Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant organiseert Online Banenmarkt

De coronacrisis heeft veel invloed op de arbeidsmarkt. Om werkgevers en werkzoekenden - juist nu - samen te brengen, organiseert het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant op 1 december de WSPNOB Online Banenmarkt.

Wspnob

De WSPNOB Online Banenmarkt wordt georganiseerd via een besloten LinkedIn-groep. Werkgevers en werkzoekenden kunnen lid worden van deze groep. Op dinsdag 1 december tussen 10:00 en 13:00 uur kunnen werkgevers actuele vacatures en oproepen delen en geïnteresseerden kunnen hier rechtstreeks op reageren. Werkzoekenden krijgen ook de kans zichzelf te presenteren door hun cv of pitch te delen om op deze manier gevonden te worden. Online, dus helemaal coronaproof!

ZOOM-sessies met werkgevers
Tijdens de WSPNOB Online Banenmarkt wordt een aantal Zoom-sessies georganiseerd met werkgevers uit specifieke sectoren. Werkzoekenden kunnen zich van tevoren aanmelden voor een Zoom-sessie in een sector die hun interesse heeft. Zij kunnen tijdens deze sessie het verhaal horen van deze werkgever, vragen stellen en zichzelf presenteren. Zo worden nog meer werkgevers en werkzoekenden aan elkaar verbonden.

De WSPNOB Online Banenmarkt is een initiatief van het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB); een samenwerkingsverband van de 16 gemeenten uit de regio, het UWV en de ontwikkelbedrijven Weener XL, WSD en IBN. De Online Banenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant.

Datum en tijd
Dinsdag 1 december van 10.00 tot 13.00 uur

Locatie
Online via de LinkedIn-groep: WSPNOB Online Banenmarkt

Aanmelden
Aanmelden voor de WSPNOB Online Banenmarkt is gemakkelijk. Log in op LinkedIn en zoek in de zoekbalk op ‘WSPNOB Online Banenmarkt’ (of volg deze link). Klik vervolgens op ‘lid worden’. Je krijgt binnen 24 uur bericht dat je lid bent geworden van de groep. Na de WSPNOB Online Banenmarkt zullen de vacatures en oproepen nog geruime tijd zichtbaar blijven.