Relatiedag LeanForms in Zevenbergen

Ter gelegenheid van de release van versie 3.2 heeft LeanForms een interessant workshopprogramma opgesteld rondom praktisch bedrijfsmanagement. Ben je productiemanager, kwaliteit of HSE-manager en wil je actief meedoen, dan is deze workshop een aanrader.

Lean Forms

Workshops
Rodney Sebregts, eigenaar van R3B Safety & Rescue, laat je aan de hand van een stappenplan zien hoe je risicovol werk kunt implementeren binnen je organisatie. Middels een pragmatische aanpak wordt Arbowet- en regelgeving vertaald naar logische, veilige methodieken die echt werken in de praktijk.

Mariëlle en Joleen van Durven & Doen hebben als doel om de communicatie binnen organisaties positiever en effectiever te maken. Hoe creëer je meer impact met jouw boodschap? Ben je benieuwd hoe je mensen sneller kunt overtuigen, enthousiasmeren en meekrijgen?

Marc van Mierlo (Mens Proces en Resultaat) maakt mkb-organisaties sterk in continue verbeteren. Met LEAN gericht op cultuur en mens onderscheid MPR zich in het LEAN-geweld. De mens maakt het verschil.

De gastheren van LeanForms presenteren de nieuwe grafiekenmodule en de nieuwe offline functionaliteit die aanwezig zijn in LeanForms 3.2. Daarnaast presenteren zij een aantal best-practises van slimme formulieren.

Datum en tijd
Donderdag 7 november vanaf 13.00 uur.

Kosten
Voor leden van Regio Business zijn 10 gratis kaarten beschikbaar gesteld.

Locatie
R3B Safety en Rescue
Blokweg 17
4761 RA Zevenbergen

Aanmelden
Meld je aan via het contactformulier op www.leanforms.com.