Thema: Afzetmarkt

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken: Een onhoudbare situatie

Mei-Juni 2019

‘Ik bid niet veur brune bonen’. Bonen stonden voor inferieur, armoedig eten, vond Bartje. Ook latere generaties dachten bij bonen vooral aan potten die in de kelderkast stof stonden te vergaren. Het imagoprobleem van de boon wortelt kennelijk diep. BOON wil daarin verandering brengen. Met innovatieve producten wil dit jonge bedrijf de boon weer aantrekkelijk maken.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat: De toekomst van energie

Juli-Aug 2018

De vraag naar duurzame energie groeit. Dit biedt kansen voor bijvoorbeeld opwekking, het transport of de handel in energie. Dankzij een gunstige ligging aan zee, de stevige positie van de zeehavens, de aanwezigheid van gas en een gasinfrastructuur, kan ons land uitgroeien tot hét energieknooppunt van Europa. De vraag is: grijpen we deze kans in de praktijk ook? Waar staan we nu en waar over 25 jaar? En hoe kunnen Brabantse ondernemers en overheden de energietransitie doen versnellen? Gespreksleider Leonie de Groot vraagt het de tien deelnemers aan het BOB Debat.

Lees verder
Thumbnail

Technische Unie: Een lekkere Mars toe

Nov-Dec 2018

Ben jij de roepende in de woestijn? Paul Kleijn lacht om de vraag: ‘Tuurlijk ben ik dat, maar wat maakt dat uit?’ De manager van de Technische Unie in Tilburg weet dat de branche aan de vooravond staat van veel werk. We moeten om, van het gas af. En we moeten anders gaan denken, duurzamer. Paul: ‘In Groningen worden ze elke dag een centimeter lager wakker.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven