Training Primatch 'Werven via je eigen netwerk' in Tilburg

Op dinsdag 4 juni organiseert Primatch de training 'Werven via je eigen netwerk' in Tilburg. Deze training is voor iedereen die meer rendement wil halen uit de werving van nieuwe medewerkers en daarbij ook het eigen netwerk wil inzetten.

Primatch 4 Juni

De reden dat steeds meer bedrijven kiezen voor het werven via het eigen netwerk (ook wel referral recruitment genoemd), is omdat het relatief goedkoop is. Je put immers uit het netwerk van je huidige medewerkers en hoeft geen geld uit te geven aan het plaatsen van vacatures of aan het werven van kandidaten via een bureau. Daarnaast put je uit een betrouwbare bron en zorgt dit er ook voor dat de kwaliteit van kandidaten over het algemeen hoger is. Over het algemeen levert een referral zoek-actie meer op dan versturen van LinkedIn messages. Maak jij al gebruik van je collega’s als wervingskanaal?

Wat ga je leren?
Je leert binnen deze training hoe je werving binnen je eigen netwerk inzet, hoe je er draagvlak voor krijgt, welke werkwijze je kunt kiezen, hoe je de aandacht vasthoudt en hoe je eigen medewerkers kunt belonen voor het aandragen van nieuwe medewerkers. Ze bespreken praktijkvoorbeelden en delen zoveel mogelijk kennis. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarin er veel ruimte is voor het delen van ervaringen.

Datum
Dinsdag 4 juni.

Kosten
Deelname aan de training is kosteloos.

Locatie
Primatch Nederland
Ringbaan Oost 451
5017 AA Tilburg

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de training via deze link.