BOB Academy bij Expandable Di 5 Maart 2024

Page thumbnail

Hoe richt je je maakbedrijf in om innovatief te werken?

Datum Dinsdag 5 Maart

Waar Expandable

Adres Meerheide 25, 5521 DZ Eersel
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding in kleine groepen
16.15 uur - 17.00 uur
​Interactief inhoudelijk programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Hoe richt je je maakbedrijf in om innovatief te werken?
Hoe kun je bijvoorbeeld je maakbedrijf omvormen zodat je van project naar product gaat om zo meer winst te behalen? En wanneer én hoe bescherm je dat product dan weer met octrooien? Vragen waar Berrie Rieswijk en Ronald Nieuwenhuizen van Expandable wel antwoord op hebben. Ze delen met je hoe ze innovatie tot de kern van het bedrijf hebben gemaakt en daarmee wereldwijd voorloper zijn geworden. Deze BOB Academy bespreken we essentiële vraagstukken omtrent (product)innovatie en octrooien.

Op dinsdag 5 maart ontvangen Berrie en Ronald ons op hun spectaculaire hoofdkwartier voor de BOB Academy! Naast de geliefde productieloods zit bij Expandable namelijk ook een high-tech kantoor waar je u tegen zegt! Om een tipje van de sluier op te lichten: ze hebben een bureau gebouwd dat letterlijk door het dak gaat om het kantoor op de volgende verdieping te bereiken. Expandable bestaat voor maar liefst 25% uit engineers en hier weten ze dan ook als geen ander hoe je (product)innovatie kan neerzetten in je bedrijf. En waarschijnlijk zit er stiekem al heel veel innovatie in je bedrijf. 'MKB-bedrijven zijn vaak te bescheiden en hebben niet door hoe innovatief ze al zijn', aldus Saskia Schildkamp van Patentwerk. Zij sluit aan als expert om de vervolgvragen rondom octrooien te beantwoorden.

Over Expandable
Expandable is dé innovatieve leverancier van betaalbare, verplaatsbare ruimtes met korte levertijden. Met andere woorden: ze bouwen breed inzetbare trailers die 'expandable' zijn en zo voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zij zijn de beste keuze als je een trailer zoekt die je dagelijks, wekelijks of maandelijks wilt kunnen verplaatsen. Door het gebruik van geavanceerde, innovatieve technologie zorgt Expandable voor een eenvoudige installatie op elke locatie.

Over Patentwerk
Patentwerk is een internationaal opererend Nederlands octrooibureau met hoofdzakelijk klanten uit de maakindustrie. Het team van technisch en juridisch opgeleide octrooigemachtigden is gespecialiseerd in het beschermen van uitvindingen in alle technische vakgebieden. Daarbij biedt Patentwerk ondersteuning en strategisch advies bij octrooivraagstukken zoals hoe om te gaan met octrooirechten van concurrenten in een competitieve businessomgeving.

Over de BOB Academy
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy. 

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit de maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Neem ook vooral een introducé mee die aan deze voorwaarden voldoet. Alleen maar leuk!

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar office@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Kees van Soest
Schoenenfabriek Greve bv

Steffi Muller
IBN Services

Hubert von Heyden
Flexotels

Tim Berkelmans
W&R Etiketten

Ben van Heemst
D&F Techniek

Wietse Wissema
Alligator Plastics Industry b.v.

Joris Adelaar
Wiegel Transport Equipment

Mark Wijgergangs
Drie-O Automatisering

Paul van Rijen
Anera Export

Ivar Jansen
Refurb Battery

Ernst-Jan Huijbers
Kingspan Light + Air Nederland

Frank Hermans
InnoTractor

Mark Priems
W&G Bouw

Lex Peters
ANAC Carwash

Theo van Eert
Pirtek Eindhoven

Gerard van Rijen
Anera Export

Mark Smulders
SmulTech

Jeroen Steringa
D.S.U. Deurmanchet Service Uden

Gé Jongeneelen
Service Pack

Niels Braspenning
Jumbo Groenewegen