< Terug naar alle leden

Fujifilm Manufacturing Europe Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

FUJIFILM Manufacturing Europe B.V., gevestigd in Tilburg is een van de belangrijkste productielocaties voor Fujifilm en ondersteunt de wereldwijde productie en levering. Het bedrijf heeft expertise op het gebied van productie, research en supply chain management. Naast fotopapier en offsetplaten voor de grafische industrie, produceren we membranen, filters voor gas- of waterzuivering. Vanaf eind 2021 wordt ook celkweekmedia in Tilburg geproduceerd voor de gezondheidszorg. Er werken ongeveer 700 medewerkers.

De hoge kwaliteits- en controlestandaarden komen van ons fotografisch verleden. Dit stelt ons in staat om deze normen toe te passen op een sterke R&D-focus voor nieuwe en opkomende industrieën en technologieën. Met onze producten willen we bijdragen aan de vooruitgang van de technologie en de industrie, maar ook aan het welzijn van het milieu en de mens.

Duurzaamheid is een belangrijk thema. De elektriciteit van het productieproces wordt volledig opgewekt door windenergie. Al sinds 2011 staan er vijf grootschalige windmolens op het eigen terrein. Ook wint Fujifilm energie met een naverbrander. Afvalstromen van Fujifilm worden 100% gerecycled. Ook staat op het terrein van Fujifilm een gezamenlijke afvalwaterzuivering, waar gezamenlijk met vier buurbedrijven het afvalwater gezuiverd wordt.

Producten
• Fotopapier
• Offsetplaten
• Membranen
• Celkweekmedia


Contactgegevens
Oudenstaart 1
5047 TK Tilburg
T: 013-5791911
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000