Thema: Duurzaam ondernemen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Afvalstoffendienst: Partner in duurzaamheid

Mei-Juni 2011

Duurzaam, innovatief, modern en efficiënt. De nieuwe locatie van de Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch op Treurenburg-Zuid is een visitekaartje voor de stad. Michel de Jong (hoofd Afvalstoffendienst) en Pieter van Hagen (projectleider nieuwbouw) zijn bijzonder tevreden met de nieuwe huisvesting. 'Voorheen zaten we versnipperd op vijf verschillende plekken. nu hebben we één centrale vestiging waarin milieustraat, overslaghal, depot en centraal kantoor samenkomen', aldus De Jong.

Lees verder
Thumbnail

De Groene Gruyter: De Gruyter Fabriek kleurt groen

Mei-Juni 2012

Stichting De Groene Gruyter is een initiatief van de online marketingbureaus Tribal Internet Solutions en Digibiz. De huurders van De Jamfabriek willen samen met hun medebewoners van de Gruyter Fabriek (GF) duurzamer gaan werken. Hun doel? Energieneutraal in 2013. Verhuurder en projectontwikkelaar de Bossche Investerings Maatschappij (BIM), Tarra en OCS Workplaces zijn inmiddels bij de stichting aangesloten. Eén van de eerste projecten is het delen van elektrische auto’s.

Lees verder
Thumbnail

Column Gaby Westelaken: Juist wel, juist niet in 2013

Jan-Feb 2013

Nu 2013 net lekker op gang begint te komen, is het niet de tijd om te gaan doemdenken. Dat doen we bij GWS dé schoonmaker van nature al niet. Oké, we hebben allemaal een financieel minder jaar gehad, en wat 2013 ons zal brengen weten we niet helemaal zeker. Groeien zou mooi zijn, al is groei natuurlijk geen doel op zich. Buiten cijfermatige groei kun je ook groeien in de kwaliteit van je prestaties. Dat kan, ook in economisch mindere tijden.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Anne-Marie Rakhorst

Nov-Dec 2013

Ondernemen betekent voor Anne-Marie Rakhorst het benutten van kansen die zich voordoen en daarbij als ondernemer je maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Duurzaamheid is bij de oprichter en directeur van search niet alleen in haar bedrijf verweven: ze publiceert meerdere boeken en houdt lezingen over dit thema, geeft de nederlandse uitgaven van ‘cradle to cradle’ en ‘de upcycle’ uit en lanceert de eerste editie van de nationale duurzaamheidsmonitor.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven