Webinar Legent: En wat als het misgaat…?

Het zijn onzekere tijden en veel ondernemers hebben het zwaar. Misschien vraag jij jezelf ook wel eens af: ‘Wat gebeurt er als het mis gaat?’ Het brengt een hoop extra stress met zich mee.

Legent

Dit weten ze bij Legent maar al te goed. Helaas weten ze ook dat het vaak niet zo goed geregeld is als je zelf denkt. Dát is de reden dat Legent wil helpen. Om te zorgen dat je vermogen goed beschermd is, mocht het onverhoopt toch mis gaan.

In dit webinar legt Jeroen Schellekens van Legent uit waarom een faillissement van een werkmaatschappij vaak desastreuze gevolgen heeft voor de hele BV-structuur. In de praktijk blijkt de curator veel machtiger dan je denkt. Reden genoeg om je eens goed te laten informeren. Over de schijnveiligheid van een BV-structuur en over welke kansen je kunt benutten om het wél goed te regelen. Zonder dat je daarbij nieuwe afspraken met de bank of belastingdienst hoeft te maken.

Heb je bijvoorbeeld:
• Een bancaire financiering;
• Een fiscale eenheid (omzetbelasting en/of vennootschapsbelasting);
• Interne rc-vorderingen of kasstromen?

Let dan zeker op! Je loopt meer risico dan je waarschijnlijk denkt. Jeroen zal je aan de hand van simpele voorbeelden laten zien welke risico’s bovenstaande punten met zich meebrengen en welke kansen je kunt benutten om het wel goed te regelen.

Datum en tijd
Donderdag 3 december van 10.00 tot 11.00 uur.

Kosten
Deelname is kosteloos.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.