Klantlezing AdviesAnalyse: Uw Financiële Horizon-Maak uw dromen waar

Welke zaken wilt u regelen voor uw pensioen en wat kunt u regelen voor uw nalatenschap? Peter van der Bent, financieel planner bij AdviesAnalyse: “Bent u klaar om uw dromen waar te maken?”

Peter -2

Marcel belde. Marcel vertelde dat hij kanker heeft, uitgezaaid. Maar dat hij nog niet uitbehandeld is en allerlei therapiën krijgt. Ik vroeg of de artsen hem een prognose hadden gegeven. Marcel gaf aan van niet en dat hij dat ook helemaal niet wilde weten.

 

Hoe staan wij er voor?

Hij wilde wel weten hoe hij ervoor stond met z'n financiën; of hij genoeg geld had om comfortabel oud te worden. En ook -als z'n tijd eerder zou komen- of hij zijn vrouw goed verzorgd achter laat.

 

Nu adviseren wij Marcel en z'n vrouw al meer dan 20 jaar. We zitten jaarlijks om tafel om hun financiën en alles door omheen op een rijtje te zetten. Toch hebben wij hun financiën weer helemaal geïnventariseerd en met Marcel en z'n vrouw doorgenomen en hen gevraagd naar hun wensen. En wat ze geregeld wilden hebben.

 

Check uitgevoerd

Vervolgens hebben we de gegevens doorgerekend, de testamenten gecontroleerd en alles afgezet tegen hun wensen. In het afrondend gesprek hebben we onze conclusie met hen besproken:

"Jullie financiën voldoen aan jullie wensen, zowel als jullie beiden nog lang leven als in het geval één van jullie overlijdt."; kortom, alles is goed geregeld.

 

Emotionele rust

Marcel en z'n vrouw zijn opgelucht en kunnen zich weer richten op hun leven met hun dierbaren, in alle rust. Een Persoonlijk Plan geeft u emotionele rust. En dat is ons vak bij AdviesAnalyse, al meer dan 20 jaar.

 

klantlezingen

Wilt u ook inzicht in uw financiële horizon?

Kom kennismaken bij onze klantlezingen op 3 of 17 april as

(gratis toegang; ook de hapjes en drankjes zijn gratis)

 

Meld u aan op onze website: https://www.adviesanalyse.nl/webinars-en-klantlezingen

 

Afbeelding 1-2