BOB Academy bij TSG Group Di 5 April 2022

Page thumbnail

Hoe bescherm je je omzet tegen invloeden van buitenaf?

Datum Dinsdag 5 April

Waar TSG Group

Adres Furkapas 8 5624 MD EINDHOVEN
Routebeschrijving


Programma
15.15 uur - 15.30 uur
Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers
15.30 uur - 16.15 uur
Rondleiding
16.15 uur - 17.00 uur
Interactief programma
17.00 uur - 18.00 uur
Borrel met hapjes en gelegenheid om te connecten

Wat is de BOB Academy?
In Brabant gebeurt het! En er mag nog veel meer gebeuren wat ons betreft. Er zijn grote uitdagingen op het gebied van mensen (tekort daaraan), duurzaamheid en innovatie. Gaan we allemaal zelf het wiel uitvinden óf gaan we van elkaar leren, kennis delen en zaken samen oppakken? Wij geloven in dat laatste en zijn overtuigd van de kracht van regionale samenwerking. En daarom organiseren we de BOB Academy speciaal voor jou.

Over TSG Group:
TSG Group ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert producten, machines, tools, software en webapplicaties. Dit gebeurt zowel nationaal als internationaal binnen verschillende branches en topsectoren zoals HTSM, Life Sciences & Health, Agri & Food, Mobility, Lighting, Sport & Leisure, Consumer en Yachting. Bijna honderd specialisten zijn actief op interne en externe technische projecten waarbij de totaaloplossing centraal staat. Binnen de groep is een sterke samenwerking en synergie aanwezig tussen de vier businessunits. TSG Group bestaat uit Finetic voor websiteprojecten, zoekmachineoptimalisatie en webapplicaties, TSG Essempio voor productontwikkeling van concept tot aan industrialisatie, TSG InnoteQ voor projecten op het gebied van speciaalmachines en mechanisatie en TSG Engineering voor consultancy en engineeringsupport bij u op kantoor. TSG Group is een mechatronische projectenorganisatie.

Tijdens deze BOB Academy nodigen we je uit bij TSG Group en hebben we het met Johan van Lieshout (CEO bij TSG Group) en de deelnemers over hoe je je omzet beschermt tegen invloeden van buitenaf. Hoe zorg je dat je bedrijf minder gevoelig is voor bijvoorbeeld crises, fluctuatie in productie of seizoenen? Wat kunnen we daarbij van elkaar leren?

Voor wie?
Ondernemers en directeuren van bedrijven met meer dan 10 medewerkers uit maakindustrie, logistiek, productie, hightech, bouw en techniek (niet-zakelijke dienstverlening). Bij aanmelding wordt gecontroleerd of je aan deze voorwaarden voldoet.

Let op: vanwege het exclusieve karakter van de BOB Academy hanteren we een maximaal aantal van 50 deelnemers. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Verhinderd?
Laat het ons weten! Stuur een mail naar anouk@regio-business.nl of bel even naar 013-4631446.


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Eric Liebers
VADO Beheer

Esther Mans
Regio Business

Gian Ploegmakers
Regio Business

Bert van Loon
Weedcontrol

Huub Kleintjes
Chemical Marketing Concepts Europe

Peter van Mierlo
Valstar Simonis

Roger Hamann
Unilin Insulation

Robbert van den Akker
Engels Group

Erwin Sommen
SOMMEN automatisering, elektrotechniek en inspecties

Rutger van Raak
VAN RAAK STAAL

Paul Pallandt
Roma Nederland