Benefietavond BXS in Sprang Capelle

De dertiende editie van Alpe d’HuZes is net afgerond en een recordbedrag van 11,2 miljoen euro is opgehaald voor het KWF.

Bxs

Precies op dat moment besluit team BXS om de veertiende editie van Alpe d’HuZes, op 6 juni 2019, te gaan trotseren. Het doel:
bijdragen aan een kankervrije wereld, door zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.
Zorgvuldig wordt er een team van fietsers, lopers én supporters opgesteld. Ieder krijgt zijn eigen taak en ook de trainingen beginnen vorm te krijgen.
MAAR…

Team BXS kan het natuurlijk niet alleen en heeft JOUW hulp nodig! Help je ze om zoveel mogelijk geld op te halen voor een kankervrije wereld?
Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een geld bedrag te storten op team BXS, daar zijn zij uiteraard ontzettend dankbaar voor. Maar… je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een inspirerende benefiet avond:

Bij deze nodigen zij, team BXS, je van harte uit om deel uit te maken van de inspirerende benefiet avond.
Op maandagavond 6 mei 2019 ben je vanaf 19:30 uur van harte welkom bij Restaurant De Molen in Kaatsheuvel voor een hapje en een drankje. Hans van Breukelen, oud-keeper van PSV Eindhoven en het Nederlands Elftal zal bij ons aanschuiven voor een inspirerend
verhaal.
Daarnaast kan je op deze avond nog geweldige prijzen in de luxe loterij winnen!

Natuurlijk is deze inspirerende benefiet een veel mooiere manier om jouw bijdrage te doen aan het KWF:
Jouw bijdrage aan het KWF voor deelname aan deze inspirerende benefiet: 100 euro per persoon.

Hoe werkt het?
Ze hopen van harte dat zij je mogen verwelkomen op deze benefiet avond!
Wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Bo van Boxel. Je krijgt een link waarin je je bijdrage voor de benefiet direct kan storten aan Alpe d’HuZes (en dus het KWF), zodra de bijdrage is gestort ontvang je een bevestiging. Uiteraard staat er een factuur klaar voor de zakelijke afhandeling.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om Team BXS te contacten!
Tot 6 mei 2019, bij Restaurant de Molen!