Agenda

In onze agenda vind je een overzicht van relevante zakelijke events, seminars en workshops in de regio's Midden-Brabant, Oost-Brabant en West-Brabant. Als lid is het mogelijk jouw agenda-item hier te publiceren door te mailen naar ingrid@regio-business.nl. Het agenda-item wordt gekoppeld aan je online profiel. Daarnaast wordt het item verspreid via onze social media kanalen. In totaal bereiken we zo'n 61.500 mensen met jouw bericht.

Thumbnail
Ma 9 dec

Een GroenRijke Kerst in Tilburg

Het is alweer bijna kerst! Je verheugt je op een gezellige kerstborrel met collega’s en omringd door vrienden. In werkelijkheid spendeer je uren tijd met het bedenken van een leuke activiteit voor je collega’s. GroenRijk Tilburg heeft daarvoor Een GroenRijke Kerst bedacht.

Lees verder
Thumbnail
Wo 11 dec

VITA Event Brabant in Tilburg

Zet op 11 december de eerste stap naar een vitaal en energiek 2020 en bezoek het VITA Event Brabant van VitaMasters. Dit unieke netwerkevenement omvat een geheel verzorgde avond en zal plaatsvinden in de businessclub van het Koning Willem II stadion.

Lees verder
Thumbnail
Do 12 dec

Columbustraining van Corinor

Loop jij vast met jouw ambities en doelen? Zit er meer in jou dan dat er nu uitkomt? Wil jij je persoonlijke ontwikkeling versnellen en zoek je meer balans in je werk en/of privé? In deze unieke Columbustraining van Corinor ga je op ontdekkingsreis naar jouw (verborgen) kwaliteiten, zodat jij weer het stuur kunt pakken van je eigen leven.

Lees verder
Thumbnail
Do 12 dec

Workshop Eerste hulp bij schouderklachten

Marcel Heijnes van Rug in Balans geeft op donderdag 12 december een workshop Eerste Hulp Bij Schouderklachten. Tijdens deze workshop leer je in een paar uur tijd zelfmassage van cruciale spieren zodat je makkelijker met je schouder (en arm) kan bewegen en met minder pijn.

Lees verder
Thumbnail
Do 12 dec

Kerst-Special (koude) acquisitie en LinkedIn training van Acquiro

December staat ook dit jaar weer in het teken van de Kerst-Special. In één dag bijgespijkerd worden over twee onderwerpen: (koude) acquisitie en LinkedIn als acquisitietool. Dat kan tijdens de training van Acquiro.

Lees verder
Thumbnail
Vr 13 dec

Workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten

In de workshop De beste wensen voor 2020 - Anders Starten van Maart Consulting heb je tijd en ruimte om je helemaal te richten op het realiseren van jouw dromen en ambities. Je geeft handen en voeten aan jouw dromen. De beste wensen voor 2020 formuleer je zelf.

Lees verder
Thumbnail
Ma 16 dec

Tweedaagse training Reframe: Mentale weerbaarheid

In een tweedaagse training 'mentale weerbaarheid' leer je je bewust worden van de mentale processen die een rol spelen bij een burn-out. Het is belangrijk om de eigen emoties en spanningen te leren herkennen. Te werken aan je stressbestendigheid. Mentaal weerbaar zijn werkt preventief. Je herkent eerder spanningsvolle situaties en kunt beter escalaties voorkomen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven