Sponsoren RKC Waalwijk met elkaar op de vuist tijdens boksgala

Op donderdag 8 juni zal het Mandemakers Stadion het decor vormen van een uniek boksgala: de ‘Leeuwen van de Langstraat’. Diverse toonaangevende ondernemers uit de Langstraat en omgeving stappen de ring in en binden de strijd met elkaar aan om de Geelblauwen op bijzondere wijze te steunen; de opbrengst van het boksgala komt geheel ten goede aan RKC Waalwijk.

RKC Boksen

Het boksgala is de opvolger van het tweemaal zeer succesvol verlopen benefietdiner. Net als bij het benefietdiner zijn het lokale ondernemers die de schouders onder de club zetten. RKC Waalwijk, Restaurant HUGO, Cookaholics en QPA Nederland & partners bundelen de krachten om het unieke evenement tot een groot succes te maken.

Rondom de bokswedstrijden is er een volledig avondvullend programma voor de bezoekers. Tussen de wedstrijden door wordt er een luxe diner geserveerd en na afloop van de laatste bokswedstrijd wordt er een veiling gehouden, waarin unieke en exclusieve kavels onder de hamer zullen komen. De avond wordt afgesloten met een knallende afterparty in de RABO-lounge, waar diverse bekende Nederlandse artiesten de muzikale omlijsting zullen verzorgen.

‘Het is geweldig om te zien dat er ook dit jaar weer ondernemers opstaan om wederom een spectaculair evenement te organiseren voor RKC Waalwijk. De afgelopen jaren hebben deze initiatieven een substantiële bijdrage geleverd aan de wederopbouw van de club, alle opbrengsten van dit gala zullen ook ditmaal gebruikt worden om de club verder terug te brengen naar waar zij hoort’, aldus een enthousiaste Remco Oversier.

Datum
Donderdag 8 juni

Locatie
Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk