< Terug naar alle leden

Schijvens Corporate Fashion Branche: Industrie, Textielindustrie

Bedrijfsomschrijving

Schijvens ontwerpt en produceert al sinds 1863 bedrijfskleding voor de retail, logistiek, bouw, industrie en facilitaire dienstverlening. De klant wordt ontzorgd, van design tot aan voorraadbeheer. Schijvens kent al jaren een indrukwekkend klant-portfolio met ondernemingen als: A.S. Watson, Blokker Holding, CSU, Bricos, NS, Kwantum, Welkoop, Jacks Casino, Ricoh, TBI, Hema, Etos, Intratuin, P&G, Sligro Holding, Strukton, Fabory, Engie, Makro, Em-te, Praxis, Duracel, Tesla, Smurfit Kappa, Intergamma, en Qatar Airways.

De eerste 100% gerecyclede bedrijfskleding

Duurzaam ondernemen zit in het DNA van Schijvens en zij kent een stevig MVO-beleid met respect voor mens en milieu!

Schijvens heeft een ISO9001 en een ISO14001 certificaat, wat de kwaliteit van leveringen en milieuverantwoorde productie omvat.

Daarnaast is Schijvens sinds 2010 lid van de Fair Wear Foundation , die de sociale omstandigheden op de productielocaties monitort. Schijvens werkt verder aan de verduurzaming van het productieproces en de bedrijfskleding en vanuit die filosofie zijn de duurzame kledingcollecties voor NS Retail, Intratuin en Kruidvat ontstaan.

Het doorontwikkelen van onze nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van circulair ondernemen heeft geresulteerd in de eerste 100% gerecyclede bedrijfskleding; de bedrijfskleding voor Stayokay bestaat uit 50% gedragen textiel en 50% gebruikte plastic flessen.

Duurzame bedrijfskleding, ook voor uw mensen op de werkvloer!


Contactgegevens
Diessenseweg 19/21
5081 AE Hilvarenbeek
T: 013-5051111
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1863
Vestigingen: -
Jaaromzet: -