Training Krachtiger leidinggeven zonder stress

Tijdens de training Krachtiger leidinggeven zonder stress krijg je handvatten om krachtiger in je omgeving te staan. Je leert beter bij jezelf te blijven als manager en je grenzen aan te geven. Daarnaast leer je hoe je krachtiger kunt leidinggeven zonder te dominant te zijn. Hoe je mensen kunt aansturen, zonder te zeggen wat er moet gebeuren. Begeleiden in plaats van afbreken.

Mirian Rutten

Het beste uit mensen krijgen, vergt inspanning. Het is soms een behoorlijke opgave om eruit te krijgen wat erin zit, ook bij jezelf. Managers hebben vaak zo veel gedachten, dat ze daar niet het gewenste resultaat uit kunnen halen. Bovendien redeneren ze intuïtieve signalen vaker weg. Communicatie is voor managers van het grootste belang. Niet alleen verbale communicatie, maar juist ook non-verbale. Lichaamsbesef speelt dan ook een grote rol in modern high-performance leadership. 

Tijdens de training voor (hoogbegaafde) managersleer je ook hoe je je kunt inleven in de ander en hoe je kunt meebewegen. Hoe je rust creëert zodat je kunt samenwerken vanuit rust en ontspanning. Doordat je sterker wordt in al deze zaken, kun je vervolgens het geleerde doorgeven en zo het maximale halen uit je team en medewerkers.

Hoogbegaafde managers zien hun eigenschappen vaak als valkuilen. Je krijgt meer inzicht in deze eigenschappen en gaat inzien dat dit juist kwaliteiten zijn. Ook leer je hoe je deze beter als manager kunt inzetten. De training is praktisch, concreet en doelgericht. Met een uitgekiende combinatie van verschillende methodes helpt Mirian jou met het versterken van je zelfvertrouwen en je sociale en communicatieve vaardigheden. Het resultaat: betere communicatie en minder stress. Met als gevolg dat niet alleen jouw eigen prestaties zullen verbeteren, maar ook die van je team.

Mirian geeft deze training aan een kleine groep managers. Zo kan zij jou persoonlijke aandacht geven en inspelen op jouw eigen leerbehoefte.

Mirian Rutten is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid. Als jij niet hoogbegaafd bent, is deze training nog steeds heel nuttig en leerzaam.

Datum en tijd
Donderdag 5 november van 9.00 tot 14.00 uur.

Programma
09.00 uur Inloop
09.30 uur Aanvang training
13.00 uur Lunch
14.00 uur Einde training

Kosten
Deelname kost 200 euro exclusief btw, inclusief lunch.

Locatie
Hotel De Leijhof in Oisterwijk

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.