< Terug naar alle leden

SCT Special Carbide Tooling Branche: Industrie, Overig industrie

Bedrijfsomschrijving

Special Carbide Tooling is een toonaangevend productiebedrijf voor snijgereedschappen dat volhardmetalen gereedschappen voor de metaalverwerkende industrie produceert. Ons assortiment bevat een grote verscheidenheid aan standaardgereedschappen. Bovendien ontwikkelen, engineeren en vervaardigen we speciaal gereedschap volgens de behoeften van onze klanten.

Kwaliteit en innovatie zijn de drijvende krachten achter ons ontwikkelings- en productieproces. Onze missie is om uw productieprocessen te optimaliseren met onze tools. Wij bieden daarom de best mogelijke oplossing voor uw specifieke bedrijfstoepassing.
Onze kwaliteitsproducten worden technisch ondersteund om de bruikbaarheid van onze gereedschappen te maximaliseren en een lange standtijd te bereiken. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en door onze fijne logistieke organisatie kunnen wij onze producten kort na ontvangst van de bestelling leveren.

De basis van SCT Tools gaat meer dan 50 jaar terug. SCT Tools, afkomstig van een productiebedrijf voor naslijpen en speciaal gereedschap, had de ideale achtergrond gekregen om een ​​reeks gestandaardiseerde volhardmetalen frezen te ontwikkelen.

Na de onafhankelijkheid in 2003 heeft SCT Tools haar productiefaciliteit stap voor stap uitgebreid tot de geautomatiseerde moderne faciliteit die het nu is. Door de laatste jaren gebruik te maken van de nieuwste productietechnologieën is het mogelijk geworden om een ​​uitgebreid assortiment volhardmetalen frezen te ontwikkelen.

Het bovenstaande had niet met succes kunnen worden geïmplementeerd zonder de aanwezigheid en bijdrage van het SCT Tools-team. Elk individueel teamlid heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van SCT Tools. Door de jaren heen is het team van SCT Tools uitgebreid met gewaardeerde collega's die actief zijn op verschillende afdelingen. Of het nu gaat om productie, verkoop, aankoop, logistiek of financiën, elke individuele SCT Tools-collega maakt deel uit van de constructie die het bedrijf maakt tot wat het nu is.


Contactgegevens
Jellinghausstraat 30
5048 AZ Tilburg
T: 013-5310080
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2003
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -