Tilburgs Netwerkdiner - een initiatief van fotograaf Raldo Neven en Maggie van Kempen - kun je op een steeds wisselende en bijzondere locatie kennismaken met ondernemers en professionals uit Tilburg en de directe omgeving. Op 23 juli vindt het diner plaats bij Taste sky high in Tilburg.

Lees verder
Thumbnail
Wo 24 jul

Badeendenrace in de Piushaven in Tilburg

Op woensdag 24 juli, tijdens de kindermiddag van de Tilburgse Kermis, kleurt de Piushaven in Tilburg geel. Duizenden zwemgrage badeendjes duiken het water in en gaan met elkaar een race aan. De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis.

Lees verder
Thumbnail
Do 25 jul

BitterBallenBorrel Tilburg op donderdag 25 juli

Op donderdag 25 juli vindt bij Boerke Mutsaers in Tilburg een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Di 13 aug

BitterBallenBorrel Eindhoven op dinsdag 13 augustus

Op dinsdag 13 augustus vindt bij Best Golf in Best een BitterBallenBorrel plaats. Een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst zonder lidmaatschap of verplichtingen.

Lees verder
Thumbnail
Do 15 aug

Summercourse Acquisitie en Linkedin van Acquiro in Breda

Als je in de tweede helft van 2019 jouw omzet bij nieuwe klanten wilt uitbreiden, dan kan Victor Bonke, trainer/spreker (koude) acquisitie bij Acquiro je daar goed bij helpen en dat tegen een prettig zomers tarief.

Lees verder
Thumbnail
Vr 16 aug

Noctuam: QRM Experience in Tilburg

Op vrijdag 16 augustus organiseert Noctuam de QRM Experience in Tilburg.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven